-> Syny: No slechtil, obcas jsem ji umyl a zalepil jsem si celni kameru, abych vyradil to debilni automaticky rizeni v pruzich
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
to je tak cely. Obecne s autama, ktery me neserou se vzdy snazim zachazet dobre... Jsem rad, ze jsem se i30 zbavil, nechtel jsem ji od zacatku, ale bohuzel me tehda nenapadlo jit za nejvyssim (po tom, co mi chcipla i40, coz bylo skvely auto)... A muj sef rekl, ze vsichni kancelarsky maj i30, tak ze nemam na vyber... Povedlo se teda alespon vybrecet automat.
S nejvyssim je dobra dohoda, da se s nim mluvit, skoda, ze jsem to nezkusil tehda rovnou. Ted teda me taky popostrcil gim.
Jinak abych si neplacal jatra a odpovedel na dotaz - diru v laku jsem ukazal pri prohlidce v servisu a poslali me se zarukou do riti, ze to je od kamene a pokud bych to chtel resit, tak jen jako placenej servis s tim, ze by se muselo vyndat okno atd. To jsem rikal, ze na to prdim, tak to alespon zapatlali zdarma korekcni tuzkou. Coz me pripomina, ze bych mel rict tomu novymu kolegovi, aby to sledoval a kdyby videl v tom miste nejakou korozi, tak at to resi...