skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Povinné (b)ručení - Sr
prohledat
41 příspěvků (zobrazeno 1 až 41) od 04.06.2007 do 05.06.2007, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
20:19:30
05.06.2007
05.06.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
ano - u mna bol vypocet v alianz 4980sk ročne a uviedol som : vodicak mam 3 roky, rocne najazdim 5000km, byvam v kosiciach, auto pouzivam sam, je to jedine vozidlo v domacnosti, rok vyroby 81, objem 1046, vykon 33kw, a jazdil som u alianz 2 roky bez nehody, po zohladneni vsetkeho takato palka, v kooperative sa obytala na objem motora a vykon v kw a šup, o 2.000,-sk rocne menej ako v alianz

19:17:38
05.06.2007
05.06.2007

Milos
-> alchstuip: aj tak, ale vzdy ti to rataju zo stale vyssej a vyssej sumy, takze platis kazdy rok skoro rovnako, aj tak je to svinoba, inac skuste si do tej kalkulacky prehadzovat ine data-vstupne udaje, aj tak to neberu do uvahy, co som volal s tetou tak som jej to povedal a ona ze to su len take a take veci, ze to sa moc do ohladu nebere, leob som ejj hovoril ze ja najazdim s tym autom max 4t rocne, proste nebrala to do uvahy, takze cla modra kalkulacka je taka picovina, skoda ze nejsme v amerike, lebo by sa zcernala aj kalkulacka aj kto ju vymyslel
19:15:25
05.06.2007
05.06.2007

Staf1221
-> alchstuip: hej z PD
to mozem uviest ako poistnika aj niekoho ineho ako je majitel auta(ja)?
ja som inak skor myslel ze ci nemas nejake tie subjektibne rady, ono s tym ze mam vodicak este len 4 roky, s tym pohne len cas. stahovat sa tiez nechcem (a ak tak rozhodne nie do vacsej dediny ako je PD), poistku mam u allianzu od kedy mam auto, ine poistky nemam. nehodovost - zatial cisty stit :)
jedine co ich snad mozem odrbat je to ze kolko jazdim
to mozem uviest ako poistnika aj niekoho ineho ako je majitel auta(ja)?
ja som inak skor myslel ze ci nemas nejake tie subjektibne rady, ono s tym ze mam vodicak este len 4 roky, s tym pohne len cas. stahovat sa tiez nechcem (a ak tak rozhodne nie do vacsej dediny ako je PD), poistku mam u allianzu od kedy mam auto, ine poistky nemam. nehodovost - zatial cisty stit :)
jedine co ich snad mozem odrbat je to ze kolko jazdim

19:08:57
05.06.2007
05.06.2007

rolls
heh...tak to pozerak ze som na tom este dobre

17:24:17
05.06.2007
05.06.2007

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Staf1221: Si z PD?a id asi hej. Ja viem len ako to funguje u allianzu: cim viac rokov mas vodicak, tam nizsia pistka. Cim menej km najazdis, tym nizsia poistka, Ked si z uplnej prdele - male mesto, dedina, nizsia poistka. + bonus za vernost a bezskodovu prevadzku + bonus za to, ked mas nejake ine poistky v Allianzi. Ja mam vodicak 10 rokov, bez nehody, hlasim, ze rocne najazdim 5000 km (
) a trvale bydlisko mam v prdeli.... Nikdy sok nebol poisteny inde ako v Allianzi, mam tam x dalsich poistiek. S tymito parametrami mi vyslo : Ročné poistné 3 817,- Sk - k tomu mi dobry poradca da este par zliav a som zhruba na 3200.- Pripadne treba ako pistnika vozidla uviest niekoho z rodiny, kto ma vodicak 20 rokov alebo dedka co ma nad 70 a vodicak... tam je tusim polovicne poistne
) a trvale bydlisko mam v prdeli.... Nikdy sok nebol poisteny inde ako v Allianzi, mam tam x dalsich poistiek. S tymito parametrami mi vyslo : Ročné poistné 3 817,- Sk - k tomu mi dobry poradca da este par zliav a som zhruba na 3200.- Pripadne treba ako pistnika vozidla uviest niekoho z rodiny, kto ma vodicak 20 rokov alebo dedka co ma nad 70 a vodicak... tam je tusim polovicne poistne17:10:52
05.06.2007
05.06.2007

