Politická korektnost....

prohledat
114 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 12.06.2007 do 18.06.2007, založil/a King
řadit dle data
18:10:50
18.06.2007
UltraFan.
-> Reeaper: jasne si humanista a mozna i levicove smyslejici (skejtak,hoper,technar) to je u nejakejch jedincu normalni, mel sem predevcirem tu cest poznat jednoho cikana (prvniho slusnyho co sem zatim poznal) v praci, makal jako sroub a to sem fakt uznaval, vim ze nejsou vsichni stejni, ale vytrhat parkety v novym byte a zapalit si tam ohen, vyrvat hajzlmisu a srat do diry v zemi ti zadnej bilej proste neudela, ja bydlim v Praze a mam nemile zkusenosti s cikanama vcetne mojich kamosu.Rozhodne bych to nesvadel na hole lebky-narodovce (nebo jak tisk a levice rikaji "neonaciste") ti s tim nemaj nic spolecnyho.Az te okradou budes mluvit jinak ale doufam ze se ti to nestane.
Opet opakuju s rasismem nemam naprosto nic spolecneho, cerni nebo zluti mi nevadej!!!Jen cikany beru ne podle barvy pleti ale podle chovani a bohuzel vetsina ac bych rad aby tomu tak nebylo jsou paraziti na pracujici spolecnosti.
Nemam taky vubec nic proti tobe:) kazdej to vidi jinak ale reknu ti ze ja realne4
-> King: drz se sveho nazoru chlape4
16:59:48
18.06.2007
King
-> Reeaper: Jasně, ale uznej, že pravděpodobnost, že to udělal někdo z hnědočechů je tak vysoká, že jsem nemoh střelit vedle4 Stejně tak, když před časem někdo nadával úřednici na sociálce do pí*čí a pokusil se s ní promluvit "ručně", tak v oficiální zprávě to sice nezaznělo, ale zase to nedalo dlouhýho přemejšlení.
Za to když něco spáchá podnikatel, hned se zprávě bez problémů objeví "30letý podnikatel".....
15:18:16
18.06.2007
Reeaper
-> King: a právě to sem tu psal..že automaticky všici obviňují Romy.. a kdyby to udělal bílej, tka se to přestane řešit jedna dvě..
14:58:57
18.06.2007
King
-> Reeaper: Stejně je zajímavý, že nikomu se automaticky po přečtení nevybavěj třeba vietkongové, co by pachatelé :) Ale souhlasím, že daň za tenhle nerealizovanej biznys byla hodně velká :-/
14:45:46
18.06.2007
Reeaper
-> King: nemám nic proti tomu, že jsi založil tohle téma a i mě bylo předem jasný, kdo to udělal.
Já jsem jen narážel na to, s jakou samozřejmostí se to okamžitě konstatuje (a jsem tím postiženej i já..)..jen málo lidí napadne, že by to udělal třeba bílej.. a taky jsem se pozastavoval nad hodnocením některých účastníků, že tam měli zůstat i ti další dva, že je dobře že tam skapali apod.. vůči ostatním věcem, který se dějou a proti kterým seš bez boxera na ruce a ryhclým švihům bezbranej, není tohle pro mě tak podstatná věc, abych jim přál smrt. na to znám jiný č****y, který dostat se mi ro ruky, tak je nechám utopit se na suchu 10
a bohužel už teď jsem nucenej platit daně a opravy hulváctví těhle pacholků rozhodně není nadpoloviční.. stačí se kouknout výš.. 4
s tím optickým kabelem si děláš srandu 3 ale je pravda, že spousta z nich beztak ani neumí číst 47
13:52:51
18.06.2007
Tuxik
-> King: 1 no ale ono to s tim vyzkratovanim neni zas tak easy alespon pokud vim... sice vedeni vyzkratujes (napr. hozenim oceloveho lana pres vsechny faze), jenze to lano v tu chvili sublimuje, vedeni se na par minut vypne, jenze pak ho CEZ zkousi nahodit znova... a v tu chvili bych tam moc nechtel lezt 1 moznost je vypnout usecnik a pak to stipnout, ale nevim nevim :-) ale cerni spoluobcane si dokazi vzdy poradit
13:46:40
18.06.2007
King
-> Tuxik: Hlavně bych chtěl bejt u toho, když Dežo v kůlně vytáh nožík a zjistil, že ty dyliny gadžovské vymysleli zas nějakou vojebávku místo drahý mědi :)
No a ty krádeže pod napětím - Fero byl sice "rilýznutej do fíldu" sice po absolvování 6. třídy zákadky, ale na základě studia doutnajících ostatků svých neúspěšných kolegů dostal nápad, že vedení VN je potřeba před procesem "změny majitele" zneškodnit vyzkratováním, pyčo :)
Ale ja říkám, částečně mám pro měděnou horečku pochopení , protože není větší rozkoš, než vézti do sběrny 1t měděnýho odpadu :))
13:11:33
18.06.2007
Tuxik
-> King: no tykraaavo ukrast optickej kabel do sberu, tomu rikam mazec 3

