Papánek koupí - nasrat !!!

prohledat
71 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 30.05.2007 do 03.06.2007, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
řadit dle data
21:22:02
03.06.2007
King
-> Tomáš SK: Přesně tak. Já mám taky možnost standardně do Říše letět letadlem, ale právě ty buzerprocedury na letišti + to, že se na Ruzyň dostanu z domova za 2 hodiny...prostě radši jedü služebákem a v koutku duše doufám, že je to o malinko ekologičtější, než ten můj metrák vytáhnout 10km do vejšky a po 500km ho zase vyklopit ve Frankfurtu :)
20:38:54
03.06.2007
Tomáš SK
-> bitmap: Viem, ze su to firemne peniaze, ale pripada mi zbytocne mrhanie penazi na letenku za 7500Sk, ked mozem ist vlakom za 1200Sk, je tam menej problemov (kontroly pri check-in, check-out), a ked zaratam vsetky procedury, tak to trva skoro takisto. A naviac pri lietadle musim vstavat o tretej rano.
Aby sme sa rozumeli, aj ten vlak je samozrejme za firemne :)
23:23:44
02.06.2007
bitmap - zrušená registrace
-> King: v tom pripade vic uvedomele skromnych jedincu, at zbyde vic nam nenazranym prasatum.
Verejne priznavam, ze jezdim soukromakem za firemni a vubec se za to nestydim 1
20:34:18
02.06.2007
Don Carlos
Taky přihodím takovu malou příhodičku, krapet bokem mísy.
Spolumajitelka firmy, kde pracuju má 2 dcery. Janu a Petru. Neřekne se jim jinak, než Janinka a Petruška. (16 a 19 let...). Tuhle Janinka maturovala a z Matematiky dostala čtverku. Druhý den si šéfová u mně postěžovala, že Janince mohli dát lehčí příklad, když viděli, že je nervozní. No musel sem se sakra kousat do jazyka, abych jí něco neřekl. Navíc holčičky už mají teď budoucnost jistou.
20:09:47
02.06.2007
King
-> bitmap: "Filosofie uvědomnělé skromnosti" se tomu tuším říká a nemůžu neříct, že bych to nechápal (ale nechť to radši definuje sám Tomáš)4
Jinak spíš než nářky nad tím, co kdo na škole má a nemá, bych spíš vypíchnul fakt, že je až zarážející jaký sračky musej v hlavách mít rodiče těch "hajklas" studentíků, když je na život připravujou tím nejblbějším možným způsobem 8
Otázka hadrů na maturitu za 20 hadrů....mno, ač jsem dal montérkam vale už v minulým století, pořád si při pohovorech do novýho jobu vystačím s 10 let starým konfekčním a řekněme nadčasovým sáčkem z Tesca za 2500 (a většinou úspěch) :)
09:51:10
02.06.2007
-> Tomáš SK: to ja ale taky nechapu proc nelitas na firemni naklady, kde je hacek? 1
Kosile, skodouku atd. plne chapu, ale proc si nevzit, kdyz firma dava?
00:13:49
02.06.2007
Tomáš SK
-> Jirik : Mistre, jak za starych casu - je potreba "dobehnout a predbehnout!".
Co sa tyka rozdielov medzi spoluziakmi, urcite to robi vacsie problemy v sudrznosti kolektivu. Bohuzial je to boj s veternymi mlynmi, raz sme sa vydali cestou imperializmu a kapitalistickeho rozkvetu 3
V tych uvedenych cenach ma zaraza, ze da niekto 10000 za oblek a zaroven 60 na trenyrky. No budiz.

Inak ja som permanentne v praci na posmech - kolegovia nedokazu pochopit, preco jazdim v komunistickej konzerve, ked si mozem kupit nove auto, preco si nekupujem kosele Alain Dellon, ale obcas zbehnem aj do Tesca, preco mi nevadi jazdit vlakom do Prahy, ked mozem na firemne naklady lietat... oni maju priority, ja mam ine. A o tom to je.