Jožynek
Najlepsie je mat auto po dedovy
lebo tak mam poistku este mensiu ako normalna a este ak ma nad tusim 80 rokov tak platene parkovisko mam zadarmo 
lebo tak mam poistku este mensiu ako normalna a este ak ma nad tusim 80 rokov tak platene parkovisko mam zadarmo 
17:05:41
05.06.2007
05.06.2007

Bogy - autoclub MTx (startujem klukou)
ja mam tak ako rolls
15:08:45
05.06.2007
05.06.2007

Staf1221
-> alchstuip: no tak teda porad ako sa dopracovat k najlacnejsej poistke ;-)
14:35:42
05.06.2007
05.06.2007

Mishoooo
-> alchstuip: moze byt... ked tak doporuc takeho rodinneho... co mi donesie pohar vody o 4:30 rano ked mu zavolam ze som smedny
ale nie... ja mam zatial skusenost len s tymi hajzlami
ale nie... ja mam zatial skusenost len s tymi hajzlami
14:32:41
05.06.2007
05.06.2007

-> Mishoooo: Nie nemyslim si, ze je to ako v reklame, ale poznam dost svetlych vynimiek na to aby som veril tomu co pisem. Ano poznam ludi ktori maju svojho poistovaka a ten sa stara o kompletne poistenie celej rodiny, od auta az po zdravie. A poznam poistovakov, ktori maju svoj kmen klientov za ktorych sa citia zodpovedni. A samozrejme poznam aj hajzlikov, ktorym ide len o proviziu.... Ludia su vselikjaki, tak vam zelam vsetkym co najnizsiu postku s co najlepsimi sluzbami.
14:28:17
05.06.2007
05.06.2007

-> Mishoooo: Nie poistne nieje navysene o proviziu pre sprostredkovatela, no takyto reprezentant ti moze dat dodatocne zlavy..... samozrejme, ze musis najst nekoho seriozneho, ale to som uz pisal.... a niesu to premudrele veci, v tejto oblasti som sa dost pohyboval a hovorim z vlastnej skusenosti... Nechcem nikoho nahovarat na tu ci onu firmu, len poradit, ako to je najvyhodnejsie. Robil som pre Allianz a este stale som v kontakte s mnohymi ich ludmi, takze mam informacie takzeceno priamo od zdroja
13:41:41
05.06.2007
05.06.2007

-> Staf1221: presne tak, som bol v alianzi a kazdy rok som mal vyssi bonus, ale aj tak skoro o tisicku vyssiu cenu
akurat sa mi nechcelo to chodit rusit, bol na to nejaky termin a ja som ho vzdy presvihol,no ale ja som mal teraz pol roka znacky v depozite, takze poistka zanikla, tak som si to obehal ...2tis rocne je sakra rozdiel, aspon pre mna
akurat sa mi nechcelo to chodit rusit, bol na to nejaky termin a ja som ho vzdy presvihol,no ale ja som mal teraz pol roka znacky v depozite, takze poistka zanikla, tak som si to obehal ...2tis rocne je sakra rozdiel, aspon pre mna
13:37:47
05.06.2007
05.06.2007

Staf1221
-> Mishoooo: jj, tak to je 
-> Tom.t: asi si aj ja na dalsi rok zmenim poistovnu. povodne som chcel ze ved uz som v tejto 3 roky tak pomaly budu aj nejake vyhody, ale ked tak nad tym uvazujem tak top ze kazdorocne platim o 1000ku viac moc vyhodne neni :-/

