skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sensation White Praha 2.6
prohledat
57 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 31.05.2007 do 08.06.2009, založil/a Vojta - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Sensation Black 

-> Fén: Neco pro cernochy by nebylo? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Discoteka pro sněhuláky. :o)
Ja sem kulturni ignorant, moh by mi nekdo rict o co go? 

Hlavně bych si musel ještě nakoupit na White hadry....

Zdražuje se všude. Na Sensation jsem ještě nebyl a kupodivu mě moc neláká, raději Transmission za 500,-

-> Syny: listky jsem mel VIP zadarmo, tak jsme sli, jinak bych taky nedat 2000,- za listek... 

A cse mi driv tyhla akce libily a parkrat sem byl, tak posledno dobou jsou to pro me vyhozeny prachy :( Nevim proc takova zmena najednou, ale asi bych tam ani nechtel i kdyz verim, ze to byl asi mazec...
-> Vojta: jj byly jsme a byl to mazec :) pristi rok jdeme znova..
tak co? byl nekdo letos? jak se libilo? ja asi do tretice vseho dobreho a konec:o)
-> Syny: me se tvrdsi nelibi
radsi white

-> UltraFan.: ale neni 

Kdyz uz tak sensation white...to je v poho ale black je az moc tvrdej hardcore
-> Vojta: Jojo tak nějak to bylo. Právě, že jsem to začal shánět až letos v lednu a to už bylo pozdě :-/...tak příště.
-> Baghira: za 700 byly loni. Letos nejlevnejsi 900 neco..byly pryc do tydne asi..ale mam :o)

-> Samantus: o hovn...

-> Vojta: Chtěl jsem, ale už v lednu byli lístky jen za nějakejch 1490,- a to jsem nechtěl dát, za těch 700,- bych to bral :-).
a vo co tam de?
když už bych chtěl vyhodit prachy, tak za něco kvalitnějšího... 
www.ticketportal.sk/Poduj atie_Search.asp?ID=12646

www.ticketportal.sk/Poduj atie_Search.asp?ID=12646
-> U-Geen: hmm judas priest:))
-> Syny: jo... no nazev je drobet jinej... www.tipsportarena.cz/akce
/detail-akce.php?lang=cz&a
m...
-> U-Geen: Ona tu bude i black? Tyyyjo to by bylo pekny jit na white a i black... Mno a 3000 v prdeli :) Nasrat 

-> Syny: to mas pravdu..stoji to hodne penez. Loni to bylo o dost levnejsi..nevim co blbnou..a taky to mam prez pul republiky atd..ale loni jsem byl nadmiru spokojen doufam ze i letos.

-> U-Geen 22.05.08 19:13:22:

letos spis na Sensation Black do Libce :-)
a na linkiny do brna pudete někdo ? to možna pudu 

ja bych sel hned ale nemam ani lupeny ani skym jit 

-> Vojta: v cem?
ja na tohle jezdil dost, ale ted uz vim lepsi moznosti jak utratit ty prachy - treba koupit vejfuk a podobne

-> Syny: Kdybys aspon nekecal...

ja uz sem z toho nak vyrost :) Ale chodil sem na takovyhle akce :)
tak kdo jede letos? :o))
At to poradal kdo chtel byl to mazec...byl jsem max spokojen. Nejake video je i na youtube tak se kuknete:)
paradni kalbička
paradni kalbička
-> Syny: Jojo ID&T...kde jsou časy Thunderdome....
Ahaa, tak proto bylo vcera po Praze tolik buziku komplet v bilym. Ja uz myslel, ze se vsichni docista pomatli

-> Vojta:
A jelikoz to porada ID&T tak to bude kurva mazec...

Kazdy ma jiny vkus...nerikam ze to posloucham kazdy den, ale nejde jen o tu hudbu, ale zazitek to muze byt hodne zajimavy.

takze vlastne nejvic posloucham Impuls, pac to mam na budiku aby m to vyhnalo z postele. hruza :-)
-> Nwkt: já bych tam nešel ani zadarmo...

Já bych za to nedal víc jak 200,-

Nějakej exot na aukru prodával 2 lístky za 4 000,-
Ja jsem koupil listek snad hned jak zacaly byt v predprodeji za 799,- skoda ze jsem jich nekoupil vic :o) bych ted prodaval za litr :-D
-> Majkl: aha tak to je mi jasný proč tam chceš jít...

-> Pavel P.: tak nejak

a co to vůbec je? nějakej grupáč ......?

-> Syny: raqdsi si oprav skodovku

-> VeTëV: Voe to by byla akce

-> Syny: aspon si usetril - co bys tam delal?

Dete do pice - kdyz sme moch mit litek za 800, tka sme cekal az se kamos uraci si to semnou koupit a mezitim to vyprodali... SEM NASRANEJ - sem tam moc chtel