Česká pojišťovna - zmrdi

prohledat
49 příspěvků (zobrazeno 1 až 49) od 01.06.2007 do 22.06.2007, založil/a Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
řadit dle data
14:22:22
22.06.2007
Rooney - zrušená registrace
-> Tom.t: gratuluji, tak se musí na zmrdy!4
14:20:30
22.06.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
tak a mame tady vyvrcholeni1

Váženy pane Takáči, dovolte, abychom Vam odpovedeli na Vasi stizdnost ze dne ..bla bla ..

Jelikoz u zadosti o storno smlouvy nebyly uvedene informace , ktere jste nam uvedl ve Vasi stiznosti, byla pojistna smlouva ukoncena podle sepsani zadosti t.j. vypovedi do 2 mesicu ...bla bla ...
Na zaklade Vami sdelenych novych skutecnosti byla predmetna smlouva ukoncena odstoupenim od smlouvy k datu sjednani , zaplacene pojistne Vam bude vraceno na Vas ucet.
Prijmete prosim nasi uprimnou omluvu za veskere zpusobene neprijemnosti.
S pozdravem .... bla bla ...

takze rada pro vsechny podvedene na zaver - nedejte se a bojujte o svou pravdu (a penize) i kdyz jde jen treba o par korun 4 1
15:29:46
15.06.2007
Tomáš SK
-> Tom.t: Ja viem, ale co to meni? System maju rovnaky, tak ako CSOB v CR a SR...
14:25:08
15.06.2007
Reeaper
-> zdenyk: ono nikde není nic bez chyby 1 já jsem zatím u ČSOB jen pojištěnej, naštěstí (ťuk ťuk) jsem zatím nemusel nic řešit.. ale šel jsem tam hlavně kvůli tomu, že to maj mnohem levnější než jinde..
13:59:00
15.06.2007
zdenyk
Zdravím, nechci Vám brát iluze, ale u ČSOB maj taky bordel. Ségra si pojistila loni svoje první auto u nich a hned na pobočce zaplatila na půl roku. Za tejden jí přišla upomínka, že jestli nezaplatí, pojistka zanikne. Tak s nima provolala asi tři kila a na potřetí to asi pochopili a přišlo to až na další období. To ale není všechno, po měsíci od uzavření smlouvy ségře přišlo oznámení, ať se dostaví k projednání pojišťovací události, že v Anglii nabourala donějakého Sadáma Alli. Jenže ségra byla s tím autem nejdál 20 kiláků od domova a nikomu auto nepoučela. Nakonec to nějak udělali, ale zase provolala dost peněz. Nakonec přešla jinam. A s ČP mám taky zkušenosti jako ostatní tady.
08:18:32
15.06.2007
Reeaper
-> Gryzly: česká má zrušenou smlouvu s ČKP. Prý se jí chystají časem obnovit, ale v tuhle chvíli jsou tam neaktualizovaný údaje. Mě ot tam hláší, že mám u český auto pojištěný, ale pojistka byla zrušena 4.6. 4
22:59:22
14.06.2007
myschaak AZNP K.Hora
je to hrozná sebranka....
22:42:11
14.06.2007
-> Tomáš SK: jedná sa o česku poistovnu v čr, tento moj konkretny pripad4
22:36:22
14.06.2007
Tomáš SK
-> Tom.t: Mne pred dvomi mesiacmi ukradli TP aj karticku o poisteni. Tak som vybavil novy TP, cim sa zmenilo jeho cislo. Bolo preto treba vybavit zmenu aj v poistovni. Vsetko prebehlo v poriadku s tym, ze som im mal poslat naskenovany TP. No a pointa:
Po poslani mailu mi prisla odpoved, ze ci chcem byt novym klientom, lebo ma tam nemaju evidovaneho a maju tam len zrusenu poistku stareho majitela (ten vsak nikdy nemal poistku v CPS!!!).
Tak som im napisal, nech si to pozru este raz a poriadne, ved som uz dva roky u nich registrovany. Nakoniec sa to podarilo 1

