skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pc tuning
prohledat
53 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 28.08.2007 do 06.02.2008, založil/a Majkí-110R - zrušená registrace
-> procpro: Pokud je to stejny socket a ta deska podporuje tenhle procak tak proc by ne.
-> m8rinek: u mě to vypada skoro furt stejně par komponentu vevnitř jinejch a zrušeno přední větrání a jedno světýlko uvnitř casu.... kdyby někdo chtěl tak bych prodal to osvětleny porsche co sem mel vevnitř :D
ja to prave nechci odpalit nemuze se odpalit zakladni deska?
-> procpro: zkus to a uvidíš

zdarer muzu zapojit procesor 400MHz do zakladni desky kde mam 266MHz procesor? je to pentium II a ja bych chtel vedet jestli me to neschori
a to ja zase vcera behem cca 2hodin zplodil takovej hard industrial, objevila se tu stara ATX bedna tak proc ji neznasilnit
hmmm ... ako tak pozeram , vsetci od PC utekaju ku skodovkam :)
-> Targa: ja tam taky to svoje chtel davat...ale nikdy jsem to 100% nedodelal a tech 99% mi nestacilo :D jinak jsem taky jako malej jednou prispel pretaktovani.cz/text/Zmen
aLCDpods.asp jooo to byly doby kdyz jsem jeste nemel erko

-> radekp: to je nářez to musel dělat nějakej splašenej modelář
-> m8rinek: nj kdysi sem to skusil :D doted sy to vicitam ze sem tam to ja vul dal..nikomu se to nelibilo
-> radekp: to je nejakej amater:D a vrazil do toho asi tolik co majkl do voranžády

-> Targa: tve nemel jsi to kdysi na pretaktovani.cz??
to sem delal nez sem mel auto :D takze cca 3 roky spatky sem stim skoncil
Pánové tady máte inspiraci....dle mě nejlepší pc tuning:-)
www.thebestcasescenario.c om/forum/showthread.php?t= 1
www.thebestcasescenario.c om/forum/showthread.php?t= 1
ten černý sprej na plast ti udrží na té bedně ale bacha na hrudky
-> m8rinek: hmm asi to fiknu plazmou
tak taketo svetelne vyklady nie su nic pre mna. mne napr pri pozerani filnu vadi aj diodka na monitore ktora ma 1mm

-> Majkí-110R: aby to k něčemu vypadalo tak laserem, nebo aspoň přímočarkou
nebíte jak bych to nejlíp uřízl mám tp fiknout flexou a potom pilkou na železo nebo nůžkama na plech nebo to celé vyříznout flexou?

-> Rooney: pěkný pěkný

nikdy jsem nepochopil, k čemu tohle je 
Ale vypadá to dobře..

Teplota mého PC nepřeleze na procesoru 42°C, HDD 35°C, uvnitř skříně je též 35°C
Tak přidám moje.
Case: Thermaltake Soprano RS101
Komp v něm je AMD Athlon 64bit 3000+ @2,0GHz, 1,5GB DDR, 2x160GB HDD, DVD-RW, DVD-ROM, grafika je pasivně chlazená Ati Radeon X1300 s 256MB DDR2. Dále je přítomna hybrid TV karta AverMedia a zvuková karta Soundblaster Live. uvnitř jsou dvě studené katodové lampy moder barvy, zadní ventilátor 120mm dodaný výrobcem bude vyměněn za větrák Noctua NF-S12-800, který bude i v předu před HDD, chlazení procesoru zajišťuje Arctic Cooling Freezer 64Pro, který má snížené otáčky na 900 rpm. Celé to napájí zdroj Fortron 350W s pasivním PFC. Na vršek a pravý bok je použit odhlučňovací materiál BeeSilent BEE-S1. Celý komp váží skoro 20kg.
Počítač je stavěnej pro tichý provoz => není vůbec slyšet, že je zapnutý, a také i trošku pro vzhled. V plánu mám ještě vyměnit chladič procesoru za Noctua NH-U12F.
Přiložím pár fotek
Case: Thermaltake Soprano RS101
Komp v něm je AMD Athlon 64bit 3000+ @2,0GHz, 1,5GB DDR, 2x160GB HDD, DVD-RW, DVD-ROM, grafika je pasivně chlazená Ati Radeon X1300 s 256MB DDR2. Dále je přítomna hybrid TV karta AverMedia a zvuková karta Soundblaster Live. uvnitř jsou dvě studené katodové lampy moder barvy, zadní ventilátor 120mm dodaný výrobcem bude vyměněn za větrák Noctua NF-S12-800, který bude i v předu před HDD, chlazení procesoru zajišťuje Arctic Cooling Freezer 64Pro, který má snížené otáčky na 900 rpm. Celé to napájí zdroj Fortron 350W s pasivním PFC. Na vršek a pravý bok je použit odhlučňovací materiál BeeSilent BEE-S1. Celý komp váží skoro 20kg.
Počítač je stavěnej pro tichý provoz => není vůbec slyšet, že je zapnutý, a také i trošku pro vzhled. V plánu mám ještě vyměnit chladič procesoru za Noctua NH-U12F.
Přiložím pár fotek
-> Majkí-110R: skoda-virt.cz/cz/.../6873
6
-> Nwkt: a vypadá to pěkně?
-> Majkí-110R: Mě černá v matu chytla, na štít budíků

jinak ještě mi prosím řekněte jestli my na plast chytne normální černá barva ve preji
-> Zeke: nevím já to nestavěl ale zejtra zjistím

co je a bylo ve vnitř...luxusní deska MSI k8n Diamond, procesor Athlon XP 3200+, Ram od Corsairu 2*512mb na tušim 400Mhz,garfika GeForce NX6600 a 200GB Maxtor 7200rpm, mělo to hovadiny jako VUmetr, dokonce i HDD VU, kterej při maximálním vytížení hdd bliknul stroboskopem, pak zvukocitlivej modul, kterej dle urovně vybuzení rosvicel studeny katody, manuální přepínání větráků (5 a 12V větev), no a největší nářez byl asi 4řádkovej LCD display zapojenej do LPT potru, na kterym se dalo zobrazovat ledacos

-> Majkí-110R: co je v tom PC za procesor a jakej je vyrobce?
aha diky
-> Zeke: chodim pořád do Liberce na elektrotechnickou prumku ... obor pc systemy
ještě pak přibyl brutální chladič....zažil 2 lan party...na tý druhý kámoš všechno brutálně zeblil...hehe škoda že to bylo u nás....no a dnes? dnes mam komponenty kvuli praktičnosti v normálním casu

-> m8rinek: na jakou středni si chodil?
jo a chci se zeptat jestli my chytne obyčejnej černej lak ve spreji na plast nebo jestli to mám dát oborníkům do lakovny?
a to je pro dnešek tak nák vše

načrtl sem si kde budu řezat flexou
snad to zvládnu