Taky jsem jel kdysi merit v O1 4x4 - najeto 450tis.km, ktera byla jak nova, reditel supel, ze mi ji pujcili, protoze byla po kompletni renovaci pripravena na odkup za zbytkovou cenu 29tis.kc

Oproti tomu BMW 520d z roku 2006 s aktualne 366tkm si za poslednich 100tkm rek jenom o kulaky, mechy zadni napravy, zhavicky a termostat. Zbytek je spotrebak.
Jenže 99% věcí sem si udělal doma a od tý doby, co mám v garážodílně podlahový topení mne to baví ještě víc.
Je to pro mne takovej brainwash, když děti spí a manželka může aspoň sjíždět na voju ty svoje píčoviny. 

stejnetak, kde je videt, driv tam byla prerusovana cara a ted tam udelali plnou

s tim jsem nepocital a jak jsem uvidel ten rozek blatniku, tak plna brzda a klakson, ze 100 jsem to dostal tak na 60 a vesel jsem se jen tak tak, nejhorsi predjizdet treba tirak, pres ktery nevidis a nekdo si rekne, ze to jeste pred nim stihne
,o tom jsme se uz kdysi bavili a byl na to i nejaky spot BESIPu, ono do Bubence jsem predjizdel auto, pres ktere jsem videl a stejne mi tam pred tim na hlavni z prava vyjel :/, nedavno taky predjizdim tirak a kdyz jsem byl vedle, tak zacal predjizdet, zatroubil jsem, on se mi pak omluvil