Takze moja dovera v Cesku poistovnu Slovensko je nastrbena, ich informacny system a procesy musia byt otrasne (kedze tie systemy robim, viem si to predstavit). Ale vysoka poistka ma prekvapuje, ja platim 3200SKK za rok...
20:12:09
14.06.2007
-> Gryzly: protoze nez jsem sel pak do druhy, tak uz jsem mel znacku novou - vyvozni4
to www.ckp.cz ani neznam - diky za tip4
15:59:51
14.06.2007
Gryzly
-> Tom.t: navíc když zadáš značku tvého auta do www.ckp.cz tak to ani není pojištené u dvou pojištroven.
15:18:08
13.06.2007
-> Reeaper: samozrejme vraceni penez, nevim proc bych mel platit za pojisteni auta, ktere pojistene uz nebylo, prave kdyz jde jen o par stovek tak se na to kazdej vybodne a oni jsou si toho vedomy ..
14:39:05
13.06.2007
Reeaper
-> Tom.t: a čeho tím vlastně xceš dosáhnout? vrácení peněz?
nebo jen udělat bububu? každopádně GL 4
14:30:19
13.06.2007
tak jsem se dokopal k tomu, abych adresoval ceske pojistovne stiznost a zadost o podani vysvetleni a dostal jsem jako odpoved tohle, tak jsem zvedavej, na co prijdou 4
Vážený pane Takáči,

potvrzujeme příjem Vaší stížnosti týkající se pojistné smlouvy č. 79342967-10, kterou jsme obdrželi dne 13. 6. 2007 a kterou evidujeme pod číslem 1640/2007.

Vaši záležitost prošetříme a o výsledku Vás budeme informovat písemně do 12 pracovních dnů. V průběhu šetření nás nemusíte kontaktovat, v případě, že budeme potřebovat Vaši spolupráci, budeme Vás kontaktovat na Vaší e-mailové adrese nebo písemně.

S pozdravem

Iva Fridrichová, DiS.

Oddělení reklamací a stížností

17:40:57
08.06.2007
skoda favo..
ja jsem byl take u ceske do te doby nez mi moji 136 naboural jeden pan co neumel znacky a na aute byla nova plecharina za 10000 byla tam presne 6 dni, no auto totalka a ja dostal 4000kc tak ted sem u generali mam 1,5 turbo a platim skoro min nez u ceske ze skodovku3
11:21:04
08.06.2007
havlik
-> Keksík: to je v pohodě mě generali uhánělo půl roku abych jim zaplatil a přitom auto bylo zrušeno 25.11 a eště do června mě chodili furt upomínky a pak v jeden přišla upomínka a i dopis že ručení bylo zrušeno3
11:02:47
08.06.2007
Sušenka
Mne ted prisla od cesky nova zelena karta na favo, ktery jsem v dubnu prodal a odhlasil 1 Tesim se, ze prijde jeste i slozenka 3
10:36:34
08.06.2007
JoseA
-> Tom.t: s něma nic nenaděláš, jako fakt jediná obrana je snad medializace. Taky když byl někde v TV (černé ovce nebo Obč. Judo) dědák, že po něm chce česká pojištovna nějak nesmyslně zaplatit pojistku, kdy už ji měl zrušenou a psal si s nima, volal jim, a prostě zbytečné, až to hodil do televize, tak se do toho opřeli a samozřejmě ostuda pro českou p., takže se mu nakonec ředitel čp omluvil s tím, že chybu zavinil počítač. Taky sem jim psal rok ohledně toho dynamiku a nevyřešil sem nic, dokonce mi přišlo vyrozumnění, že sem tam nedával peníze a takové kraviny. Nejúčinější by bylo shromaždit lidi se špatnýma zkušenostma a udělat ČP pořádnou ostudu v televizi, pak by se teprv lidi začali na jejich reklamy dívat jinak 8
16:49:37
06.06.2007
Gabriel
jj čp jsou zmrdi
15:01:51
06.06.2007
Reeaper
-> Tom.t: asi tma maj náký zpoždění prostžě.. že určitou dobu trvá, než to uzavřou.. to chce si napřed pořádně přečíst obchodní podmínky 4 ať pak nenarazíš, pže někdy tam maj fakt nhorázný kraviny..
13:44:23
06.06.2007
-> Gryzly: ale ja ji uzavrel 24.4 v 8:00 hod a zrusil ten samej den 24.4 asi v 10:30, z duvodu ze nebyli uvedene spravne udaje o moji osobe a nebyli schopny je tam zapsat ...
tak za co mi zmrdi uctujou pojistne od 24.4 do 3.5 ???? jeste to tam psali ze mi oznamuji ze pojstne zanika dne 3.5 ...
tak proc mi to uctujou od 24.
07:37:23
06.06.2007
Gryzly
-> Gryzly: koukám že u české tě vyjde měsíc na tolik co mě tři měsíce.
Jinak to že si nechali část peněz za těch pár dní by mohlo bejt ve všeobecných podmínkách. Normálně i když zrušíš smlouvu prvního tak ti vrátí peníze jako bys to měl pojištěný až do posledního v měsíci, učtujou si pojistku do konce kalendářního měsíce. A to je myslím u všech.
13:28:21
05.06.2007
-> Gryzly: a porovnani na dobu urcitou jeden mesic :
česká neco pres 980kč
kooperativa 284kč
čsob 324kč