Jiriku, ty burzuj, ty uz mas kde byvat? Tak to by som mal zavidiet ja tebe, mna este len caka hypoteka na par milionov na 30-rocny byt 3
14:04:09
31.05.2007
VeTeV
hm koukam ferrai uz je pred skolou - no studenti se maj spatne 3
13:53:44
31.05.2007
Tuxik
-> Labros: vole ;-)
13:50:54
31.05.2007
VeTeV
-> Luukkyy: no tak ale o tom to holt je - jeho tatik majitel stavebni firmy¨, majitel fitka a nevim ceho jeste - no a kluk je vysmatej - na vsechno volaj firmu - tam je uklizecka, elektrikar, zamecnik - proste maj svoje soukro opravare a kluk ti rekne ze by delal truhlare, ale ze by si zamazal ruce uz nevi 3
13:48:13
31.05.2007
Luukkyy
VeTëV 31.05.07 13:06:54 napsal: -> Tom.t: me pak fascinuj ekdyz ti clovek co ani nevi jak se utahuje sroub rekne - dneska bych sel delat truhlare - znamej dela vnitrky lodi pro jachty do Finska a vydela majlant...3 A tohle mě třeba sere - takovejhle mamlas pak nastoupí někam do práce na vyšší místo, houby čemukoliv rozumí ale o lecčem rozhoduje. Přesně podle toho pak to rozhodování vypadá :-(
13:43:32
31.05.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Labros: 3
13:33:42
31.05.2007
Labros
-> Tuxik: třeba zástěru ale paní správcová že 3
13:33:41
31.05.2007
VeTeV
-> Tuxik: presne nejradsi chodim v monterkach 3
13:32:48
31.05.2007
Tuxik
ja obleceni nejak vubec neresim, nosim to co je mi pohodlny, pokud je to zasrany od oleje tak mne to nevadi, oblek mam po tatovi (maturoval v nem a pak se v nem zenil) - kupodivu mam stejnou postavu jako on :-)

jsou jiny veci do kterejch bych vrazil penize, obleceni mezi ne fakt nepatri...
13:27:09
31.05.2007
VeTeV
-> Luděk: no mozny to je - kazdopadne pri pohledu na notebook kde se na virtu divam na skodovky spousta lidi kolem me znejisti - jeden sem euz ptal co to jako ma bejt - rikam skoda virt pane - tak koukal koukal a rika to me poser oni na ty skodovky maj i web - to je v prdeli ...
taky takovej hornich 10....

jedinej kdo mel uznani a drzi palce je kluk jehoz tatik mu koupil Imprezu k 18tinam, pak mel Lambo k bakalari a ted dostane nejaky feraro - za inga 3
13:22:23
31.05.2007
Luděk
-> VeTëV: za chvíli se Tě budou ptát jako v tom vtipu: to jste si vyráběl sám,nebo vám s tím někdo pomáhal?1
13:16:49
31.05.2007
VeTeV
-> Fén: tak vis jak zna jeden priklad kterej se treba chytil...

mu stacilo kdyz videl jak latam auto - rikal a to se nejak lepi nebo co? - sem rilal sedni si do sve A4 a upaluj 4
13:15:05
31.05.2007
Fén
-> VeTëV: Tohle mě někdo říct, tak ho rovnou kopnu. :o)

P.S.: Původně jsem totiž vyučenej truhlář. :o))
13:12:41
31.05.2007
gim
vidim to podobne :-) kvalitni oblek se vyplati kolem tech 10 to je jeste rozumny.
kdyz sem se prestehoval do prahy tak sem si taky pripadal jak socka vsichni super mobily kazdej den v hospe, v 18 nafasovali auta. ja jezdil na kole abych usetril za tramvajenku.lital jak hadr po brigadach abych si vydelal par kacek. furt se ptali proc nejdu do hospy, a ja ze musim do prace a koukali na me jak na mimozemstana proc chodim makat, ze mi to nasi nezaplatej.
delam od 15 pracoval sem v ddmkach pekarnach. a ted delam prodavace. ani nechodim pracovat tak moc kvuli penezum, ale ze me to bavi. hodi se mi to do budoucna, pze vim jakou maj penize hodnotu a co pro to musim udelat.
nektery z tedlech spoluzaku museli zacit makat a sou na tom uplne jinak nez driv. uz to nejsou napudrovany pipinky co se staraj jen o svuj mejkap, ale konecne trochu zmoudreli...
13:06:54
31.05.2007
VeTeV
-> Tom.t: me pak fascinuj ekdyz ti clovek co ani nevi jak se utahuje sroub rekne - dneska bych sel delat truhlare - znamej dela vnitrky lodi pro jachty do Finska a vydela majlant...3
13:05:11
31.05.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Jirik : jak uz tady zaznelo, je to o lidech, ja treba jsem si na sebe vydelaval uz nekdy od 7-8tridy zakladky a pak celou stredni .. maturitni oblek jsem si kupoval v jednom takovem kramku pobliz vietnamcu 1 a nedal jsem za to vic nez 3.000,- na to jak sem ho pak propotil pri horkych momentech zkousky dospelosti , dobry 3 na stredni sem byl takový čudo, porad jsem chodil v levnych dzinach a trikach od vietnamcu, proste jsem se v tom citil dobre..ridicak sem si taky platil sam, maturák taky .., nestydim se za to, spis jsem rad ze sem si v ty dobe na to dokazal sam vydelat a ted si dokazu vazit kazdou korunu a praci jinych ..4
12:22:46
31.05.2007
VeTeV
-> Labros: no ale to je proste adros kterej dnesni deti neba 3
12:05:03
31.05.2007
Labros
Tak je nám jasné, že dneska je jiná doba a srovnávat naši generaci (já, Jiží a spol.) s dnešní nemá smysl. Proto mě nepřekvapí, když bratránkovi manželky řekla devetenáctiletá přítelkyně že jeho favo je plechovka a že by se bála s tim jet, a když pojedou do Chorvatska tak ne vaší oktávkou tdi, ale naší, protože má už aspoň klimošku.