-> Tom.t: asi si aj ja na dalsi rok zmenim poistovnu. povodne som chcel ze ved uz som v tejto 3 roky tak pomaly budu aj nejake vyhody, ale ked tak nad tym uvazujem tak top ze kazdorocne platim o 1000ku viac moc vyhodne neni :-/
13:28:43
05.06.2007
05.06.2007

Mishoooo
-> alchstuip: a este... myslis ze to funguje ako v tej reklame...? co sa ten poistovatel stara o rodinku cely zivot? sak to je presne ako vravis... kupis si hamburger tak isto si kupis aj poistku,... to ze to nebude za okinekom je mi na dve veci... ked sa na teba pekne usmieva neznamena to ze ti to zmeni poistku iba to ze sa vie pekne pretvarovat a vduchu si mysli : podpis to ty debil uz konecne nech si mozem ist uzit zarobene prachy.
Proste zijeme v takej dobe.. a nerozhoduju usmevy ale fakta... a sumy
Proste zijeme v takej dobe.. a nerozhoduju usmevy ale fakta... a sumy
13:23:12
05.06.2007
05.06.2007

alchstuip 05.06.07 13:16:35 napsal: -> Mishoooo: Ved uz sa uvedomte a prestante chodit do tych poistovni k okienkam, tam vas maximalne ojebabru.... vy to beriete skoro vsetci ako kupit si hamburgera... pridem k okienku a chcem poistku... s horcicou alebo kecupom?s tatárkou

13:22:45
05.06.2007
05.06.2007

Mishoooo
-> alchstuip: to su zasa premudrele keci... uz ta vidim ako citas zmluvne pomienky napisane arial-om velkost 6,5 a plne 4 aA4 a povies dotycnemu co ti to vybavuje nech si zdriemne na par hodin.... 
No a osobne udaje, to je vec serioznosti ...
alchstuip 05.06.07 13:16:35 napsal:
-> Mishoooo: Ved uz sa uvedomte a prestante chodit do tych poistovni k okienkam, tam vas maximalne ojebabru.... vy to beriete skoro vsetci ako kupit si hamburgera... pridem k okienku a chcem poistku... s horcicou alebo kecupom? povedz mi co tym ziskam... navysenie poistneho o dalsich 10% z ktorych ho treba zaplatit? alebo to ze ked podpises zmluvu tak sa prepadne pod zem....?

No a osobne udaje, to je vec serioznosti ...
alchstuip 05.06.07 13:16:35 napsal:
-> Mishoooo: Ved uz sa uvedomte a prestante chodit do tych poistovni k okienkam, tam vas maximalne ojebabru.... vy to beriete skoro vsetci ako kupit si hamburgera... pridem k okienku a chcem poistku... s horcicou alebo kecupom? povedz mi co tym ziskam... navysenie poistneho o dalsich 10% z ktorych ho treba zaplatit? alebo to ze ked podpises zmluvu tak sa prepadne pod zem....?

13:22:34
05.06.2007
05.06.2007

-> Staf1221: mne tu cenu vravela osobne, po zohladneni vsetkych kriterii, a na to ze je to "znama" u ktorej som bol staly klient a vzdy som tam potom priviedol kupujuceho ked som predaval auto, tak ta cena ma dorazila
v tej kooperative sa opytala len na kubaturu , tukla do pc a povedala 3057 ročne, tak vravim ok, ziadne dojednavanie nebolo, a som spokojny

v tej kooperative sa opytala len na kubaturu , tukla do pc a povedala 3057 ročne, tak vravim ok, ziadne dojednavanie nebolo, a som spokojny

13:16:35
05.06.2007
05.06.2007

-> Mishoooo: Ved uz sa uvedomte a prestante chodit do tych poistovni k okienkam, tam vas maximalne ojebabru.... vy to beriete skoro vsetci ako kupit si hamburgera... pridem k okienku a chcem poistku... s horcicou alebo kecupom?
13:14:53
05.06.2007
05.06.2007