to je rozdil co ? 4 a nepocitaj se k tomu zadne bonusy, ani stari auta, ani misto bydliste, protoze je to pojisteni povinne na prevoz4
00:06:50
05.06.2007
Gryzly
-> Tom.t: jsou to šmejdi, ale když jsem tam rušil pár pojistek, a odevzdával jsem zelenou katru, tak mi paní říkala že až mi příjde papír že mám zelenou kartu odevzdat, tak že to mám ignorovat. a jednou mi zase říkali když jsem platil rovnou na přepážce, že mi do měsíce příjde složenka, tak že ji mám ignorovat.
a k porovnání cen?
š120, nulový bonus:
-ČP 930Kč
-ČSOB 720Kč
U ČSOB dostaneš -30% jen za to že bydlíš v dobrém okrese a máš auto starší 10ti let.
21:45:17
04.06.2007
-> jozynek1: rakva ako rakva3
21:43:37
04.06.2007
-> Reeaper: ano, pani mi to vysvetlila ze kdyz je to na dobu urcitou jeden mesic, tak je riziko nehody vyssi nez kdyz to mas pojisteny na dobu urcitou, argumentoval sem tim ze je to nelogicky, protoze ja tu pojistku mam akorad na jednu jizdu na prevoz vozu, a pak se rozebere na dily a po mesici pojistka zanika, prej to tak neni a vyssi riziko nehody je kdyz to mas jen na mesic 3 dnes uz nemam silu tam psat, ale zitra tam napisu stiznost a nedam se odbejt4
19:22:12
04.06.2007
Jožynek
-> Tom.t: To máš preto lebo si doniesol Formana a nie shade.3 2 3
15:26:04
04.06.2007
Bboscha
naší mamce ukradli v roce 1992 auto a od ty doby mamce každej rok chodí nová složenka....tam musej mít bordel.několikrát tam byla urgovat že žádné auto opravdu nemá...a stejně přijde slóža3
14:42:38
04.06.2007
Sita
Baghira:triglav je ok, ale jestli s 2.4kou motorem budes trvale (ne prvni rok!) platit pod 3kkc tak me fakt potesis
14:31:17
04.06.2007
Reeaper
-> Tom.t: to je ale stejně náký divný.. když sme si zjišťoval povinný na auto, tak mi česká nevyšla tak drahá 4 ale já to měl na furt, tak je možný, že na měsíc za to maj velkou pálku..ale že nekolikanásobek, to mě překvapuje.. kdo ví, co ti všechno uzavřeli 3
13:09:04
04.06.2007
*dva vozy u čsob
13:07:26
04.06.2007
-> Reeaper: presne tak, babicka jim to zaplatila, protoze jim to doslo a lekla se co to ma bejt ...
jinak prave v čsob mi pan doporucil at se nebojim a tu smlouvu jdu do cesky stornovat, ze mam na to dle zakona pravo, takze s csob taky moc spokojenej, stejne jako s kooperativou.
Za to co jsem v cesky pojistil auto na mesic, tak jsem ten samej den pojistil dva vozy taky na mesic a jeste mi zbylo asi 600kč, a to je sakra rozdil4
12:59:02
04.06.2007
Stepix
s českou mam taky jen špatný zkušenosti, a ty jejich reklamy jsou tím tuplem k smíchu... ještě se chlubí oceněníma... ty lidi co to udělujou si asi sedí na koulích... prostě česká je shit a jestli mne nekdo naboura a bude mit ceskou, tak ze nej vymlatim dusi a uhradu skody do posledniho halire!
07:44:40
04.06.2007
Reeaper
-> Tom.t: tak to přeji hodně úspěchů 4
Snad ti to vyřídí..ale co není psáno, není dáno, takže jeslti nemáš potvrzený, žes ty karty vrátil..atd..sou to moulové. a hlavně teď s tím budou otravovat tvou bábi s dědou a ti z toho asi happy nebudou 8

