Mno... normálně si takhle jedu po relativně hlavní dvouproudový silnici ve městě... a zničeho nic předemnou zastaví BMW5 f černý metle woe, doleva se vyhnout nemůžu, protože je tam celkem provoz, tak zastavím, řádně zmrda protroubím a po uvolnění levého pruhu ho míjím... slyším, že zmrd cosi blekotá, tak stahuju rádio a snažím se mu naznačit, že bych si nikdy nedovolil zastavit uprostřed hlavní silnice, abych si moh dojít do trafiky pro cigára, zmrd stále blekotá něco typu "co vole, co vole!", tak to vzdávám a trochu rázněji se rozjíždím, načež mi zmrd kope do auta, což mě nasralo, o pár metrů dál jsem zastavil, zmrd se proti mě rozešel, jako by mi chtěl rozbít držku... tak jsem vyšel ven, radši sem zamknul

a snažil jsem se mu říct to co předtím, ale zmrd mě nepustil ke slovu a blekotal cosi o značkách, něco jako !co si to dovoluješ, to nevidíš vole, jaký mám značky!!??" tak jsem kouknul a zdálky vydím cosi od B, tak říkám, fajn, nejsi odtud, ale to... "né vole! nula nula jedna nula vole!! koukni se na značky, tak tady moc nekecej, nebo tě zašiju vole!!!"

po tomto argumentu jsem to vzdal a odjel jsem, no je tohle normální