Ale současně jsem zjistil, že jsem od 27.7. do 12.11. najel 1877 km. 
Od pořízení teprve 8777 km. Jinak jsem jezdil spíše na prckoletu.

Ale současně jsem zjistil, že jsem od 27.7. do 12.11. najel 1877 km. 

a doplň ostřikovač

Setkáváte se s ní mnohem častěji než my se slovenštinou. Každopádně já, byť jsem mladšího roku výroby, s ní problém nemám, až na nějaký vaše vychytávky. 

sak ano nieje komunikacia tak sa nevedia vyjadrovat

ale je pravda ze bariera je cim dal vacsia a to sa ten jazik tak podoba

, jak mě nic jiného nerozptyluje, tak to v pohodě dávám. 

už jsem se dostal do takovyho stavu, že mě štve, když cestou do práce nechytnu stojící nebo pomalu šunoucí se kolonu a nemůžu kličkovat. To je aspoň trochu zábava, když už člověk jede do rachoty 

O kus dále jsem ještě při objíždění odstaveného auta na blikačkách při úhybné kličce vyvinul kosmickou rychlost 85 ká em há, což je přiznávám v městské zástavbě rychlost hodna veřejného potrestání na náměstí, ale unikl jsem tak nesmyslným kolonám a domů pak dojel už pokojným tempem. 

Ale nečekal jsem, že mě to tak chytne a bude bavit. Jezdím tedy, pokud neprší, i teď a to už ráno cestou do worku nebývá zrovna nejtepleji. Odpoledne už to jde.

to jo zase po meste to tak nevyuzijes
Většinou jezdím do těch 70 km/h. Víc nepotřebuji, ta pravá zábava začíná ve městě, jak jsi zmínil, kdy se rozjedeš, auta než vůbec zařadí, tak jsi v prachu. S Multivarem se prej dá dostat na 95 a něco, pak uvidíme co dál.