Osobně doporučuji ČSOB, zatím dobrý zkušenosti 6 a teď maj do konce června akci, kdy povinnko je o 15% levnější.
12:18:30
02.06.2007
JoseA
Jinak souhlasím s ostatníma. Mám dobrou zkušenost s ČPP, ČSOB i s KOOPERATIVOU
12:10:21
02.06.2007
JoseA
-> Tom.t: Já už sa rači nerozčiluju, nebo když vidím reklamu na ČP s buzerantama u servisu, že česká proplácí škody do pěti dnů, tak sa mi zvedá tep a ty jejich pobočky bych vyhodil do vzduchu všecky. Su to zmrdi největší, ale bohužel reklama dělá hodně, takže mají pořád dost klientů a budou se chovat hajzlovsky dál. Já sem projel na dynamiku cca 19-20 trisíc Kč. Rodiče mají havarijní na auto u české a rozbitý nárazník řeší už dva roky a nemají ani korunu. Už sem sa aj kvůli tom pohádal s otcem, protože je tak blbý, že jim v české sežral kecy o tom, že má jenom nějakou 5% spoluúčast, tudiž škoda cca 10 000,- bude rozpočítaná tak, že česká zaplatí 5% z této částky a on zbytek. On tomu věřil, tak odešel jak zpráskaný pes zhánět nárazník na vrakáč. Až když mu dalších deset lidí vysvětlovalo že je to přesně naopak a 5% má zaplatit právě on a zbytek pojištovna. Samozřejmě už je všecko promlčené a nikdo se tím nebude zabývat po takové době. Vem to čert, ale co si dovoluje česká pojištovna ke klientům je hyenismus největší. Ale stejně jako AAA Auto budou dál těžit z reklamy a okrádat lidi, kteří uvěří planým slibům. 8
11:35:15
02.06.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
-> Baghira: Asi mě nemají rádi či co a to mám u nich pojištění od té doby co jsem měl první konzervu, ale u mě ta částka bude jiná protože já to radši platím čtvrtletně a to většinou všude povyroste ta sazba ale jako těch 900 mě nasralo
10:47:40
02.06.2007
Baghira
-> Kalibán123: To nevim, já když si převedu od ČP bonusy ze škodovky k Triglavu a za 18 měsíců dosáhnu 80 měsíců bez nehody, tak bych měl platit 2984,- Kč ročně (myslim že to je -60% ze základu). Na Škodovku jsem platil u ČP 3100,-.
10:22:50
02.06.2007
gabo000000 - zrušená registrace
-> Tom.t: KURVY JEDNY ... by som im tak dal na picu ze by sa posrali .... to v dnesnom svete s vami tak vydzubu ze az ... moja teta dala v auguste 2006 ziadost o pripojenie plynu ..... ziadost jej odmietly s tym ze nevedia kde ide hl potrubie.. ze treba ist za starostom vyhladat plany a kopiju im odoslat .. to sa aj stalo ... oni v oktobri odmietli zas prist im to pripojit s tym ze sa zacina zima a ze uz nemozu kopat .. ok ..dostli sme termin kniec marca zaciatok aprila .....koncom aprila ujo volal do plynarni ze co a ako? preco ne sa nic nerobi? oni im odpovedali ze nakolko je to statna cesta tak sa nemoze rozkopat lebo nemaju na to suhlas od cestnych komunikacii .. ta toto nas uz fakt nasralo .. preto ze .. o 100m vyzsie sa robila pripojka ktora bola podana vo february a pred mesiacom prisla cata toho istecho cloveka ktory vybavuje plyn tete a vykopali pripojili ...vsetko bolo ok ...a ked ujo mu povedal ze preco nam nemoze tak spravit ako im tak povedal ze on nevie o nicom on tam nebol a pritom sme boli za tym clovekom komu to robili a v zmluve figuruje jeho meno ..... a toto iste sa robilo asi o 500 metrov nizsie .... nechapem teda ze preco pred mojou tetou je tak vzacna cesta ze sa neda vykopat jedna posrana pripojka ......... proste kokoti115 115 115
