Noční představení

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 25.02.2004 do 29.02.2004, založil/a
řadit dle data
12:24:50
29.02.2004
R@ZOR
Krásnej příběh! Docela jsem se pobavil. ;-)
17:14:13
25.02.2004
Alan
9 3
13:13:49
25.02.2004
Martin
-> Baghira: Spíš Martin na sračku 3...
ten tlouštík byl jak kingkong, ten opilec se s ním zkoušel rvát a ani s ním nehnul. Navíc ten byl celkem v pohodě a při smyslech. Zatímco s těma dvuma opilcema by se asi těžko domlouvalo...
10:49:40
25.02.2004
Baghira
Hmm a Martin na kopačku :-)
10:36:00
25.02.2004
Saky
pises ze byli dva ozrali to je na levacku a tloustika na pravacku-)) a jeto..
09:00:18
25.02.2004
Martin
Dnes kolem půl jedné mě probudil nějaký ruch na ulici před barákem. Hlavním aktérem byl chlápek, tak kolem 25let, štíhlý, vysoký, slušně oháknutý, majitel černého BMW, ale hlavně totálně na mol. Sotva se držel na nohou. Jeho zřejmě kamarád o hodně starší zavalitější postavy (určitě měl přes metrák), ale lítal venku jen v tričku a kraťasech, což byl slušný výkon, protože toho ožralu tu asi hodinu krotil (venku bylo tou dobou asi -6°). Celou dobu se snažil toho ožralu dostat do toho BMW, aby venku nedělal bordel. To se mu nakonec nepovedlo. V průběhu přesvědčování se dostavil další aktér. Mladý muž, také zjevně posilněný alkoholem, ale nikterak hrozně, jen byl problém, že se chtěl prát. No a dialog totálního ožraly s člověkem "v náladě" byl spíše zápasnického rázu. Nejdřív všechny pokusy dát si vzájemně přes hubu rovnal "tlouštík", na kterého si ani jeden s "ožralů" netroufl. Ovšem jednomu pokusu nezabránil a mladík s ožralou fláknul o sousedovic červeného Fokuse a jen bylo slyšet řinčení skla, takže to asi odneslo světlo nebo jenom blinkr. Ale tlouštíka to pak po hodině přestalo bavit, nasedl do své felicie a odjel. Jakmile zmizel za barákem tyhle dva se do sebe pustili. Boj to byl velmi nerovný, protože ten na mol byl zralej tak akorát na odtahovku. Takže mladík s ním párkrát švihnul o zem a pak se jal k odchodu, ale vždycky se ještě vrátil a pro jistotu zvedajícího se ožralu poslal zase k zemi. Toto se opakovalo asi 5x. Pak to mladíka asi přestalo bavit a nechal ožralu válet se ve sněhu u plotu. Tomu se moc nechtělo zvedat a akorát něco vykřikoval. Ale zřejmě jsem nebyl jediným divákem, protože po 5 minutách se dostavila hlídka městské policie a ožralu si odvedli.
Dneska ráno koukám BMW stojí stále před barákem, sousedovic fokus zmizel, tak ani nevím, co mu udělali. Jenom mě děsí, že na tom místě, kde stál ten fokus běžně parkuju a opravdu nestojím o to, aby se mi nějaký ožralové váleli po autě. Do nedávna jsem si myslel, že pokud mám auto před barákem, kde na něj vidím, že je v bezpečí. Ale nedokážu si představit, že bych na ně vylítnul ven a začal se s nima dohadovat o náhradě škody. Leda, že bych si něco "uloupnul" z toho BMW 3.
Extreme Tyres