skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Anglicko-prosim poradte
17:54:22
19.06.2007
19.06.2007

bnjaro - bnzima
-> chooki: tak mu aspon porad nech hlada po hoteloch .. . ak sa mu zadari mohol by zohnat nieco kde mu ponuknu stravu a ubytko a minimalnu mzdu
17:20:21
19.06.2007
19.06.2007

chooki
-> bnjaro: hovorim mu, ale tak vyskusa uvidi..ked vravis o krekroch, ja som raz v nemecku spal 2 dni v parku ako bezdak (bol som kokot a spekuloval som s ubytkom-zdrhol som bez platenia ale som sa preratal a nove ubytko este nebolo) a tu som :)
Duri: nebol som z firmy ale normalne som chodieval ako student na 3 mesacne prac. povolenie ...boli to upratovacie firmy.
Jasne keby aj clovek siel normalne z sk firmy na "staz" tak pohoda...diety 60euro/den plus normalne plat a si vysmiaty...to ta ale ziadna sk firma len tak nepusti...max. tak na tyzden, pokial teda nie si nejaky expert
Duri: nebol som z firmy ale normalne som chodieval ako student na 3 mesacne prac. povolenie ...boli to upratovacie firmy.
Jasne keby aj clovek siel normalne z sk firmy na "staz" tak pohoda...diety 60euro/den plus normalne plat a si vysmiaty...to ta ale ziadna sk firma len tak nepusti...max. tak na tyzden, pokial teda nie si nejaky expert
15:16:29
19.06.2007
19.06.2007

DuriQ
chooki: jj ale ty si tam isiel predpokladam z firmy a ne len tak priemerne zarobis v nemecku 6-10eur podla toho co robis a kde robis, v ire ak sa nemylim mas zaklad 8-8.5 toz minimalna mzda...
14:45:56
19.06.2007
19.06.2007

bnjaro - bnzima
-> chooki: nech sa sere na londyn... drahe ubytko a zivot este drahsi... viem o ludoch co museli zit na krekroch lebo vsetky prachy odje.ali na ubytovanie....
13:41:09
19.06.2007
19.06.2007

chooki
-> DuriQ: je to takto, ze na sobotu uz ma kupeny listok cize do londyna uz ide aj keby co bolo...a je student takze preto tento termin, tak do septembra alebo skor...
A co tyka nemecka, tak ja som mal bez priplatkov 10 euro/hodka, a to v dobe ked euro bolo cez 40 sk, v nedelu som mal 100% viac takze za mesiac v pohode cez 2000 euro netto, to mas cez 80 tis. Sk x 3 mesiace...tomu hovorim prazdniny
pomaly viac ako tu ma clovek za cely rok
A co tyka nemecka, tak ja som mal bez priplatkov 10 euro/hodka, a to v dobe ked euro bolo cez 40 sk, v nedelu som mal 100% viac takze za mesiac v pohode cez 2000 euro netto, to mas cez 80 tis. Sk x 3 mesiace...tomu hovorim prazdniny

pomaly viac ako tu ma clovek za cely rok

12:12:25
19.06.2007
19.06.2007

DuriQ
mno o tom nemecku celkom silne pochybujem :) co sa tyce zarobku... ale aj ked nikdy nevies co sa ti podari zohnat za pracu... ale londyn fakt e-e je to mesto ktore patri medzi top 10 na svete ak ne medzi top 5 : )) co sa tyce nakladov na zivotnu uroven... sak si len zober ze cely londyn je vacsi poctom obyvatelov ako cele zasrane Slovensko : )) nech skusi Irsko alebo Holandsko... v Irsku je uz tiez plna pica nasincov takze to uz tiez nieje ziadna slava... ale ja sa xystam irska v septembry ale v auguste si idem pozret dublin : )) a ked sa mi podari nieco najst tak tam rovno ostanem : )) ale otom silne poxybujem kedze tam je studacky naval a to iste aj UK takze skor by som odporucil po uhorkovej sezone : ))
08:44:43
19.06.2007
19.06.2007

chooki
-> Matsoft: ok, dam mu instrukcie :)
-> Vojta: ja viem, ale tak ide skusit a o peniaze az tak nejde, prip. potom moze ist aj inam, ved uvidi....po anglicky vie, a ked bude fakt zle tak dojde domov...inac keby islo ciste len o zarobok, tak je nemecko asi vhodnejsie...podla mna...ale tieto veci to je vzdy individualne...
-> Vojta: ja viem, ale tak ide skusit a o peniaze az tak nejde, prip. potom moze ist aj inam, ved uvidi....po anglicky vie, a ked bude fakt zle tak dojde domov...inac keby islo ciste len o zarobok, tak je nemecko asi vhodnejsie...podla mna...ale tieto veci to je vzdy individualne...
07:34:53
19.06.2007
19.06.2007

Vojta - zrušená registrace
Chooki: ja byt tebou reknu brachovi at se vysere na Londyn a jede jinam...do jineho mesta v UK. Ja jsem byl v Londyne cca 2 mesice..uz bych tam nejel za praci. Londyn je kurevsko drahe mesto, hafo ale opravdu hafo lidi kteri shanej praci, spousta cizincu, tisice polaku ktere snad potkas vsude. Praci sehnat je celkem problem..zalezi jak se chytis co umis, jak umis anglicky, spis je to prace vzdy na chvili a pak zas jdes jinde atd...neskutecne drahe zivobyti v londyne atd atd..mohl bych pokracovat.
Jel bych urcite jinde, prace je mimo londyn taky dost a sehat ji bude asi snazsi...ma osobni zkusenost.
Jel bych urcite jinde, prace je mimo londyn taky dost a sehat ji bude asi snazsi...ma osobni zkusenost.

03:54:07
19.06.2007
19.06.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Matsoft: hele neni tohle uz uchylnost

23:34:35
18.06.2007
18.06.2007

Matsoft
kdyby radsi v Londyne hledal rapida cabrio 

22:17:07
18.06.2007
18.06.2007

chooki
Zdravim, mladsi bracho sa chysta do UK-Londyna, a kedze sa mu snazim poradit, ako viem, tak skusam vsetky moznosti...aj tu...neviete o ubytku (od bud. tyzdna) a prip. praci v londyne ?
Jasne, ze oslovil kopec ludi, pozera po nete, ale ak by ste niekto o niecom vedeli, tak budem rad...ci uz konkretne, alebo kde co na nete, agentury a pod...dik
Jasne, ze oslovil kopec ludi, pozera po nete, ale ak by ste niekto o niecom vedeli, tak budem rad...ci uz konkretne, alebo kde co na nete, agentury a pod...dik