21:43:19
01.06.2007
-> Valentynka: jj, taky mam svou skudku pojistenou v ČPP, ale kdyz kupuju nejake auto na vyvoz na slovac, na dily, tak to proste musim pojistit v pojistovne, co je v tom kterem meste nejbliz ... ale ta ceska me dorazila, jinak cena za pojisteni na dobu urcitou - 30dnu za 1200kč!!? u čpp platim za skudku necele 2.000/ročne
21:42:07
01.06.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
-> Baghira: Fakt? Já byl doted u Triglavu nejdřív se škodovkou pak s fáčkem celekm zhruba 2 roky no a ted mi dosel dopis s výší nového pojistného a ty kurvy mi to zvedly tak jsem se nasral a přešel k čsob kde mám už i ted trochu slevu protože u ních už mám pojistění za škodu u zaměstnavatele to mě potěšilo no a budu ted platit 651kč/čtvrtletně což u Triglavu po mě chcou přes 900 za stejné období a podotýkám celou dobu bez nehod (nahlášených)
21:39:17
01.06.2007
Baghira
Já mám povinko s Fordem u Triglavu a za 18 měsíců budu s 2,4 motorem platit míň než jsem u český platil se škodovkou...pokud nebudu bourat samo :-)).
21:15:20
01.06.2007
Valentynka
-> Tom.t: Jj presne tak
Jinak mi mame taky jedno auto u kooperativy a druhy u Cesky podnikatelsky pojistovny a taky spokojenost...
20:35:04
01.06.2007
-> Valentynka: neboj, ja si to s nima vyrikam4 nemám rád takové jednání, a u takovy firmy by jim melo zalezet na jmene4
jinak muzu doporucit kooperativu a čsob, vzdycky vstricne a ferove jednani bez problemu, s maximalni spokojenosti4
18:28:02
01.06.2007
Valentynka
-> Tom.t: Muzu ti ric ze nam tohle udellai kdyz sme odhlasovali pojistku u dedy. Ceska uz je timhle proslavena, je to 7 let co deda umrel a jeste pred trema rokama babicce vyhrozovali soudem s tim ze se mel pan....proste deda dosatvit na pobocku zaplatit pojistku a podepsat urcite doklady. Trikrat za mesic sme jim nesli umrtni list a ani to nestacilo, nemaji uctu k mrtvim natoz k autum, u cesky si nevyberes, napis na hlavni "zakladnu" Cesky popis jim situaci a odvolej se a pozaduj vraceni castky. Vypis vsechno co vis a oni se ti nejak ozvou. My tohle udelali az pred tema trema rokama a uz je vsechno v poradku. Jak rikam Ceska pojistovna je nejhorsi co znam...taky dalsi zkusenost byla ze znami bourali...Ceska vyplatila castku z jejich pojistky cloveku kterej tu nehodu zavinil a na nic se ho neptali a jeste ani nemeli rozhodnuti od policajtu. ten chlap tam proste prijel rekl tehle chlap s timhle rodnym cislem me naboural, resi to policie ja chci uhradit opravy....a mel penize...takhle se to dela...kdyz chces penize dojdi si na ceskou ze te nekdo naboural a kdyz je nechces jdi se pojistit....
