skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
minibike ilegal racing
-> Jerry: jak se to vezme....není to kvůli práci. Ale hafo koníčků...a vybrat si mezi nimi vždycky ten správný a dát mu prioritu. Už aby bylo počasí na bike.
-> fine_ray: to to nesmís zase tak hrotit čovece.....práce bude ale ty ne!!!tak ze je treba se toho drzet... jezit, jen to nemusim bejt práce vid? :-)
-> Jerry: hele není čas...bohužel. Najít si volný odpolende, nebo den o víkendu je zázrak.
-> fine_ray: nás brzdi jen spoj... jinak by bylo dost :-) ale diky za nabidku...a co uz jsi ho vyladil???
-> Jerry: kdyby jste chtěli nějakou přípoj na páteř.... stačí callnout... 

-> Nwkt: tka to mluvi za sebe... ale nebej tu hanus já a jeste tka dvá pacosi tak linka staci na 1000 lidi kteří tu jsou momentálne pripojeni!!!ne to bych prehánel.....je tu more práce a málo lidu :-(
-> Jerry: No viděl jsem grafy 

-> Nwkt: no tka zatim jen na pohodu.... pockej v lete :-) to nám nebude linka stacit :-D ale to te hanus urco informoval...ted nám už odkapává kryt z SVMka jak ho tavime na max :-D
-> Jerry: He he
jsem se teď koukal na mapu a celkem se rozrůstáte 

-> Nwkt: no nemás ty černou kočku za oknem a sklenenou kouli na stole? :-D :-D :-D
-> Jerry: že by PF? 

-> Tuner#2: mnooo to bych moc rád,ale jeste zádne nemám a video mám u tebe :-( a ty jsi ted lazar,tak az budes ready tka se musim stavit a sosnout ho...covece udelej si net...máme v plánu udelat preves odeme ke kopimu a pak dál pres tebe ...to znamená porizovaci náklady minimálni a jedes rovnou na routr ze stozáru... a výpadky nulove ( tedy kdyz nepadne páteř :-D ) a to se stává hodne málo 

-> fine_ray: čus....mnooo o nastartováni me ani nemluv....stál 2 mesice v garague a 10 minut jsme ho trápčil a ani hovno!!! tak jsem mel po ruce petrolej a nalil jsme ho pod svicku a napodruhe capnul....je to proste vymrzlé jako prase... a pak jsem ho mel 2 hidiny v teple a sel napodruhe!!!
-> TUNER: mno tak protočit jde...ale nechytne.. takže svíčka..jiskra..přísun benálku..tímhle směrem teď půjdu..pak až rozborka.. Sem právě chtěl udělat cvičné zahřátí aby v zimě motůrku nebylo smutno.

-> fine_ray: j,zareznul ti píst,když tak dlouho nejezdíš...Já si to každou zimu cvičně rozeberu a aspoň vim na čem jsem....
Jinak lístky jsem sehnal různě silný z motokáry,(je to ta vlevo a je t jen půlka jednoho lístku) takže bude zase něco na testování...)))

Jinak lístky jsem sehnal různě silný z motokáry,(je to ta vlevo a je t jen půlka jednoho lístku) takže bude zase něco na testování...)))
no a mě o víkendu mini za boha nechytnul..asi mi čeká rozborka :-(
-> TUNER: takle podobne vypadaly ty moje od malossi a jeste do toho byl vymackanej ten plast pod nima :-( ale nastesti to novy listky dostatecne utesnily.. este ze to je z baraku :-D
-> Jerry: Dej sem foto 4 koly. Na tom ujetým sněhu to bylo parádní svezení!

-> chooki: a más v tech koních pripočítáno s dachlem? :-D
-> chooki: jj JAWA 

hosi, ledy sa tu zacnete bavit o normalnych bikoch ? :) takto to vyzera teraz u mna..fzr 1000, gsxr 1100...(aj fichtl :) dokopy skoro 300 PS ...(sorry za zlu kvalitu fotky ale je to tam nahustene) obidve su odstrojene preto, lebo sa na nich pracuje
-> TUNER: na moje ucely je vzduchac mozna lepsi, ptz vodniky bych na ty kratky vzdalenosti ani nezahral... jinak co se tyce ted vykonu tak je to zivy az kam... max mam tak kolem 95km/h po tovine
Nebo Overrange kit,ale to už je slušná pálka....

-> RON: No škoda toho vzducháče...ale prodávají se kity,že to jde přestavět na vodníka a to by potom byl jinej kalup...)))
Varec bych dal asi Malossi multivar a spojku komplet S6....do tý asi taky časem půjdu,ale až oddělam tuhle Hebáckou.... ;-)
Varec bych dal asi Malossi multivar a spojku komplet S6....do tý asi taky časem půjdu,ale až oddělam tuhle Hebáckou.... ;-)
-> TUNER: Je to 97, vzduchac, motor Minarelli SR Netscraper. Jinak co si predstavit pod pojmem setup? Pokud mas na mysli upravy, tak je tam 70 Polini kit, 3,75g valecky, cerna kontrastka, karbonovy klapky, 21 karbik, sportovni pakny... jinac behem roku bych chtel jeste vymenit variator a mozna jeste spojku. Ted by to melo mit kolem 6,5 PS
-> RON: Hmmm,ta se mi vždycky líbila...jakej rok a motor? dávali tam motorů 3 pr××le...)))
A jakej setup ?
A jakej setup ?
-> TUNER: Aprilia SR70 