kradeze pod napetim jsou taky kapitolou sama pro sebe 1
11:38:01
18.06.2007
King
-> Reeaper: Já jsem ten rasista, kdo tohle téma začal :)
Každopádně vsadil bych boty, že aktéři příběhu byly Dežo a Dezider, spíš než Franta s Pepou4
Souhlasím s tím, že podobně dlouhý prsty maj i naši bílí soukmenovci, ale když se na všech nově postavenejch barákách v satelitu, kde bydlí švára, přes noc ztratily všechny Cu okapy i ti nejzavilejší humanisti z řad okradených měli jasno :) (ostatně se to prokázalo při vyšetřování).
Skutečně nemám nic proti recyklaci barevných kovů, protože v 90. letech jsme na tom s kolegama vydělali pár desítek tKč, ale nezpůsobili jsme při tom nikomu škody jako svině.
Rasistou s předsudky nebyl rozhodně ani nejmenovaný manažer rozvodných závodů z kterým jsme spolupracovali na údržbě jejich transportních sítí. Ovšem při jeho stories na téma krádeží vedení, normální člověku nemůže nespadnoud spodní čelist :) Vzhledem k tomu, že při těch krádežích jde o milonový škody, obvykle se podařilo bengům pachatele vypátrat (modří asi tuší ve kterých vodách asi policie lovila a ulovila:) Byli mezi nima i "esa", který byli schopný šlohnout několik set metrů optickýho kabelu, navzdory tomu, že chráničky kabelů jsou i pro největší tupce značený nápisem ve stylu "tento optický kabel neobsahuje měď". Zvláštní kapitolou jsou pak borci, co ukradnou vedení VN pod napětím. čili až budeš ze svýho platu brutto platit třetinu na daních, pravděpodobně si budeš naléhavějc klást otázku, kam ty peníze mizej a kdo a proč je na konci tohodle penězovodu.

4
10:27:08
18.06.2007
Sušenka
Tak treba na Vinohradech jsou za vetsinou vybranejch aut smazky - tady kolem rozhlasu je normalni, ze ti vyberou auto v pravy poledne... Ale treba takovej Synkac, jak psal Pavel P, to uz je jiny kafe - se staci vecer oprit o barak a chvili koukat - obcas jsem se nestacil divit.
Mozna by stalo za to, nahnat tyhle spoluobcany spolecne s nackama treba na strahov - narod by dostal chleb a hry a jeste bychom se zbavili dvou problemu najednou...
09:07:46
18.06.2007
Martin2705
Mě hodně vadí třeba používání slova "róm", vždycky to byl cikán, a najednou se vytáhlo slovo "rómové", protože si někdo myslel, že to asi nezní tak "neslušně" nebo co. Cikán prostě zůstane cikánem i kdyby se mu říkalo marťan.
19:54:40
15.06.2007
p.b.
Já včera poprvý v životě potkal normálního cikana, se kterym se dalo normalne bavit. Ale stejne jsem si podvedome občas šáhnul na peněženku, reflexů se těžko zbavuje...
19:37:47
15.06.2007
Petr Šťastný
-> Reeaper: v zásadě s tebou souhlasim. Není to o tom jestli je grázl bílej nebo černej. Na druhou stranu jakej pocit má většina lidí když jde večer po sídlišti kde je většina obyvatel romů a jakej když jde po sídlišti s minimem romů? Máš nějakou bližší zkušenost s romy(sousedi na patře, v paneláku, na sídlišti)? Z toho co píšeš tak bych řekl že ne. 5
15:40:49
15.06.2007
Pedros
-> Reeaper: ten žebřík, co ukrad toho bílýho.. 3 3
15:35:13
15.06.2007
Reeaper
-> Pedros: ten žebřík, co ukrad toho bílýho 40 woe tka ten, co to kradl přece 4 jinak máš pravdu 440
15:29:43
15.06.2007
Pedros
-> Reeaper: co bylo bílý,ten žebřík a nebo ten co ho ukrad? 3 jinak je to fakt běs a je fakt,že na ty čený se kouká mnohem víc. Možná to bude tím,že už jsou tím prostě vyhlášený a chová se tak naprostá většina..Ty výjimky na to bohužel doplácejí a každej se na ně kouká krz prsty
15:26:31
15.06.2007
Reeaper
-> Pedros: vidíš to.. a to některý lidi neviděj..spíš nechtěj vidět 8
15:25:35
15.06.2007
Reeaper
-> Pedros: mno já zabezpečoval Vítkovice ostnatým a žiletkovým drátem.. a když to (romové, ale i nácí bílí) zjistili.. tak tam, kde sme to ještě neměli natažený, cca 20m před náma.. šup a už brali, co se dalo.. a ještě kolem nás prošli a že sme nic neviděli 8 a tak nám to bylo fuck.. žebřík nám tam ukradli.. a to byl bílej 8 pak se snažili prej přes ten plot lýzt, ale to je šílenost, prej se tam jeden tak potrhal, že už tam na to serou.. ....a lezou skrz plot 3 tkaže asi tak..