18:00:36
01.06.2007
-> llukass: ano, to taky udelam, oni asi spolehaji na to, ze je pro par stovek nikdo nebude honit .... v ceskem tesine maji jen jednu pobocku, tak at si to zjisti kdo to byl a kde nastala chyba ..jde o princip5
17:55:54
01.06.2007
llukass
-> Tom.t: no bordel v tom určitě mají, rozhodně by jsi se měl snažit stěžovat si na tu ženskou co s tebou jednala.
16:18:27
01.06.2007
navic jim mam okamzite zaslat bilou a zelenou kartu, kterou neopravnene uzivam - samozrejme sem ji vratil pri stornovani smlouvy na pobocce, jinak by mi penize nevratili, maji v tom neskutecnej bordel...8
16:15:15
01.06.2007
zaráží me jejich pristup ke klientovi, v českém tesine jsem byl pojistit formana na vyvoz -t.j. na dobu urcitou 1 mesic, vypocitali mi pojistku za cca 1200kč !!! kterou jsem zaplatil v hotovosti. Vzhledem k tomu ze jsem "cizinec" (slovák) potreboval jsem mit pojistku psanou na moje jmeno a adresu trvalyho pobytu v košicich, pani mi sdelila ze to neni mozne, pac nema v pocitacovem systemu definovanou zemi trvaleho pobytu slovensko, - vsechny ostatni staty snad vcetne afriky jo, ale slovensko tam prej nema ... tak mi tu smlouvu napsala na moje jmeno a adresu starych rodicu, kde ani nebydlim, ani nemam trvalej pobyt ...
pojistku jsem na miste zaplatil a sel vybavovat ostatni formality s prevodem vozu ...
na mestkym urade jsem se dozvedel, ze musim mit pojistku uzavrenou na svoje jmeno, a samozrejme slovenskou adresu, protoze se jedna o vyvoz, a v pripade nehody by nemuselo byt vsechno ok a mohly by s tim byt problemy .. tak jsem sel do csob pojistovny uzavrit novou pojistku na 1 mesic - stala 324kč !!! a normalne tak jako to ma byt me tam zapsali vsechny udaje vcetne slovenske adresy, tak jako jindy, jenom v cesky to proste neslo ?! tak sem samozrejme do cesky vlitnul s tim ze smlouva neni platna, protoze tam neni napsana moje skutecna adresa, tudiz chci od smlouvy odstoupit, jak je to mozne dle zakona do 10-dnu bez udani duvodu, Na miste jsem vratil vsechny vystavene papiry -bilou i zelenou kartu, a byla mi vracena plna suma v hotovosti, kterou sem zaplatil, s tim ze je to stornovano a vse je v poradku.
Po cca mesici mi ted na ceskou adresu dosel dopis od tech curaku, ze zadani odeme zaplatit cast pojistneho ve vysi asi 300kč za pojistne obdobi od 24.4 do 3.5 kdy smlouva zanikla..
ja se teda ptam proc, kdyz smlouva zanikla ten samej den jako jsem ji uzavrel - rusil jsem ji asi o dve hodiny pozdejc a vsechny doklady jsem jim vratil na miste .... babicka jim to samozrejme zaplatila protoze se v dopisu vyhrazeli soudnim sporem atd ...
nejde tady o tech 300kč ale o pristup ke klientovi, budu tam volat a zadat vysvetleni, za co jsem vlastne zaplatil, a proc auto bylo "pojisteno" cca 9 dni, kdyz jsem okamzite smlouvu stornoval, a veskere doklady vratil ...
hlavne ze v kazdy reklame - chránime vase sny ....zmrdi8
Extreme Tyres