skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fotogalerie
Mr.Din 28.08.07 22:30:36 napsal: VB špica,až to budeš chtít dostat na značky,tak dej vědět

-> Bohyn: Samej Los Fuckeros a Los Filckos - co naka Shadynka?
Bohyn 27.08.07 12:16:35 napsal: včerejší focení při odjezdu z chaty počkej,ale ať koukám,jak koukám,tak ani jednu pořádnou škodovku nevidím

Napsal sem tam chybu... Varil Matsoft, ale neslomu to, tka to capnul Tux a ten to podpalil
-> JoseA: Nevim, stal tam se zalozenejma rukama a koukal na to

-> JoseA: Nevim, stal tam se zalozenejma rukama a koukal na to

-> Syny: Matsoft tím, že to hoří myslel že to spěchá ?

-> FORM: Nj - sranda byla

-> Syny:

Jen tak pro informaci ostatnim
Matsoft se rozhodl vyvarovat zadni lem u Ropuchy (zeleny garde), ale jaksi zapomel vyndat molitan co je strcenej nad podbehem... A ten jaksi zacal horet, ale toho sem si vsimli az kdyz slehali plameny z okynek (byli vyndany) a ja se jen tak zeptal jestli to auto nahodou nehori a Matsoft s klidnou tvari se naklonil nad okynko a rakl: "Hori.... A hodne"
Tuxik se snazil zasahnout nasadou od kostete, ale na to uz byli moc velky plameny, tak to poresil hasicak kterej byl nastesti nedaleko

-> Syny: No já běžel do auta pro hasičák a než sem doběh tak už bylo uhašeno

-> Nwkt: To bylo tka rychli ze sem s i nestich ani prdnout...
-> Syny: škoda, že jsi nefotil požár auta a zásah s hasící technikou

-> Syny: Chtěl sem sa už hooodně dávno podívat na vesničku, kde sa natáčely moje nejoblíbenější filmy a tento víkend to vyšlo

-> JoseA: Cos delal v Hosticich ?
-> bnjaro: Jo vidis - to je holka jednoho typana tamvodsad
Jinak pokud sem dobre pocital - bylo tam 10 aut
Na fotce vsechny nejsou

-> Syny: to by ste to uz asi mali aj presunut do sekce akce a zrazy - u tuxika
btw : vidim tam spravne zenu ???

btw : vidim tam spravne zenu ???
-> Syny: jak somrák z hlaváku... ještě vedle něj chybí krabice vína

A Matsoft kteryho zmohla prohlidka vyztuh u kabrrra - tak si tam dal rovnou dvacet

jo přesně tak foťák na stativ nebo pevný podklada a nastavi t dobu uzávěrky ..toto je focené na 30s
-> Mr.Din: Je to pomoci uzaverky das treba 15 vterin ale bacha chce to stativ a nebo fotak polozit neda se to udrzet v ruce.
-> shakal: jak si udělal tu čáru z těch světel, nějakej zpomalenej režim bo co ?? dík..
-> Tomik...: pěkná fotka
Dnešní focení, tahle fotka se mi mooc líbí, obloha ještě černá po bouře a nádražní osvětlení

-> Mr.Din: jooo pafouček

-> Nwkt: cooo ?

-> Mr.Din: Mrak

taky mraky.., a ty jednotlivý válce kdo má fantasii, se prostě motali,, no vypadalo to krutě..
-> U-Geen: vysvetlovalo by to nalepku.. pozor zvierata hryzu
ale svist to u mna bude aj tak bo kazdy clovek co ma taky podovny kukuc tak vravim ze cumi ako svist

jsem chvíli uvažoval jestli nemám vyběhnout z auta a snažit se chytit si vačeři

-> Mishoooo: ale je to surikata :-) navic svist je hlodavec, tohle je selma
-> U-Geen: kaslat na to... ma to svistacky kukuc....

Mishoooo 22.08.07 23:04:41 napsal:
stare zname svistehele to neni svist :-)
stare zname svistehele to neni svist :-)