-> Syny: Prosim tě, vždyť těch 24 metri nic neni. Když vylezeš na věžovej jeříb na stavbě a cvičí s ti vítr, tak to je fakt o stazenejch půlkách, tady u toho je jen cejtit, jak se to lehounce chvěje, když fučí nějakej kloudnej vítr
-> Pedros: to je vstup do sklepa školy. která jako jediná nějakým zázrakem zůstala z celé vesnice stát. v tom sklepě prý za války popravovali lidi. údajně tam straší :)
jinak o kus dál je zřícenina malého loveckého zámečku kde za války pár dní pobýval Herr Führer.
-> honnza: nevravim ze je to fake, ale proste ze je to foto ktoru si zlozil z dvoch ze si najprv cvakol spodnu cast a potom vrchnu, moj fotak take robi ale nepouzivam to...
-> Syny: Já myslim že neblil, ta rozhledna má jen 24 metrů. Já to mám asi 6 km od baráku a když je pěkně, tak jezdíme dělat fotky, občas se něco zadaří, ale teď nejak nemůžu nic najít
-> haso: nebyla já jen přidámám rámečky a hraju si s barvama. kdyby to byl fake tak to sem nedám. ta skála se nachází tady: www.mapy.cz/?query=Loc:..
.
-> Syny: Syny 21.06.07 21:36:01 napsal: Jaky kundy zas Todle je pokus o slusny tema Ještě žěs napsals POKUS O SLUŠNÝ TÉMA nechci vidět jak to tady na konec dopadne...........