-> Staf1221: keby si tak niekto cital aj zmluvne podmienky.... tak by sa docital, te suhlasi s pouzitim osobnych udajov na ucely bla bla bla, takze ak ta raz maju v databaze, tak ti ponuknu vsetky ozne poistenia a konkretny clovek co ti ponuka poistku nemusi byt z oddelenia poistenia automobilov, pretoze take existuje asi len pri likvidacci skod. Inak kazdy reprezentant poistovne moze robit takmer vsetrky produkty a kazdy moze davat urcite zlavy. Samozrejme aj moznosti zlavy su limitovane jeho postavenim vo firme.
12:41:05
05.06.2007
05.06.2007

Mishoooo
-> Staf1221: mno a tento pristup sa mi nepaci... kazdy ti narata inu cenu - kazdy ta chce len odrbat o viac penazi... do inych poietovni dojdes 10 x a vzdy rovnaka suma...
11:54:32
05.06.2007
05.06.2007

Staf1221
PS. keby si aspon domysleli ze kedze som iba student (co maju v papieroch) co ma staru skodovku (tiez v papieroch) asi ze nebudem mat dom ktory by som si chcel nechat poistit

11:53:26
05.06.2007
05.06.2007

Staf1221
-> Mishoooo: ked pises o tom vazeni si zakaznika. mna zas nasrali tym ze ako som u nich uzavrel poistku (uviedol som aj telefon) tak po istom case mi volal nejaky trtko ze ci nemam zaujem o rozne druhy poisteni (nie ohladne auta). ja somar som bol v tom ze to cislo pouziju keby nieco s poistkou okolo auta a oni si to cislo spamuju snad po vsetkych oddeleniach
a potom otravuju chudobnemu studentikovi zivot so zobranim penazi za koko*iny
a potom otravuju chudobnemu studentikovi zivot so zobranim penazi za koko*iny11:49:03
05.06.2007
05.06.2007

Staf1221
-> Mishoooo: -> Tom.t: na tu kalkulacku sa netreba spoliehat. podla nej mi vyslo 4900 aj nejake drobne. ked som isiel uzatvarat zmluvu tak to bolo asi takto:
prisiel som 1.krat ze sa len informujem. bola mi povedana ista suma (uz neviem kolko). potom som odisiel a po nejakom dni ked som sa rozhodol ze predsa pojdem do allianzu som prisiel, ale bola tam ina zenska. ta mi navrhla inu sumu ako bola ta pred par dnami (o dooost vyssiu). na to som jej povedal ze uz som tam bol a ze mi bola ponuknuta nizsia suma (a skor ako som jej povedal aka tak mi ona na to ze ok, pozrie sa na to este raz) tak sa pozrela a zrazu mi vyspekulovala sumicku este nizsiu ako bola ta z pred par dni :)
proste nemozes sa pozerat len na to kolko vyjde kalkulackou. oni si mozu dovolit celkom dooost s tou sumou hybat, cize je to na tom ako sa ty s nimi zjednas
prisiel som 1.krat ze sa len informujem. bola mi povedana ista suma (uz neviem kolko). potom som odisiel a po nejakom dni ked som sa rozhodol ze predsa pojdem do allianzu som prisiel, ale bola tam ina zenska. ta mi navrhla inu sumu ako bola ta pred par dnami (o dooost vyssiu). na to som jej povedal ze uz som tam bol a ze mi bola ponuknuta nizsia suma (a skor ako som jej povedal aka tak mi ona na to ze ok, pozrie sa na to este raz) tak sa pozrela a zrazu mi vyspekulovala sumicku este nizsiu ako bola ta z pred par dni :)
proste nemozes sa pozerat len na to kolko vyjde kalkulackou. oni si mozu dovolit celkom dooost s tou sumou hybat, cize je to na tom ako sa ty s nimi zjednas