Jo, my když jezdili za komanče vlakem přes noc do NDR k baltu, to byly super zážitky. Strašnej hic, palanda u stropu, tydy-tydy celou noc, moc se mi to líbilo a dodneška na to vzpomínám a chtěl bych tam někdy zajet 5

Anebo jednou když jsme jeli na Rujánu trábem a dvakrát nám cestou klekl motor.
11:58:30
31.05.2007
Kuba.K
-> Jirik : no co říct, paráda Blesk nezklamal, já když si vzpomenu, že oblečení na maturitu jsem neřešil teda vůbec a šel jsem tam snad jen v kalhotách, slušné košili a šílené kravatě..... přivezl mě vlak a šalina a domů mě odvezl už ani nevím kdo:-)))
Já bych takovýhle věci neřešil, spíš by mě zajímalo za kolik si tu maturitu "koupí":-))
11:30:19
31.05.2007
Luukkyy
-> bitmap: Nebudu kecat, že nikomu nic nezávidím. Závidím - ale vesměs to jsou věci, které se nedají koupit ani za miliardu. Kdepak auta, hadry nebo baráky3
-> Peca: Pěkný love za nic ti nikdy nikdo nedá, možná ještě tak ve snu nebo ve Sportce. Vždycky je to něco za něco. Když máš veškeré příjmy závislé na rodičích, těžko si můžeš doma vyskakovat. Například když ti rodiná rada neschválí tvoji milovanou, seš buď bez baby, nebo nebo deš do kolbenky.
Pokud bereš třeba 200 tisíc měsíčně za čtyři schůzky á 30 min týdně, musíš něco setsakra umět. A když si v rámci malé či velké privatizace dostal miliardu, musíš mít z baráku pevnost a za prdelí pět goril i cestou na záchod 3
11:30:14
31.05.2007
p.b.
Mě dostal Ondřej Bureš, Plzeň, takovej typickej příklad "hraní" si na snoba, hlavně že má oblek za desitku a ponožky za pade + trenyrky za šedesat korun, zřejmě ho na maturu přivezla maminka :) Jinak co k tomu dodat, stačí se zajít kouknout na parkoviště třeba před ZČÚ, studentíci ve fábiích a oktávách (kromě synyho :)) a profesoři v maluších a škodovkách, svět holt není spravedlivej...
11:07:00
31.05.2007
Labros
-> Jirik : Ber to tak, že je to jejich mínus, oni z toho budou zdegenerovaní, nebo ne? Oni pak můžou spadnout z nebe a divit se jak to normálně chodí. Tobě se to nestane, tak si nekaž karmu a nezvyšuj tlak 4
11:01:01
31.05.2007
Gabriel
-> Luděk: horší by bylo kdyby si vyhrál a chtěl potřást levou rukou3
10:43:51
31.05.2007
COL
Ja bych to nedramatizoval. Ono to obleceni muze poslouzit celkem dlouho. Castka 12.000 za oblek neni zadny extrem a muze ho pouzivat x-let. Jedine ty botky za 7.000 jsou celkem hodne.
10:31:05
31.05.2007
Luděk
-> Jirik : hele vole Jiříku,já jsem oblek podědil po straším bráchovi (ostatně jako většinu věcí) a při prvním plese,na který jsme se s kamarádama náležitě vybavili každý flaškou kořalky (ovšem každý jinou značkou),jsem si nablil do levýho rukávu.Vzhledem k tomu,že jsem předtím měl uzené maso na pánvičce s vajíčkem,tak se to z toho rukávu dostávalo hrozně blbě8 nejvíc mě ovšem mrzelo to,že jsme se s kamarádama u stolu ani jeden nedožili tomboly10
