-> Nwkt: Jo na něco takovýho jsem koukal ve Veleslavínce...Měli tam i samotný moduly který jsou o mnoho menčí.....Ale kupovat to nebudu,to je asi zbytečnost... -> Majkl: Si počkej a uvidíš...
Nejde o sundání nandání,ale nechci aby někdo viděl že ho natáčim....Pak může změnit chování atd...
Já přemešlel koupit malou CCD kameru, z tý jde přímo videosigná, ovšem na co to nahrávat, v autě bych klidně dal booka s TV kartou, ale na skůtru?
10:23:41 17.05.2007
Majkl
-> TUNER: kolik je maximalka? se mi to nechce stahovat tady v praci je to nejaky zabrzdeny..
jinak ja bych to nabastlil klidne na hulváta, sak o co jde, to pak sundas a je to dole :)
10:21:44 17.05.2007
TUNER
Jo a upozorňuju že maximálka je dle GPS,žádný smyšlený "tacho" hodnoty...
10:20:17 17.05.2007
TUNER
Já bych to dal i někam jinam,třeba pohled do zadu na vyjevený řidiče...))) Ale zase je mi blbý tam ten foto mít na férovku...Tohle bylo přilepený na blaťáku a ještě v krabici...a hezky schovaný pod přednim čumákem,takže to ani nebylo vidět...Když to dam kamkoliv jinam,tak to bude hooodně nápadný...
10:19:14 17.05.2007
bitmap - zrušená registrace
-> Majkl: hlavne jizda po dalnici v realnem case by byla obzvlaste zazivna
10:14:25 17.05.2007
Majkl
stahuju..
premyslel jsem neco podobneho udelat s autem, pridelat telefon (N95) nebo kameru nekam k blatniku a natocit treba celou cestu do doks.. nebo jentak projizdku v noci Prahou.. urcite by to vypadalo zajimave
09:57:12 17.05.2007
TUNER
Nejde tak ani o žádnou "superjízdu" jako o otestování uchycení fotoaparátu na přednim blatníku....to se neosvědčilo....
Takže 12 min jízda od garáže kolem Olympie přes Plzenec na Letkov... (120 MB) ke stažení tady leteckaposta.cz/452950779