10:21:12
05.06.2007
05.06.2007

-> Mishoooo: No ved ako som pisal, nikdy neriesit veci pri okienku 

00:15:17
05.06.2007
05.06.2007

bnjaro - bnzima
mne najlepsiu cenu minuly rok na kilo ponukli v generali...
23:42:35
04.06.2007
04.06.2007

rolls
-> Mishoooo: no tak to bola pecka teda

23:39:03
04.06.2007
04.06.2007

Mishoooo
Inak ked uz o tom pisete tak Vam poviem moju prihodu v Alianze... to bol dovod preco som ich zavrhol...
Kde bolo tam bolo... ale nie
proste na konci roka mi kamos co robi v ceskej slovenko ponukol poistku za 3000,- Tak som nevahal a utekal do alianzu kde sme mali obe auta... podotykam isiel som na centralu na raciansku ul. odtrhol listocek, odstal a konecne dostal na rad... isiel za priehradku a vravim ze chcem zrusit poistku... a on ze preco... no vravim ze ci mi daju cenu 3000,- tak tam daco natukal do PC a vravi ze okolo 5000,- tak ja ze poprosim zrudit poistku... a on nech prinesiem ziadost... tak vravim ze sak na to maju tlacivo.. co aj maju... tak mi povedal ze ziadne nemaju... hovorim ako chce.. tak som ho poprosil o cistu A4-ku ze si to tam hned zbuchnem... a on mi zahlasil ze nemaju!!! Ako co je toto za kolosalnu drzost povedat mi v dnesnej dobe v takej institucii, priamo na ich obrovskej centrale ze nemaju cisty list papiera... chvilu som nevedel co mu na to povedat... ale hovorim si ako chces...
Isiel som bez slova na vratnicu, vypital si cisty papier a pozical si pera, napisal to na vratnici, dokonca mi to ochotny vratnik aj ofotil a za 5 min. som sa vratil k tomu uradnikovy... skoro ho jeblo ked videl ze v ruke drzim papier a s usmevom cakam kedy ho prevezme
Takze odvtedy... ako tam vidite ako si vedia vazit zakaznika

Kde bolo tam bolo... ale nie
proste na konci roka mi kamos co robi v ceskej slovenko ponukol poistku za 3000,- Tak som nevahal a utekal do alianzu kde sme mali obe auta... podotykam isiel som na centralu na raciansku ul. odtrhol listocek, odstal a konecne dostal na rad... isiel za priehradku a vravim ze chcem zrusit poistku... a on ze preco... no vravim ze ci mi daju cenu 3000,- tak tam daco natukal do PC a vravi ze okolo 5000,- tak ja ze poprosim zrudit poistku... a on nech prinesiem ziadost... tak vravim ze sak na to maju tlacivo.. co aj maju... tak mi povedal ze ziadne nemaju... hovorim ako chce.. tak som ho poprosil o cistu A4-ku ze si to tam hned zbuchnem... a on mi zahlasil ze nemaju!!! Ako co je toto za kolosalnu drzost povedat mi v dnesnej dobe v takej institucii, priamo na ich obrovskej centrale ze nemaju cisty list papiera... chvilu som nevedel co mu na to povedat... ale hovorim si ako chces...Isiel som bez slova na vratnicu, vypital si cisty papier a pozical si pera, napisal to na vratnici, dokonca mi to ochotny vratnik aj ofotil a za 5 min. som sa vratil k tomu uradnikovy... skoro ho jeblo ked videl ze v ruke drzim papier a s usmevom cakam kedy ho prevezme

Takze odvtedy... ako tam vidite ako si vedia vazit zakaznika

23:28:28
04.06.2007
04.06.2007

Škodaman
v tom Alianzi lietaju tisícky hore dole,mne tiež najprv povedali že za rok budem platiť cca 3500SK ale potom si teta za okienkom všimla že mám čerstvý vodičák a zrazu z toho bolo 5400SK za rok,a to mi ešte dali zlavy za to že máme u ních životné poistenie a poistený dom.Ale ako tak pozerám,tak v oktobri prechádzam bud do tej Kooperativý,alebo Českej poistovne
22:53:18
04.06.2007
04.06.2007

