depka - má to vůbec cenu???

prohledat
56 příspěvků (zobrazeno 51 až 56) od 25.06.2007 do 26.06.2007, založil/a Reeaper
řadit dle data
11:04:51
25.06.2007
p.b.
-> Reeaper: Vyprdni se na škodovku a jezdi v MHD .)
11:04:48
25.06.2007
petr s
-> Reeaper: Nemysli si že když koupíš něco jiného starého tak to toho nebudeš dávat peníze
11:04:08
25.06.2007
Labros
-> Reeaper: Když dáš do škodovky nový (myslím pokud možno origo): rozdělovač, cívku, karbec, brzdový a spojkový válečky, hadičky, trubičky, hadice topení, chladič, termostat a těsnění pod hlavu, tak z ní máš celkem spolehlivý auto, ale fakt 4
11:01:26
25.06.2007
Reeaper
-> COL: mno jo, mít za co a taky vědět, jak na to a mít kde.. Peníze by se ješět pomaličku dohromady dávaly, ale ten zbytek.. 71
10:50:44
25.06.2007
COL
Skodovka je proste stary auto, takze - pokud to neni nejaka vonavka, co ma natoceno 30.000 - bez toho, ze vymenis alespon 80% dilu, zadny extra spolehlivosti nedosahnes. A kdyz se vezme v potaz kvalita dilu, ktere jsou dnes bezne k dispozici, je otazka jestli vubec jde snadno. Ale s jinou stejne starou karou bys na tom byl podobe. Mas dve moznosti, bud jit metodou koupit-odjezdit-vyhodit-k oupit-odjezdit..... nebo otevrit penezni kohoutek a to auto zrenovovat....
10:34:16
25.06.2007
Reeaper
Ahojte kucííí a holkíííí...
občas mě přepadá depka, jestli vůbec má cenu mít tu škodovku doma :o) Jako auta se mi moc líbí, ale mám mindrák z toho, že to stejně nikdy nedám do pořádnýho stavu, abych se na to mohl spolehnout.. :o( Sotva se opravila hlava, blbne rozdělovač, modlím se, aby vydržel do září..snad neodejde i startér, čeká mě výměna kulových čepů, technická, rád bych vyvařil přední blatníky.. peněz taky nemám na vyhazování, ale rád odložím každou možnou korunku na něco pro autííí.. Ale mám pocit, že se furt něco opravuje a opravuje a když se opraví jedna věc, vyleze zase druhá a pak třetí a neustále dokolečka dokola.. kdybych měl alespoň zkušenosti a volnou garáž, tak se v tom vrtám sám, ale takhle zmůžu většinou prd.. :o(
Nepotřebuju mít doma auto ve špičkovým výstavním stavu, ale hezký autííí na fajnový ježdění, protože to je 100% ve škodověnkách :o)
Mám vůbec šanci, že dojdu do stadia, kdy si na autííí budu moct udělat to, co chci a ne jen to, co musím? :o((
Má vůbec cenu se o to snažit?
Extreme Tyres