Posta a postovne

prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 28.05.2007 do 28.05.2007, založil/a rolls
řadit dle data
20:22:24
28.05.2007
Pavel P..
jo bylo by to dobrý... 1
19:52:30
28.05.2007
rolls
Cafte ludkovia a hlavne admin and comp. Ono hned na zaciatok chcem povedat, viem ze toto nieje page zamerana len na inzerciu a plne si to uvedomujem, len ako tu uz bolo niekolko krat uvedene, hodili by sa nejako vyspekulovat spokojnost s predajom ci kupou. Ide mi o to, ze ak nieco potrebujem kupit vetsinou to najdem v CR a necham si to poslat. Problem nastava, ak je predavajuci new clen alebo nedoveruje, tak to posiela dobierkou. Ako funguju tie kravy na postach vsetci vieme, len mna sere to, ze ten co posiela da na radu tej prave otelenej kravy a nieco sa posere. Potom nasledky musim znasat ja, kedze ten tovar chcem a nechcem robit napriek tomu, co to posiela. Postovne je viac menej okolo 240 kc co platim ja. Len aby som uviedol priklady, jeden starsi, chlapik posle tovar, napise dobierku ale sumu uvedie uz prepocitanu na koruny Sk nie povodnu v Kc..lebo mu to tak krava poradila. Nasa posta to samozrejme odmietne a posle to naspet. Ceska posta prepise Sk na Kc a posle to naspet. Takze ja po prepocitani musim platit viac ako som mal. Novsi priklad, chlapik posle dobierku a balik zaplati ako dobierku cize tych 235 Kc, krava to zle vypise, a mne to dojde ako normal balik, ktory stoji cca 100 kc - zhruba. Teraz musim poslat prachy v obalke, kedze som si myslim fer tak mu poslem prachy tak ako bolo uveden v dobierke, cize aj s postovnym, musim ist zmenit praxy a zaplatit postovne doporucene do CR, cize prerobim este viac. Viem ze by sa to dalo riesit odmietnutim balika, popripade by som poslal len postovne ako za normal balik atd, ale si myslim, ze keby uz tu boli nejako poriesene tie odporucania, tak by sa to dalo riesit aj inac ako dobierkou, hlavne z Cr do SR a naopak. Si myslim ze pocas doby co som tu este nemal so mnou nikto problemy, ludia co som od nich nieco bral by vedeli povedat (btw..Boris!!! kedy to doriesime?) len mi je to platne ako mrtvemu klistir ked ty new members o tom ani paru nemaju. A hadam by to pomohlo aj dalsim, casto sa tu riesia veci ci kto komu nedal, poslal poskodene atd.

Howg....len to som mal na srdci...par vetami som sa chcel vyjadrit a bol by som povdacny za spracovanie niecoho takeho, v akejkolvek forme5
Extreme Tyres