PeterP136
To sa divim, pretoze podla oficialnych cennikov su koop tento rok s prehladom najdrahsia. Dokonca podla kubatury by si mal bez bonusov platit okolo 5litrov za 105tku. Sice ponukaju "akcne" zlavy ale o tie sa uz musi clovek hadat. Buduci rok pojdem asi do unionu. Havarijka drahsia ale PZP lacnejsie takze sa to nuluje. Koop vraj ponuka asistencne sluzby ale "vyuzil" som ich este ked ich tak velmi nepropagovali a stali za hovno. Dovolal som sa dakam do ciech a keby som cakal na ich odtahovku tak cakam do rana.
Co sa tyka platenia havarijnej tak to zavisi ako u vsetkych poistovni podla kraja. Iny kraj iny mrav a hlavne likvidator. Alianc je dorby akurat tak ak vas bavi kazdy rok ina poistovna, pretoze laka len vstupnymi bonusmi potom to nie je nic extra, a netusim nakolkosa u nichda uhadat "akcna" zlava. Union ma umiernene ceny takze aj bez "vyhrazania sa" :) ze idem ku konkurencii patri ich pzp k nizsim.
Co sa tyka platenia havarijnej tak to zavisi ako u vsetkych poistovni podla kraja. Iny kraj iny mrav a hlavne likvidator. Alianc je dorby akurat tak ak vas bavi kazdy rok ina poistovna, pretoze laka len vstupnymi bonusmi potom to nie je nic extra, a netusim nakolkosa u nichda uhadat "akcna" zlava. Union ma umiernene ceny takze aj bez "vyhrazania sa" :) ze idem ku konkurencii patri ich pzp k nizsim.
22:04:42
04.06.2007
04.06.2007

rolls
-> Tom.t: no mna vysla v Alianz na 3090 sk rocna

21:38:39
04.06.2007
04.06.2007

-> Mishoooo: presne tak

21:38:01
04.06.2007
04.06.2007

-> Staf1221: tak ze si o rok starsi ako ja a ja byvam v košiciach, co je druhe najvacsie mesto
alianz zohladnuje vsetko
o českú poistovnu nemam zaujem, aj ked som cechoslovak , po tom co mi vyviedli v cr som stratil doveru
alianz zohladnuje vsetko
o českú poistovnu nemam zaujem, aj ked som cechoslovak , po tom co mi vyviedli v cr som stratil doveru

19:46:35
04.06.2007
04.06.2007

Mishoooo
-> Staf1221: si videl podla coho rataju?
online.allianzsp.sk/pzp/m odra_kalkulacka
tam ti zohliadnia aj dlzku pindika....
online.allianzsp.sk/pzp/m odra_kalkulacka
tam ti zohliadnia aj dlzku pindika....

19:20:57
04.06.2007
04.06.2007

Staf1221
-> Tom.t: by ma zaujimalo ako ti vypocitali v allianzi tych 4985. ja som tam tiez a platim 4200
19:12:36
04.06.2007
04.06.2007

Tomáš SK
-> Tom.t: Ceska poistovna Slovensko - 3290Sk, uz druhy rok.
16:51:21
04.06.2007
04.06.2007

Mne je jedno kde sa da kto poistit, ja mam v Allianzi povinnu aj havarijnu (ano, som blazon, mam havirijnu poistku na 27 rokov stare auto) nikdy som nemal ziadny problem kde by som musel ziadat alebo platit nejake plnenie, ale ked mi raz cestou do BA v noci odisli brzdy - kompletne, bol to velmi prijemny pocit, zavolat do poistovne, ze mam problem - do 15 minut tam bola odtahovka a auto bolo opravene na druhy den rano - a nezaujimalo ich, ci je to mercedes alebo stara skodovka. ALe o inom som chcel - pri skodovej udalosti velmi zalezi na tom, ci mas auto poistene cez telefon, na pobocke pri okienku alebo mas vlastneho poistovaka, ktory ti spravuje poistky, o vsetkom ta informuje, dokonca aj o vsetkych moznych zlavach a podiela sa aj na rieseni tvojich poistnych udalosti - a ak je to clovek seriozny a prezieravy, snazi sa o teba starat, a udrzat si ta ako klienta, pretoze ked je klient spokojny, znamena to, ze aj nabuduce uzatvori poistku u tohoto cloveka a tym padom poistovak ziska provizie. ALe samozrejme, sme na Slovensku a takychto poistovakov je dost malo....
15:21:35
04.06.2007
04.06.2007

