-> castrol: kurnik, omyl, ja som siel vo stvrtok tiez, to mam tak pomalene, ked v piatok robim vzdy z domu.... V piatok to bolo aspon poobede u nas doma celkom pohoda, boli sme sa len tak povozit, ze pozrieme zaveje, spocitame opustene auta a tak.... daleka sme sa nezviezli, o dve dediny dalej sme natrafili na zahrabaneho superba, chudak sadol na brucho, majitel sa ho snazil vyhrabavat pozicanou lopatou

Najprv sa nechcel nechat vytiahnut, ze zapadneme aj my, ale nakoniec sa podvolil, zapli sme lano, popohlal som tie madarsko japonske kone a za par sekund bol superb vyslobodeny. Potom sme sli este asi 4 km pred nim a trosku mu preslapavali cestu, aby sa zase nezahrabal.
Cestou domov sme stretli prvy snezny pluh na tej ceste 2 triedy, tak sme este spravili kolecko cez dve dediny a oklukou sme mu sli naproti, ze kde ho stretneme. Nakoniec sme ho dobehli (otocil sa a odptrataval najhorsi usek), chvilu sme ho "prenasledovali"
; potom zbehli este na jednu bocnu cestu pozriet, ci tam nieje niekto zahrabany, ale tam bol klud, tak sme sli domov.