za 2 dny asi 300km rapidkem 

po svých zkušenostech, který jsem ještě jakš takš zvládnul.. ale co tady čtu-vysypaný ložiska, sjetý destičky a tak..? mno to bych si asi šluknul z výfuku 

boris za mnou išiel tiež a potom cúval
tož tak to dopadne ked nečumím na cestu a spolieham sa na to že mám pred sebou posádku s GPS
ale aspon bola sranda 

už nikdy nejedu nikam mimo dosah Městské hromadné dopravy 

"to jedete na nakej sraz nebo co
"
a jak ty si sa tam zaradili do zleho pruhu a my za tebou , a potom sme všetci cuvali 

ja som si tiez uzil technickych problemov az az niekolko sto kilometrov od domova, ale vsetko to boli nezname vraky, proste mam rad adrenalin - dojdem - nedojdem, vysere sa alebo nevysere
moje auto mi prdlo len raz (byvale), aj to len preto ze sa mi nechcelo doma menit tesneni pod hlavu ktore som mal zakupene a vozil ho so sebou - podfukovalo

všeobecne s dlhými cestami nemám problém, škodovka je na to priam určená, ked je to riadne vsetko ohriate tak to ide super
Z posledných výletov spomeniem hádam len výlet na Pezinskú babu pred dvoma mesiacmi (300 + 300 km), kedy sa cestou tam prvý krát za 19 rokov vysrala škodovica, prdlo chladenie. Cakanie 1,5 hod. na dialnici na pomoc s vodou v odstavnom pruhu a po tme bol teda zážitok, na ktorý sa nezabúda
Nasledujúci deň cesta domov trvala 11 hodín a to bol tiež zážitok, celý čas kukadlá na budíku teploty a každých pár km stáť a dolievať vodu :-) Bola to tzv. eko-rally, priemerná spotreba vyšla na 5,5 litra :) No, ale škodovica došla úspešne domov a nepotrebovala odťah. Druhou dlhšou cestou tento rok bol zraz stránok, dokopy vyše 800 km, to už zvládla škodovica v pohode, a ešte sa tento rok takéto trasy chystajú :)
dalnice do košic snad bude tak možná za 10let, i o tom vážne pochybuju
jsou to jenom useky, ted se neco stavi kolem žiliny ... no a jinak je dalnice kolem liptovskeho mikuláše až nekak skoro k popradu, ale zdaleka to neni cely ... pak je mezi prešovem a košicemi - asi 30km úsek, ta je kompletní.

-> Gryzly: ale víš jak to je - kdyz máš všechno sebou tak se ti nic nevysere, a kdyz nemáš nic, tak pak litujes ze si nevzal to a to 

to bych si i precetl v tvem podani by to bylo urcite velmi zajimave a vtipne

Jedinej problem zi mi povolil pasek na manzete poloosy, tka sem to dotahnul a ok