1,5 flasky rumu a lip mi nejni, ba naopak, jak ja ji mel rad, proc jsme se vidali, kdyz jsem ji byl tak nesympatickej, ja nemel problem to rict zadne holce na prvni schuzce, je to vic nez rok co jsme spolu byli poprve na te macose asi jsem k ni zacal citit hned neco ale ona se mnou prestala mluvit, potom okolo vanoc mi sama poslala nejaky mail, ja na ni nemohl prestat myslet, pak jsem se ji zeptal jestli nechce na dovcu do italie a rekla, ze jo... bylo to super, ja tam jen nechtel sam a bral to s nadhledem a rikal si, ze se do ni nesmim zamilovat, jenze po cca tydnu, se to uz zacalo stavat... prisla mi uplne super, sice par veci mi na ni trochu vadilo, ale ji muselo tky, tak whats go... byla to po 4 letech prvni holka do ktere jsem se fakt zblaznil, po te dovci jsme spolu byli skoro porad, nemohl jsem bez ni skoro vydrzet, snazil jsem se zhubnout, myslim, ze ze 120kg na 104 vcelku slo, byl bych schopnej pro ni udelat uplne vse, nic jsem nechtel pokazit, jenze ona me nemilovala, brala me jen jako kamarada, ja ji tky jako kamaradku, ale fakt jsm se do ni zblaznil jako mozna do nikoho predtim ani do jany mozna ne... libilo se me na ni ze si dokaze zivota uzivat, premlouval jsem ji jeste na to madarsko... mozna jsem delal chybu, ze jsem mel o ni takovej strach ja nevim, ale nedokazal jsem si zivot bez ni predstavit, byla pro me uplne vsim a byla super, jese u toho balatonu to slo, jenze v szolnoku uz ne / kdyz jsem ji uvidel jak na sobe sedeji s havlikem a hladeji se, bylo mi fakt strasne zle , prestal jsem chtit zit, rikal jsem si, ze treba si mysli, ze mi zalezi na aute vic nez na ni, tak jsem tam s nim zacal hrabat a prasit, proto si havlik mysli ze jsem ho chtel prejet... pak jsem utekl, ze se zabiju a nebyt toho plotu tam, tak jsem to asi udal, bylo mi fakt blbe, kdo to nezna nevi, cukalo mi na srdci, fakt des... no druhy den celkem v klidu, delal jsem,. ze se nic nestalo, ale choval jsem se trochu nestandartne, dorazilo me to az v tech termalech, kde delala, jako bych tam nebyl a ve vode si hrala jen s havlikem... jak rad bych byl na jeho miste... pak jsem na neho celou cestu skarede nadaval a i na vsechny ostatni, porad jsem brecel a chtel jsem jet rychle, stval me kubina, kterej jel na 130 jen neco pres 100 a pak jsme zastavili na benzince a ja kdyz jsem vedel, ze ma prijet havik, tak jsem ujel... bylo mi i lito, ze si vzala prasek na boleni hlavy, protoze ja prasky nesnasim... a tot vse, co se stalo v madarsku... pak jsem tu na ni na virtu zacal nadavat, coz tky tak opravnene nebylo... chtel jsem ji mozna jen ocernit, vsugerovat si to abych na ni lehce zapomel, jenze opak se stal pravdou a docilil jsem s tim jen, ze nechce byt ani kamaradka a ja ji mam porad rad jinak bych se nechoval, tak, jak se chovam... zamilovat uz bych se do ni nemohl, ale ze jsem ji ztratil jako kamaradku me fakt mooc boli... zacnou hrat jeji oblibenou pisnicku a rozbrecim se... pri vzpomince na ni zacnu brecet a urazim zrcatko o nakladak, no hruza... zacnu na ni myslet a rozflakam si hlavu v praci, zda se mi sem, ze prijedu k ni pred barak a vystrelim si mozek z hlavy atd. je to hrozne... chtela abych ji vratil, co mi jeste zustalo v aute, no ja na to nemam :( jednou jsem jel na kole a zahlidl ji u zmrzliny, tak jsem se tam zastavil... ale jak se ke me chovala, na to fakt nemam, v doksech jsem delal radeji, ze ji nevidim, protoze jsem se tam nechtel rozbrecet, ale cau jsem ji rekl a ona jen neco jako c :( nikdy jsem nepil a ted jsem zacal primo chlastat.... no je to konec je to po skoro litru rumu, tak me nedeleje prosim zle za pravopisne chyby....