Kouříte?

prohledat
61 příspěvků (zobrazeno 51 až 61) od 19.02.2004 do 11.03.2004, založil/a
řadit dle data
09:40:29
20.02.2004
KamilX
-> Baghira: Já ríkám -100% 1 Poslední dobou je těch holek ale nějak moc 8
09:23:24
20.02.2004
Komár 1981
Koureni je kazdyho osobni vec, je mi to ukradeny, nici si svoje zdravi, ale vylozene me sere, kdyz me de facto na ruznych mistech nuti nicit si zdravi pasivnim kuractvim, onehda lilo jako z konve, zastavka plna lidi a nejakej chlap a nejakej mladas si tam v klidku zapalili a vyhulovali na celou tu budku! Bych je kopnul. Sel jsem radsi moknout, nez abych cuchal a vdechoval ty smrady! V aute jsem zrusil popelnik, 1) bych nesnes, aby mi tam kdokoli vyhuloval a 2) s LPG pohonem je to precejen taky plus pro bezpecnost...

Holky, co kourej, nemam rad, zazil jsem to na vlastni kuzi. Ja nekurak, ona prilezitostna kuracka a libat cigaro je fakt hnus. Tak jsme to zabalili a mam klid. Kdyby me zajimala nejaka, ktera huli(cigara), tak bych se snazil, aby kvuli me prestala, pripadne by sla, no... nez kuracku, to radsi nic...78
09:23:21
20.02.2004
CHIP
No ja se pridam k Berymu ... Taky kourim ... pres tejden kdyz chodim do prace, tak to mam spocitany ... ted v zime jsou to 2 cigarety na den ... jedna kdyz jdu z obeda a jedna kdyz jdu domu. V lete se to zvedne na 4 .. cesta do prace cesta na obed cesta z obeda a cesta domu. Jinak o vejkendu nekourim, protoze moji pritelkyni to vadi ... pokud jsem ovsem nekde na akcicce, tak to hulim jak prokopnuty kamna a neni pro me problem ani dve krabicky za 24 h.
Jinak rad si zapalim v aute kdyz jedu ... je to pro me takovej obrad ... Jedu tak 60 a v pohodicce bafam ...
Snazim se tim nikoho neobtezovat a nehulim nikomu do xichtu ...
Jo jeste ... rad si dam doutnicek a nebo uplne nejradsi dymecku,ale ti co se obcas mrknou na moje stranky to jiste vedi.
09:18:04
20.02.2004
Komár
Já ne - jsem na holky3
09:15:00
20.02.2004
Bery
Jsem kuřák,takže si tu mezi vámi nemůžu moc vyskakovat,ale třeba proseďet večer v zahulený hospodě není zrovna vysněný způsob trávení času,snažím se v týdnu kouřit co nejmíň a o víkendu,když se jde kalit,tak se průměr trochu zvedá.Před pár lety jsem zvládl za noc 2 krabky bez problémů,ráno párkrát těžce odkašlal a hurá znova.Včera v noci jsem jel domů a dával si cígo- asi 10tý ten den a nějak mě bolelo na plicích,...8 No a když se tak zamyslím - doma v montérkách mám zašitou krabku,včera jsem si kupoval krabku - tu mám tady s sebou v práci a u nás v hospodě - na sportovišti mám taky krabku hozenou v regálu...Jsem se nějak rozhulil zase:-)Nemůžu posoudit jakou fyzičku má člověk-nekuřák,ale když chodím plavat,nebo se jdu proběhnout,tak se necítim až tak indisponován..Rozhodně se snažim být ohleduplným kuřákem a nečoudit někomu do xichtu,nebo obličeje.Té ma ženský co kouří - nevadí - těžko jí budu něco vyčítat,ale jsem radši když nekouří,protože se v poho ovládnu a nemusím taky hulit-teda kouřit6
08:42:41
20.02.2004
Martin
Kuřáci mi celkem vadí a do mých kamarádů, kteří kouří, pěkně šiju a snažím se jim to znepříjemnit 3. U holek to naprosto nesnáším, když vidím, že si zapaluje, absolutně ztrácím zájem...
08:15:56
20.02.2004
Baghira
-> Lukáš: Já když vidím pěknou holku a má cígo, tak má okamžitě u mě -50%. Prostě mě to obtěžuje.
07:47:55
20.02.2004
Lukáš
nekouřím, ale docela mě štvou holky a ženský, protože se mi zdá, že hulej čím dál víc ... a ono líbání s cigárem njěje bóh vje čo 8
00:12:55
20.02.2004
Fantozzi
nekourim, a neserou me, je to jejich vec. Obcas si dam doutnicek a kdyz jsem trosku napitej tak sem tam si dam mentolovou petru, ale jenom tak do pulky, pac to uz kaslu a vubec mi to nechutna :-)) Jinak ve dvanacti jsem vykouril svou prvni krabku a od ctrnacti do osmnacti nic, pak asi pul roku dvakrat tydne na zkouskach kapely ta 5 cigaret a potom obcas a ted od listopadu vyjma asi dvou sezeni v hospode s bejvalou tridou nic :-))
23:49:49
19.02.2004
U-Geen
serou me rano na zastavce nebo na nejakym verejnym prostranstvi :-) v hospode je to v klidu. a nekourim :-)
23:48:09
19.02.2004
Honzul
...jako cíga, myslim... 81
A nebo jakej máte názor na kuřáky? Serou Vás? 170 Omezujou Vás? 169 Anebo jsou Vám jedno? 165
Extreme Tyres