tak jsem se neudržel a Rydlovi jsem napsal.
Dobrý den,
opět jsem byl velmi potěšen, když jsem si mohl přečíst Váš článek v Automixu. Znovu jste mne totiž donutil přemýšlet o tom, že jste placeným agentem VW a AAA.
Sám škodu z typové řady 742-749 (pro neznalé 743/747/749 byla označována kupátka Garde/Rapid) vlastním, pokud můj - dle Vás smrtonosný - povoz chcete vidět, zde je link:
skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=4&i...
Co se týká obsahu článku, tak to je opravdu bomba. Připomíná mi to časy, kdy v počítačových časopisech byla podobná prohlášení, ze kterých vyplývalo: Zahoďte své staré C64, ATARI, Amigy a ZX Spectra a kupte si PC. Co k tomu dodat... komerčně je Š120 mrtvá stejně jako zmiňované počítače, ale stále má své příznivce (stejně jako počítače), kteří si ji hýčkají a leští.
Bezpečnost Š120 je velice diskutabilní. Měl jsem tu "čest" bourat se Š105 do Peugeota 206, který mi nedal přednost. Boural jsem v rychlosti cca 40km/h. Škodovka na odpis, Peugeot taktéž. Stav škodovky byl téměř shodný s novým vozem-jediné zkorodované místo byl roh přední kapoty. Podotýkám, že já sám jsem nebyl připoután a žádnou újmu na zdraví jsem nepocítil. Stát se totéž v nějaké shnilé plechovce, dopadlo by to určitě hůř, ale to je opět o tom, že strkáte všechny vlastníky starých škodovek do jednoho pytle.
Opět jste dokázal svým článkem naštvat množství lídí, kteří si své škodovky váží a hýčkají ji. Troufám si tvrdit, že 99% vlastníků shnilotin se k Vašim článkům ani nedostane, neb nemají internetové připojení.
Prosím zaměřte svoji literární tvorbu jiným směrem.
S pozdravem Matěj Kryndler