skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Policajti v Lm nepoznaju zakony.
00:17:33
18.05.2007
18.05.2007

Tomáš SK
-> Gryzly: Nikde ale nie je napisane, ze vodic musi so sebou nosit doklad o atestacii pre kazdy doplnok. Predpokladam, ze vacsina tun/zingovych dielov ma uz dnes niekde vyryte 8SD.
14:55:40
17.05.2007
17.05.2007

JaRoY
Koncovka a kridlo musi mat, ale o tych nalepkach riadne zaheftoval.
10:11:26
17.05.2007
17.05.2007

Gryzly
-> JaRoY: tak to křídlo i koncovka musí mít atest. s tou stk nevím jak to na SK máte.
20:01:16
16.05.2007
16.05.2007

JaRoY
jozynek1 16.05.07 17:22:23 napsal: -> JaRoY: a ako sa to nakoniec skoncilo?
No povedali ze si to mam odmontovat a nabuduce to uz nechcu vidiet a pustili ma
Nastastie . Dnes som tak rozmyslal s kolegom a naratali sme, ze som za posledny rok zaplatil pokuty za 6000Sk 
No povedali ze si to mam odmontovat a nabuduce to uz nechcu vidiet a pustili ma
Nastastie . Dnes som tak rozmyslal s kolegom a naratali sme, ze som za posledny rok zaplatil pokuty za 6000Sk 
18:58:30
16.05.2007
16.05.2007

Reeaper
-> JaRoY: viz Tom.t být tebou, tak sa moc nechlubim tym, že jazdíš nepripútaný.. ale inak dobrý 

17:22:23
16.05.2007
16.05.2007

Jožynek
-> JaRoY: a ako sa to nakoniec skoncilo?
22:57:31
15.05.2007
15.05.2007

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> JaRoY: a ty pravidlá nepoznáš tiež , ked jazdíš nepripútaný

22:49:23
15.05.2007
15.05.2007

JaRoY
Asi pred tyzdnom idem na firemnom aute. A bez pasov a zastavil ma policajt. A pytal papiere.. Dal som mu vsetky a vravi, ze este STK aby som mu dal. A ja vravim ake STK, ved to je nove auto . (tri a pol rocne). A on ze po dvoch rokoch musi mat kazde firemne auto STK.
Vravim mu ze neni mozne. Po styroch rokoch musi mat STK. A ze nie,, ze po dvoch.. Isiel do auta vypisat pokutu za pasy a telefonoval tam,. Asi si overoval o tej STK. 
A to nieje vsetko.
Dnes som isiel na svojom. Svietiaca koncovka vyfuku. kridlo s brzdovym svetlom. nalepky na aute. (pozri moju masinu) . No a napojilo sa namna auto. Zabocil som,, ono zamnou. Zastal som na parkovisku a ono hned vedla mna. Tak som si natiahol pas
. No a vysli policajti a pytali papiere.. A ze co mi to tam svieti vzadu na vyfuku.. Vravim ze pre efekt. vystupte si povedal. No a na kridlo sa pytal ze co to mam.. Ci mam atest. A ja vravim ze aky atest, to je tam original, ja som auto kupil stym. Vravi ze na vsetko musim mat atest co nieje namontovane od vyrobcu. A vravi: Na koncovku vyfuku musi byt atest, na kridlo musi byt atest aj na tie nalepky. Co su to za nalepky, ani to nemozte mat
No mna zobralo do smiechu,, vravim akoze nemozu,, nalepky mozu.. A on ze nie.. No a dali este fukat. Nafukal som 0,00
.
Policajti v LM nepoznaju vyhlasky, pravidla.
Vravim mu ze neni mozne. Po styroch rokoch musi mat STK. A ze nie,, ze po dvoch.. Isiel do auta vypisat pokutu za pasy a telefonoval tam,. Asi si overoval o tej STK. 
A to nieje vsetko.
Dnes som isiel na svojom. Svietiaca koncovka vyfuku. kridlo s brzdovym svetlom. nalepky na aute. (pozri moju masinu) . No a napojilo sa namna auto. Zabocil som,, ono zamnou. Zastal som na parkovisku a ono hned vedla mna. Tak som si natiahol pas
. No a vysli policajti a pytali papiere.. A ze co mi to tam svieti vzadu na vyfuku.. Vravim ze pre efekt. vystupte si povedal. No a na kridlo sa pytal ze co to mam.. Ci mam atest. A ja vravim ze aky atest, to je tam original, ja som auto kupil stym. Vravi ze na vsetko musim mat atest co nieje namontovane od vyrobcu. A vravi: Na koncovku vyfuku musi byt atest, na kridlo musi byt atest aj na tie nalepky. Co su to za nalepky, ani to nemozte mat
No mna zobralo do smiechu,, vravim akoze nemozu,, nalepky mozu.. A on ze nie.. No a dali este fukat. Nafukal som 0,00
.Policajti v LM nepoznaju vyhlasky, pravidla.