skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fotogalerie
Tady se prej nátačeli mimo jiné Bídníci a Klatba bratří Grimmů. Na ty Bídníky se budu muset mrknout, jestli tam něco poznám ...
Nedávno sem strávil hodně zvláštní víkemd na Stvořidlech (hlavně poruchama na autě). Ale to co je na fotce, byl zlatej hřeb

-> Karel.:

-> VeTëV:
-> Syny: jo taky jsem tam bumbal, otec pak zjistil, že nemá klíče od auta a tak jsem valil celej kopec dolů k autu, abych byl jako u auta a naši šli pomalu dolů hledat klíče a co? našli hovno
takže známej z Brna nánm přivez náhradní

-> Syny: jo taky jsem tam bumbal, otec pak zjistil, že nemá klíče od auta a tak jsem valil celej kopec dolů k autu, abych byl jako u auta a naši šli pomalu dolů hledat klíče a co? našli hovno

-> Karel. 31.07.07 12:37:38: Juu tam sem byl taky - Radegast
sem si tam daval v tom stanku kousek vedle pivaka

-> VeTëV:

-> Karel.: to je logo nera
ale to je v plamenech

-> havlik: neřekl bych

-> Karel. 31.07.07 13:05:50: že by koloseum v římě
jinak se tě nebojim
jinak se tě nebojim

-> havlik: ty parchante ať ti nenaliskám

-> VeTëV: jo bylo tam moc hezky, ale co jsme tam byli v červenci nějak druhej týden a paráda moc lidí tam nebylo

-> VeTëV: tak ono když tam viděli karla tak radši utekli

-> Karel.: tam je krasne ale vyfotit to bez lidi je kolikrat umeni

Byl to hrad helfštýn a pak jsme vylezli k soše radegast

-> Karel.: kde to je?
vypadá hezky.. kde ste ještě byli v beskydech? 

-> THOMMY : jojo černý kočky si jsou všechny strašně podobný
Dovolená v Beskydech

Dovolená v Beskydech

-> U-Geen: ty jo kam to tak cumi? ze by si evza ustlal v jeho pelisku? - to urcite nosis misto papuci abys neposkrabal to drevo - a chudak musi pak koukat na schodech neb je z nej bezdak

-> U-Geen: máme taky černýho kocoura asi 8 let a přes léto úplně vyšisuje, že je do hněda

-> U-Geen 30.07.07 23:11:44: Jak cumi

-> U-Geen: pekna cicina

-> VeTëV: no Mikes vyzaduje pozornost :-) mame ho treti den :-)
-> THOMMY : nas ma jeste par bilejch chlupu pod krkem :-) na fotkach to neni moc videt...
-> THOMMY : nas ma jeste par bilejch chlupu pod krkem :-) na fotkach to neni moc videt...
-> U-Geen: tak nechapu proc nemas cas na veci kol virtu - s rybou nebehas - kocour nez se vratis z prace znici zarizeni bytu a ty jsi spokojen ze te nekouse ....hmmm tak ted nevim

-> Reeaper: ale houby... on se u nas v baraku docela vyblbne takze pak nema sklony vybijet si agresi na nas... no snad mu to vydrzi :-)
-> MATTESS: ani sem si nevsim :-) on dokolecka moc nebeha, spis skace ze schodu na hejbaci veci a tak :)
-> Karel.: jee :-)
-> MATTESS: ani sem si nevsim :-) on dokolecka moc nebeha, spis skace ze schodu na hejbaci veci a tak :)
-> Karel.: jee :-)
-> U-Geen:
že to je drsný žvyžátko
akorát ruce okousaný a doškrábaný až po lokty nejsou eňo ňůňo.. ale rybka hezká 

-> myl@s: to si jeste rozmyslim 

-> U-Geen: a taky se jí motá hlava, když běhá dokola za hračkou???

-> VeTëV: woe :-) ne, po byte s ohromnou rybou nebeham :-)
-> VeTëV: a já jsem si zase myslel,že budou mít U-Geenovci adoptovaný nějaký miminko z Afriky

-> U-Geen: ty vole a to behas po byte s tou ohromnou rybou ci co?
sem tam zpocatki nic nevidel, ale kdyz sem si vysvitil monitro zahledl jsme nejakou kocku v miste cerneho fleku
sem tam zpocatki nic nevidel, ale kdyz sem si vysvitil monitro zahledl jsme nejakou kocku v miste cerneho fleku

tak malej cernej duvod proc nepokracuju na uprave virtu pro novy server tak, jak bych mel...
-> nismouškosák77: že by pavel růžickovic
taky pěkná foto bohužel ne moje www.kabriolety.com/images
/.../P1070598.jpg
-> Kabal: tak ji ode me pozdravuj

-> myl@s: asi nezda