10:18:15
31.05.2007
Peca
Me by vubec nevadilo, kdybych mel nejaky kohoutek od rodicu - mohl bych zamerit sve zivotni usili a cile uplne jinam nez na to, z ceho platit najem, auto a hypoteku. Ja si to narozdil od vas klidne priznam.
Ale jelikoz patrim mezi dolnich 10 milionu, tak mi 5,5 dne v tydnu zabira prace, abych mel na to postarat se o sebe a rodinu. Vsak klidne bych bral papinka s firmou, kde jsou pekny love za nic. Proc ne. Avsak to neni muj pripad, tak musim delat co se da a nestezovat si. A jsem spokojen. Seru na drahy hadry ostatnich, kolikrat v sekaci koupim veci, ktery jsou znackovy a za desetikoruny. A zbytek investuju jinam. Je to kazdyho boj a otazka hodnot, nevim vcem je muj zivot horsi oproti zivotu nekoho v obleku za 20 000,- A proc se tim zabyvat. Asi tak.1
09:53:01
31.05.2007
Pedros
-> Jirik : za 21 000 určitě ne,ale dřív /tanečení/ mi mátinka nechávala za těžký prachy šít oblek asi za 12 000,protože byl problém na 203 cm něco sehnat..nechávala to šít s tím,že mi to vydrží pár let,mno a když jsem se do toho soukal nedávno,tak už jsem se do toho nemohl dostat..předtím jsem míval 70 kg,teď mám 98. Ale to je asi jediný,jinak od 15 let nemám víkendy,nemám prázdniny jako ostatní,maminka s tatínkem mi nic neplatí (nutný věci,mezi což patří něco k obědu,něco k večeři),žádný kapesný nedostávám. Jinak si všechno platím ze svýho.. Ve škole musím mít pátky volný,abych mohl jít do práce. A když pozoruju okolí,tak snad nikoho neznám,kdo by na tom byl obdobně,stačí se podívat na vozovej park a vybavení studentů :) Ale nemá cenu fňukat, je fajn mít teď pramínek od rodičů,ovšem jak píšeš,může vyschnout a já mám dobrej pocit,že se o sebe dokážu postarat
09:23:04
31.05.2007
VeTeV
-> bitmap: tak to je to posledni - abych rekl pravdu ani ne - ja mam svuj zivot a proste nemam potrebu soskat z rodicu kdesi cosi ....me to moje hovno staci..
ale ono je vetsinou i tezky s temadle lidma vyjit - povetsinou namysleni kokoti co mavnou prstem a je - a nedej boze kdyz neni po jejich
08:51:14
31.05.2007
Tady je ve vzduchu zavisti, ze by se dala krajet :)
Ale jim zavidite, ze zatimco vy v potu tvare vozite na stavbe v kolecku beton, oni se v drahejch hadrech v papankovym Volvu rozvazej po Praze a zevlujou po koupalistich, co? 3
08:35:09
31.05.2007
VeTeV
-> Jirik : tak todle pane neresim - staci se projit tady po ty enklave VSE - pulka lidi ma papa zazobany jak krava - keterj jim koupi byt, auto, zivi je navejsce a pak ej zamestna ve vlastbni ci kamaradove firme...
druhej extrem sou pipiny co si namastej bohace na studi, vozi je sem medourem a pak ho kopnou do rite...