a jinak přesně, jak jsi psal, jenže na ty černý se víc kouká..takže se to zveličuje..nebo spíš to, co dělaj bílí je v pozadí..
15:23:32
15.06.2007
Pedros
-> Reeaper: znám též mezi cikánama výjimky. S jedním chodím do práce,v pohodě týpek,normálně se meje všechno,dá se s ním úplně v pohodě bavit,když je čas,skočím s ním i na pivko třeba o pauze..Proč ne. Nebo třeba právě na zmiňovaných praxích jsme dělali rozvod zvonků na Klatovské třídě a byli jsme v bytě u jednoho tmavšího spoluobčana..Všechno pozlacené,normální týpek,sice se bavil tou svojí romskou hatlamatlalkou,ale byl pohostinnej a měl za ženu normální češku-bělošku
15:19:39
15.06.2007
Pedros
-> Reeaper: jj,je to fakt,prasata jsou i někteří bílí.Proto cikány neházím do jednoho pytle,najdou se mezi nima i slušní co nemají tendence vše co má nějakou cenu očesat a odnést do sběru..Ovšem 99% bohužel je chamraď,co má stejné chování jako někde v Rumunsku nebo romských vesnicích někde na Slovensku ..Příkladem je třeba to,že jsem kdysi dělal na praxi u jedné firmy,která dělala nové rozvody elektroinstalace v baráku po celkové opravě..Barák byl celkově po rekonstrukci,vše nové,funkční..Nastěhovali do toho cikány a myslím,že to bylo i v televizi,snad všechno co šlo sundat a zpeněžit bylo vytrháno,co nešlo jen tak sundat,bylo zkurveno..Kabely vytrhaný,futra vytrhaný,prostě vše..Když jsem viděl ty fotky,tak jsem se nestačil divit. Ono stačí projet se v Plzni po Jateční třídě okolo vyhlášeného vykřičeného domu.Já se popravdě ani nedivím tomu Vsetínu,že je vystěhovali a tím odstranili z města. Dyť je to hrozný. Na druhou stranu,abych neočerňoval jen ty tmavší,i bílí kradou,i bílí přepadávají,znásilňují zabíjejí..Ne všichni jsou stejní a né všichni se chovají špatně
14:55:01
15.06.2007
Reeaper
-> UltraFan.: hmm, možná bys měl ty věci opravdu sledovat a pak, pokud bys chtěl, možná by sis i všimnul, že i spousta bílých dělají bordel!! Já osobně znám spoustu cigánů, Romu a vycházím s nimi naprosto fpohodě, protože to jsou slušný lidi! ale pochopitelně díky podělanejm holejm lebkám a podobným individuům, z nichž většina neznaj svou vlastní hodnotu a směr, tihle lidi doplácejí na ten zbytek tmavejch, kterej dělá bordel.. tka to bohužel je. A na to, že bílý dělaj bordel, na to se nehledí, pže ti jsou ´naši´, proti nim nikdo nejde.. ale jakmile udělá bordel někdo, kdo vybočuje z řady, je ve středu pozornosti.. achjo.. 71
14:48:02
15.06.2007
Reeaper
Hmm, možná by se někteří z vás měli na nějakou dobu podívat do tmavejch částí Ostravy..takovejch lidí je tu plno. A dělaj to bílí i romové 4 Takže někdo, kdo odsoudí automaticky Romy za tohle by se měl stydět.