Mishoooo
-> Tom.t: mno kooperativa je sice NAJlacnejsia ale aj NAJmenej vyplaca
ja viem ze pri zakonej ti to moze byt jedno ale niekedy na to mozes doplatit....
inak Alianz su strasne kurvy!!! som mal u nich obe auta ale uz som jedno prehlasil a cakam kedy vyprsi aj favo a nikdy viac!
Momentalne ceska slovensko za 3000,-
ja viem ze pri zakonej ti to moze byt jedno ale niekedy na to mozes doplatit....inak Alianz su strasne kurvy!!! som mal u nich obe auta ale uz som jedno prehlasil a cakam kedy vyprsi aj favo a nikdy viac!
Momentalne ceska slovensko za 3000,-
13:50:03
04.06.2007
04.06.2007

Škodaman
ej asi prejdem do kooperativy,momentálne som v Alianze a 5400SK za rok je sakra vela

13:49:48
04.06.2007
04.06.2007

-> alchstuip: no ani draha poistka nie je zarukou ze sa o teba niekto postara ak budes mat problem ... nehovoriac o tom ze ak tebe niekto poskodi auto, tak vzhladom na vek starych skodoviek a tabulkovych cien opotrebenia atd, dostanes od kazdej poistovne hovno - niekde vacsie, a niekde mensie, vo finale to vyjde rovnako
sa pozri do vedlajsej temy o ceskej poistovny - aka je to velka spolocnost, ake maju ceny, a aky v tom maju bordel, asi tak

sa pozri do vedlajsej temy o ceskej poistovny - aka je to velka spolocnost, ake maju ceny, a aky v tom maju bordel, asi tak

13:46:17
04.06.2007
04.06.2007

hehe... tak si to uzi v Kooperative.... zatial som pocul o nich ze su lacny.... ale tym ich vyhody koncia, zaujima ich len ze zaplatis a nic ine. A najvacsia tragedia je mat poistku uaztvorenu niekde na pobocke kde sedi teta za okienkom a ma ta na haku.... taka sa o teba nepostara, ked budes mat problem
12:48:37
04.06.2007
04.06.2007

tak dneska som robil prieskum, nakolko som potreboval poistit škodovku, a víťazne vyšla poisťovňa Kooperativa, ponúkli bezkonkurenčnú cenu bez zbytočných otázok, 3.057,-sk ročne / 764,-sk štvrťročne
alianz mi ponukol s prihliadnutim ze u nch jazdilo auto 2roky bez nehody cenu 4.985,-sk ročne / 1.245.sk štvrťročne, komunálna poistovňa cca 5.900sk ročne...
takže ak sa niekto chystáte poistit svojho štvorkolesového miláčika s okrídleným šipov v znaku tak mozete zavítať rovno do kooperativy a nemusite behat pol dna po celom meste ako ja
jednalo sa o škodu 105L, kooperativu zaujima iba kubatura a vykon v kw, nic ine
alianz mi ponukol s prihliadnutim ze u nch jazdilo auto 2roky bez nehody cenu 4.985,-sk ročne / 1.245.sk štvrťročne, komunálna poistovňa cca 5.900sk ročne...
takže ak sa niekto chystáte poistit svojho štvorkolesového miláčika s okrídleným šipov v znaku tak mozete zavítať rovno do kooperativy a nemusite behat pol dna po celom meste ako ja

jednalo sa o škodu 105L, kooperativu zaujima iba kubatura a vykon v kw, nic ine