Brigady uz neletej - kazdej druhej zije z vydelku rodic a nedela nic...pak par blbcu neco dela a jen minimalnu mnozstvi ldii dela nejaky brigady...

naprosto te chapua rozumim - ja si na vejsku sel z trucu a sazky a zivims e taky v podstate sam - ale nejak nelituju - aspon vim co to je prilozit ruku k dilu a vim jak se vymenuje zarovka 3
08:04:23
31.05.2007
Luukkyy
-> Reeaper: Amen!
07:58:07
31.05.2007
Reeaper
tak to je a nic s tím neuděláme.. kdo má trochu rozumu, tomu se příčí nechat si vystýlat prdýlku od rodičů, pže ví, že pak dopadne na tvrdý..
07:54:03
31.05.2007
Bery
-> sep: jo,to je taky ono....člověku se z toho někdy udělá....smutno...
07:49:22
31.05.2007
Luukkyy
-> Jirik : Já se divim, že ty, takovej starej zkušenej pardál, tohle vůbec řeší. Prostě sou lidi, kterým tatínek (eventuelně maminka) umetá cestičku, platí kde co všude všecko a pak jsme my, kteří si všechno musí zařídit sami.
Půvabné na tom je, že zatímco z první kategorie je úspěšných tak cca 50%, z té druhé tak nějak všichni.
Nejvíc mě v těchto souvislostech pobavil jeden bráchův spolužák z VŠ. Boreček IQ obřích rozměrů, jazykovej talent, maminka právnička mu platila zahraniční stáže (rok v USA atd.), maminka mu platila garsonku a Feldu. A prej že Mareček přece studuje, takže si nemůže zasvinit ručičky nějakou prací.4
Všeobecně se mělo za to, že až dostuduje, nastoupí do nějaké velké firmy rovnou na šéfovský post - sbírat zkušenosti jako referent a posléze střední manager samozřejmě netřeba.
Dokonce mu snad nějaká velká firma i nějakou stáž nabídla, s tim že k nim pak nastoupí do managementu, ale on to odmít, že to pro něj není dostatečně fajnový. A že prej generální ředitele potřebujou i jinde.
Pak se ale nepohodl s maminkou a ta mu jakožto výhružku uzavřela kohoutky. Chlapec byl najednou f řiti, protože to inkaso někdo platit musel a tak chtě nechtě začal hledat zaměstnání.
S překvapením zjistil, že kromě těch třech jazyků vlastně nic neumí a navíc na tlumočnictví nebo průvodcovství nemá příslušné zkoušky. Nakonec ho vzali do nějakého hotelu jako recepčního a pokud vím, už tam dělá druhý rok. Neříkám, že to je špatná práce, ale v poměru s tím, kolik do jeho vzdělání maminka investovala je to hotové fiasko4
PS: Já jsem maturoval v obleku po tatínkovi 4
07:37:24
31.05.2007
sep
Nj,tohle prostě přinesla doba,takových smradů znám plno,a nejen smradů,snad ještě víc znám slečen jejichž povolání je "přítelkyně" ,případně vyšší level "manželka".Tihl e lidé zaměňují úspěchy rodičů ,případně sponzorů za svoje a zajímavé je že obvykle člověk který se vypracuje sám nemá potřebu na okolí nějak působit,tak tihle suteréni to naopak dávají všem sežrat co to jde.Kdo neví o čem mluvím ať si zajde v deset dopoledne do nákupního centra.Jo kdybych se naučil kouřit,kde já mohl dneska bejt.-)
07:14:28
31.05.2007
Bery
-> chooki: nepochopil jsi Jiříka,tak než se tady hádat,nebude lepší se pozdržet komentářů,který zakryjí původní účel článku???(jak se to tu ve většině témat ale stává...za chvíli se tu bude probírat něco úplně jinýho...)