A šlo o lidský životy, ale to si asi některý z Vás neuvědomují 71

Až budou reálný výše trestů za ty nejhorší zločiny jkao je znásilnění, vražda, týrání apod, pak má cenu zabývat se podělaným železem. A věřte, že ty ´reálných´ výše trestů znám z vlastní něpříjemný zkušenosti až moc dobře..(ne na svý osobě pro rýpaly)
14:45:06
15.06.2007
Syny
tyvole todle je tema 8
14:24:52
15.06.2007
Pedros
-> UltraFan.: jo,v podstatě s tebou souhlasím,jen s tím rozdílem,že né všichni jsou stejní..

-> VeTëV: Orlíky nech na pokoji,to je kapitola sama o sobě 4
14:00:49
15.06.2007
VeTeV
-> Pavel P.: -> UltraFan.:
tak si zanotujte panove - ja mam na veci jinej nazor

http://youtube.com/watch? v=KehPK-2wf-M
13:57:38
15.06.2007
UltraFan.
www.novinky.cz/domaci/rom ove-jsou-pri-hleda ni-prace-diskriminovani-- uznavaji-cesi_117093_m0fk p.html

chudaci jak sou diskriminovani, jen by me zajimalo kdo plati ty co jako delaji pruzkum...
I kdyz pravda je ze v podstate v zamestani opravdu v jistem slova smyslu diskriminovani sou....napriklad zamestnal bys trestanyho cikana???Casto to bejva tak ze vyfasujou lopany a obleceni a druhej den neprijdou...tak kdo je ma zamestnavat
18:03:48
14.06.2007
Syny
-> UltraFan.: 52
18:00:20
14.06.2007
Don Carlos
-> Syny 12.06.07 23:12:30: Pohozený trubky? Si děláš prdel ne? Chtěl bych někdy vidět pohozené měděné trubky...
09:31:10
14.06.2007
UltraFan.
-> Pavel P.: jinak rasista v zadnym pripade nejsem, negri mi nevadej a zluty taky ne kdyz nesmelej na trzisti (placeni dani,padelky,zkazeny jidlo)
cikany nemam rad za to jaci jsou, to ze sou hnedi me vubec nezajima, stejne tak jako nemam rad bily fetaky a bily co nemakaj4
09:24:14
14.06.2007
Pavel P..
-> UltraFan.: jj je to tak... bohužel.8
09:21:53
14.06.2007
UltraFan.
-> Pavel P.: jenze tady (nejen tady) spousta lidi si mysli ze to jen svadime na cikany a ze to neni pravda ze sou takovy, ale pravda je takova ze to tak bohuzel opravdu je, kdyz nekdo nekoho vokrade a je to v TV tak si vsimni sou to cikani (napada me okradeni invalidy v Praze-Repich) apod.
09:08:43
14.06.2007
Pavel P..
-> UltraFan.: no nebo tohle... a policajti na to serou protože se cikánů bojí..

hádat nemusim je to uplně jasný.4
09:06:38
14.06.2007
UltraFan.
-> Pavel P.: presne tak....nebo staci ty drobnosti jako sterace nebo zrcatka ze??? (i kdyz to asi spis byli nejaky fetaci nebo vozrali 13ti lety deti)
zkus hadat kdo vcera chtel kamosovi ukradnout to auto?
08:28:30
14.06.2007
Pavel P..
-> UltraFan.: tady se taky krade až hrůza... minimálně jednou do tejdne tu je vytlučený sklo na chodníku..
jednoho cikána jsem tu i viděl v akci... normálně ve všední den kolem 2h odpoledne... jdu k autu a vidim cikána jak vběhnul do naší uličky a rozhodil rukama jakože zklamaně že mě vidí.. tak jsem si myslel že někoho hledá.. no došel jsem k autu a jak jsem odemknul a otočil se tak ta černá držka přibehla k zaparkovanýmu autu a vylomila okýnko šroubovákem a otevřel si dveře, v tu chvíli mě asi uviděl tak jsme na sebe chvíli čuměli, on něco sebral v tom autě zabouchnul a zrdhnul.... 8 8
08:21:12
14.06.2007
UltraFan.
-> Pavel P.: jo nebo Vinohrady....tam je to taky sila...vcera kamosovi vykradli auto a nastesti s nim celym neodjeli...tak tak ze mu ho neslohli cely...
08:16:41
14.06.2007
Pavel P..
-> UltraFan.: ve Strašnicích to ještě neni tak strašný3
v nejbližšim okolí tu žádný cikáni nežijou.. teda aspoň o nich nevim.
ale jak se říká "Žižkovu a Libni, zdaleka se vyhni." a na tom něco pravdy bude.
19:04:09
13.06.2007
Nwkt
Spíš je smutný, že to "odsral" nevinej kluk 8