-> RON: Co máš za stroj?
-> TUNER: sla do kytek, nejak se unavila a nebyla tvrda jako an zacatku...
jinak dneska jsem sundal domecek s klapkama a nebyl jsem potesenej... mam tam Malossi, najeto na nich tak 3000km a sou taky v cudu
jinak ale alespon ze toho scoota mam, mam aspon do ceho strkat penize
jinak dneska jsem sundal domecek s klapkama a nebyl jsem potesenej... mam tam Malossi, najeto na nich tak 3000km a sou taky v cudu

jinak ale alespon ze toho scoota mam, mam aspon do ceho strkat penize

-> RON: Jo tak nějak...ale kontrastku od nich mam červenou a černou a zatim v pohodě...i když ze začátku to taky nějak nesedělo..co se ti s ní stalo?
-> TUNER: pekny stroj
Hebo ted zacina vyrabet naky zmetky ci co...mel sem od nich kontrastku a odesla zachvili do vecnych lovist 

-> RON: JJ,HEBO.
Ale asi budou jiný,buďto MALOSSI nebo si předělam klapky z motokáry....)))
Moc fotek tady teď nemam....jinak když pohledáš,je tady i nějaký videjko.... ;-)
Ale asi budou jiný,buďto MALOSSI nebo si předělam klapky z motokáry....)))
Moc fotek tady teď nemam....jinak když pohledáš,je tady i nějaký videjko.... ;-)
-> RON: spíš raketa

-> TUNER: to sou klapky HEBO ne? btw muj scoot ted vypada nejak podobne :) btw co sem hodit fotku tvoji rakety?ja jsem nezasvecenej a porad nevim jak vypada tvoje priblizovadlo
-> Jerry: Ne ne,myši ne...ale už když jsem je tem dával,tak ta jedna byla taková malilinko načatá....ale pořád byla celá a těsnila a ne tohle...))
No nic,aspoň se tim objasnil problém špatnejch rozjezdů a fungování motoru až ve vyších otáčkách....
No nic,aspoň se tim objasnil problém špatnejch rozjezdů a fungování motoru až ve vyších otáčkách....

-> TUNER: no tak to jsme v haji... to potom budes muset nastoupit na scenu ty :-) ... tak to je nemile ta klapka....potvora jedna...nemel jsi tam mysi??? :-D pomalu to tak vypada..... :-)
Jeden karbonovej lístek v klapkách je kaput....
A pak to má jezdit a předvádět nějaký výkony...
Takže bude výměna a těšte se na jarní upgrade....
A pak to má jezdit a předvádět nějaký výkony...

Takže bude výměna a těšte se na jarní upgrade....

-> Jerry: Nj,ale já mam softík pro WM5...ty máš symbiana a ten ti tam nepůjde...
Včera jsem se do toho pustil,abych nenechal nic náhodě......vyndal jsem motor z rakety.....Chudák,ani jsem ho nestihnul umejt,tak ho o veekendu vezmu arvičkou.....

Včera jsem se do toho pustil,abych nenechal nic náhodě......vyndal jsem motor z rakety.....Chudák,ani jsem ho nestihnul umejt,tak ho o veekendu vezmu arvičkou.....
-> TUNER: no už aby bylo to jaro :-) .... jsem tam páchal tachometr z minibike a rusi mi ho civka... uplne se vymaze :-D ....tak musim vymyslet nejaky stíneni tachometru ( kabelu) ... no to pak zmerime... jo a z ceho jsi mel takovej peknej výpis rychlosti? mám taky ten samej modul a N70....
jedte s tim an zamrzle jezero kachnak a tam si dejte zavody - do gum nastrkejte hrebiky a pak si potopite pupiky 

-> Jerry: No každopádně se těšim až bude teplejš a uděláme zase nějakou akcičku... A můžeme to zase změřit GPSkou,kolik to dá. ))
-> Jerry: Měl jsem auto v garáži a nabíjel baterklu a čistil svíčky - každých 500km jsou obalené, že není vidět elektroda 

-> Tuner#2: no ale jak to ze jsi byl doma??? jsi tam nemel auto.... jsem myslel zej si v Romkycanech... jsi mel vyskocit z okna :-)
-> TUNER: no a pak se probudim a ruka v nočníku...na tebe bych si ani netroufl....:-) ale dát tma motor z elitky 13 7,5kw to uz by bylo zajimavy.....dát lepsi prevod tak by to asi jelo slusne! jen nevim kdo by to drzel na silnici...ono uz i tak je to jinej posez kdyz se to rozvohni. Ale musim ji šetřit páč jsou na ni vyjete pouze 2 nádrze ---- porád v zábehu :-D
-> Jerry: Jo Zdany mi posílal už dřív co prej si to koupíš...)))
Hele když nás všechny pojedeš,to jsi jako myslel i mě?
Hele když nás všechny pojedeš,to jsi jako myslel i mě?

Tuner#2 18.12.07 17:44:09 napsal: ..rychle se sekačkou pod okny a navíc v zimě
dobře Honzo 

-> Jerry: Sem si říkal, kdo mě to jezdí tak rychle se sekačkou pod okny a navíc v zimě

-> Tuner#2: mnooo to si pis :-) ta sla jako kuna na tom snehu :-)... jen nevim co ty gumy...ale neni to zádny bláto jako čína guma (stlacená tma) no tak za 300 kila koupim new...ále nejak jsme z toho nastydnul...staci rict a muzes se svest.. ale asi az bude tzrosku good pocas :-)
chooki: uplna supa