-> pyroman: přes 200 hodin měsíčně v práci mám běžně. Ono stačí ljznout si dbě neděle a přes týden dvě tři dvanáctky a naskáče to jako hrom. Akorát mě ty neděle dost serou. A tuto neděli jdu taky ...
-> M@rtin: no tak u nác v kanclu je taky preferovaná němčina... ale to radši ne-e - už takhle je kolikrát problém při dohadování se s čechy... natož nějakej fritzek nebo tak
-> pyroman: Jo to je mi jasný, nic není ideální jak by člověk chtěl, já jsem tuhle práci vzal před 4 rokama jako nouzovku než se objeví něco co by mě bavilo .....
-> charon: tak to je dobré odreagování... když řeka, tak rabaření a nebo někam mimo civilizaci ke splavu případně nějakej ten horskej potůček a poslouchat to ticho
Já se úplně nejlíp odreguju, když se jdu projít s foťákem k řece. A pak u dobrý muziky, prostě jen pustim klvalitní muziku, sednu si a poslouchám, nechám se unášet tónama a fantazií ...
-> suzie: Tak já dneska vstával ve 3:30 do práce a kupodivu sem celkem čilej jěště. Zato v páci se mě celej den votvírala huba až hanby. Nicméně přeji dobré noci a nějaký příjemný sen na víčka ...
-> pyroman: něco do placu? No ale co? Takový ty výkřiky do tmy nejsou zrovinka moc košer ... A Suzie s váma řešit nemůžu, neb jsem bohužel ještě neměl tu čest poznat jí live ...