Volvo 740 a bezpecnost

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 01.03.2004 do 16.03.2004, založil/a
řadit dle data
11:59:36
16.03.2004
PeterP136
Zaujimavy "crash test" adiny. Ktovie ako by dopadlo volvo. Myslim ze tuto A3 riadil este vacsi element.
www.peugeot-club.com/club /.../991_tn_6.jpg
13:38:22
03.03.2004
King
Ja jsem taky vouchyl a libej se mi hranaty auta, ale tohle volvo evidentne skoncilo v rukou streva, takze pro nej je bezpecny, ale ostatni aby jezdily Humrama....
12:29:09
03.03.2004
Luděk
jenomže Volvo 740 a 760 je fakt krásný,protože jak říkám já,ženský mají být kulatý a auta mají být hranatý27
11:14:34
02.03.2004
King
Pouceni: Jezdim rychle, jezdim rad, ale jsem strevo, takze Volvo je pro me jasna volba. Jestli pri svym pristim vyletu do levy skarpy sejmu svym tankem nekoho v protismeru, preziju to se skrabanci, narozdil od tech ostatnich. Tukan :)
10:39:43
01.03.2004
Bob
Z jednoho forka:

www.tekway.cz/user_pic/.. ./crash740_1.JPG

www.tekway.cz/user_pic/.. ./crash740_2.JPG

HUSTY!!!! Volvo 740 a bezpecnost:

Tohleto jsem nastartoval - na plyn, vstřiky nefungovaly - byly slisovaný ty koncový odpory. Musel jsem zkrátit pilkou spojkový pedál na polovinu, aby šel prošlápnout, dofoukl přední kola a ODJEL!! na poslední cestu - do dílny. Dnes už je sedma téměř rozebraná.

To by mě také zajímalo, je to docela hustý Ale fakt, že jsi to přežil a navíc jsi po vlastní ose dojel do servisu mě jako majitele sedmy vcelku uklidňuje..
Mimochodem, fascinují mě ta boční nerozbitá skla...

Jo sedma je fakt cool. Dnes jsme vrak odtáhli na šroťák. Už sháním novou. Stalo se to asi tak že jsem jel jako prase asi tak 120, 130 no určitě přes kilo, vylítl do levé škarpy(hluboké), obrousil levý bok a při pokusu vrátit se na vozovku se sedma o hranu silnice sekla, protože je hafo nízká, a hodili jsme salto na levý bok A sklům na levé straně nic nebylo! Jen přední sloupek šel spát
Chladič OK, řidič OK, všechny dveře šly otvírat..... co dodat?
Je to fakt smůla, protože jsem se na ni moooc nadřel, moooc jsem si ji zamiloval, ale stát se to s čímkoli jiným, asi si s váma nepíšu...
Extreme Tyres