nedávno jsme něco podobnýho probírali s bratránkem....a jeho záver byl - jsme jinak vychovaný,než ty smradi dneska....
jako mít prachy,tak to dětem dám taky,ale něco za něco...taky jsem nebyl 9 let na dovolený,makám,když ostatní jedou někam na motorkách,podivat se na fotbal,nebo sedí v hospodě...neva-když chci,udělám si pro sebe čas,koupim si i dražší věc,když se mi líbí a mám na ni...
Ale když pak vidíš ty smrady,co mají za zády silnou peněženku rodičů,hlavu na to aby jim nepršelo do krku a hubou melou nejaký hovna....praštil bych je,ale to zas člověk může jen ve tmě aby se ubránil před spravedlností až tě papínek obviní,že jsi surově slovně a fyzicky napadl jeho drobečka...ale to je zas extrém...
23:13:54
30.05.2007
chooki
-> Jirik : ang a nem je dnes standart..span a tal su v poho a lahke reci ale namiesto ucenia sa vypisujem jirikovi na nete blbosti 1
No a prave tomu ucelu tohot prispevku nerozumiem..."bylo by ferovejsi"....
zivot neni o ferovosti tak naco o tom pisat...mozno by bylo ferovejsi, keby si posielal peniaze namiesto kupovania blbosti nejakym africkym detom na vzdelanie...organizacie co to zabezpecuju existuju, nie je problem...hmm ?
Moralizovat by mal kazdy za seba...Hrat sa na "najspravodlivejsieh o" je velmi lahke ked sa jedna o druhych4
23:06:17
30.05.2007
Jirik - zrušená registrace
-> Kalibán123: Bylo by za to něco šikovného do domácnosti, normální oblek a plná nádrž benzínu. 1
23:03:57
30.05.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
Njn kdyby to tak šlo i u mě jelikož mám zhruba 130kg živé váhy tak je problém cokoli sehnat a triko za 20 o tom si můžu nechat jen zdát to leda plachtu z Avie, ale taky mi přijde zbytečné vyhazovat já nevím 20t za blbý hadry holt mám jiné priority
23:02:00
30.05.2007
Jirik - zrušená registrace
-> chooki: Nič nepoviem. Protože se na to nic odpovědět nedá. Hýbání žluče bylo pouze nadneseně řečeno, protože skutečně závidět nemám komu co. Protože máme se slečnou svůj život už v podstatě zařízený. Ale jak vidno, stále to nechápeš a chytáš se jak hovno košile jedné věci. Něco jako kůň s klapkama na očích, nevidíš, že jsem psal, že nezávidím, že máme nakoupeno co jsme potřebovali a co jsme chtěli z vlastních prostředků. Stejně jako jsi to říkal ty. Hlavním účelem bylo zmínit, že by bylo férovější se snažit a ne jen nečinně stát a brát.
Co se týká jazyka blábolo, používám v práci denně angličtinu a němčinu, co tam máš dál ?
22:55:38
30.05.2007
honnza
-> ofcoprc
666.cz je dobrej shop.
a přesně tak, hadry neřešit. mám no name rifle ze sekáče, triko za 20 na nějž jsem vydavoval logo mé oblíbené kapely a k tomu savem napůl odbarvené číny za 50 a jsem spokonej.
50
22:51:59
30.05.2007
chooki
-> Jirik 30.05.07 22:35:51: a urazky na hloupeho inzenyra ma nechavaju chladnym...tvoj nazor ti neberiem4
22:44:16
30.05.2007
chooki
-> Jirik : "Jediné co mi trošku dříve hýbalo žlučí byl fakt, že ségra když byla na vejšce, tak musela stejně jako já kmitat na brigádách, narozdíl od těch kurev mizernejch spolužáků, kteří si od střední školy po vejšku vozily svoje macaté chlupaté prdele ve drahých, popř. normálních, ale fungl nových vozidlech."
tak myslim ze jasnejsie ako si to napisal sa uz zavist neda ani definovat...
Ja nie som z bohatej rodiny a vsetko co som si kedy kupil som si kupil za vlastne ale cely tento ufnukano-zavistlivi prispevok je mimo misu. Bohati/uspesni ludia mi zlc nedvihaju, ale snazim s animi motivovat...samozrejme nieco ine su typy, ktore ti zamerna pripominaju svoje zaxemie a zhadzuju ta...o takom si pomyslim ze je primitiv...rovnako to niekto kto zavidi...
Za ten cas co tu vypiujes tento prispevok, si sa mohol naucit min. 20-30 slovicok cudzieho jazyka x kazdy den a za pol roka vies dalsi jazyk...co povies ? 4
22:43:23
30.05.2007
Zase si vemte, ze ne kazdy chce vypadat jako, s prominutim, buran v obleku za kilo a prestizkach (nic proti Samantusovi, vazim si lidi co radsi makaj rukama nez pozujou v drahejch hadrech), ale priplatit si za kvalitni oblek mi nepripada vubec od veci.
Chapu, ze lidem od ponku to muze pripadat divny, kdyz oblek potrebovali 3x do tanecnich, jednou maturitu a pak uz jen rodicum na pohreb, ale pro nekoho kdo chce dal pokracovat na VS by byla skutecne ostuda chodit v obleku za par stovek. Obzvlaste kdyz takovej kus hadru vydrzi minimalne tech 5 let na skole + mozna dalsich par let do zacatku.
Aby si nekdo nemyslel, ze sem nejakej metrosexualni burzuj, tak v "civilnim zivote" nosim bavlneny tricka, zasadne reklamni, cili 0,- a jiz druhym rokem deru dvoje kratasy z vyprodeje za 400,- oboje 3
Extreme Tyres