Skupinu podle policie tvořili tři bratři a jejich kamarádi. V řece zůstal jeden z bratrů a jeho kamarád - jediný mladík, o kterém se policie domnívá, že se živil poctivě.
19:02:30
13.06.2007
p.b.
-> Nwkt: To přijde 3
19:02:12
13.06.2007
Syny
-> Pavel P.: Pokud to byli nak velky grazlove pak tedy souhlasim s tebou... 4
19:00:55
13.06.2007
Nwkt
-> p.b.: Se divim že jim diskuzi ještě nezatrhli 3
18:58:34
13.06.2007
p.b.
Mě dostal tenhle příspěvek v diskuzi:

Včera tragicky zahynuli 2 ze 4 ekoaktivistů při čištění vodního toku Odra a okolí od barevných kovů. Celý svůj život zasvětili myšlence vyčištěné Ostravy! Čest jeji památce!
18:41:03
13.06.2007
UltraFan.
-> Pavel P.: presne s tvejma prispevkama souhlasim.Tady je vetsinou branej lidi co bydlej na vesnici a nezijou mezi nima a nemaj je pred barakem atd (diky bohu ja taky ne) a znaj jednoho slusnyho cikana.Ty bydlis ve Strasnicich tak vis o cem mluvis4 6
18:19:23
13.06.2007
Pavel P..
-> Nwkt: dyk jsem to řikal.... žádný neviňátka který si omylem vzali měděný trubky. a takovejhlech šmejdů, X-krát trestanejch se zastávat.. stejně to udělaj zase. 8 8
18:14:07
13.06.2007
Nwkt
Tak tu máme pokračování proč vlastně utíkali zpravy.idnes.cz/krimi.asp ?c=A070613_...
10:26:41
13.06.2007
Tuxik
-> King: mne to 404ku nezobrazuje, je tam rovnou napsany ze "
Diskuze je zablokována

Vzhledem k množství příspěvků porušujících pravidla byla diskuze zablokována. Slušným přispěvatelům se omlouváme.
"
10:25:18
13.06.2007
Tuxik
-> Fén 12.06.07 23:46:38: 7 150
09:29:26
13.06.2007
King
.....a ještě douška - diskuse pod článkama na Novinkách jsou vyhlášeným bojištěm bezmozků, ale zatímco u jiných článků se ta snůška hoven toleruje, pod článkama podobnýho ražení bejvá zastavený přispívání do diskuze (protože bla, bla, bla.....všichni vědí :) a v tomhle případě se zase po rozkliknutí linku objevuje error 404, aby to nevypadalo tak blbě :) Nebo to dělá jenom mě?
09:22:48
13.06.2007
King
Pěkně se to rozjelo :) Jenom bych chtěl upřesnit, že je mi těch zbytečně utopenejch líto ať to byl kdokoliv. Ovšem co mě sere maximálně, je fakt, že podobný zprávy jsou servírovaný jak za bolševika tzn. mezi řádkama ta informace je a redaktoři se ze všech sil snažej, aby byla rozluštitelná, ale z hlediska pol. korektnosti nenapadnutelná 8
Kdyby se to stalo za 1. republiky, byli by pachatelama 2 mladí cikáni, v 80. letech by transmutovali na nezletilé občany romské národnosti a dneska jsou to "pachatelé"....
23:49:08
12.06.2007
Bagrr- máma mele Emu
-> Fén 12.06.07 23:46:38: 3 3 3 3 3 3
23:46:38
12.06.2007
Fén
-> Tuxik 12.06.07 23:22:11: Opravdu ne? 40
zvětšit Politická korektnost.... - obrázek od Fén vložen 12.06.2007 23:46:38
Extreme Tyres