skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vyroba pieskovacieho boxu
18:00:38
11.05.2007
11.05.2007

D00little
-> charon: no neratam s tym ze by to malo byt vystavene priamemu ucinku piesku, len toho co sa odrazi od stien a od pieskovaneho objektu
15:47:42
11.05.2007
11.05.2007

charon
Tu predni stenu bych udelal z makrolonu, vyrabi se i tvrzenej odolnej proti poskrabani. Ale myslim, ze pisek poskrabe cokoliv, zalezi jen jakrychle
14:49:17
11.05.2007
11.05.2007

D00little
mam v plane vyrobit si na chalupe kde mi stoji perfektna garaz a naokolo mam dostatok priestoru pieskovaci box, v ktorom by sa dali pieskovat veci do velkosti zhruba dveri na sedana, blatniky a v najidealnejsom pripade aj kapoty. V garazi bude vykonny dvojpiestovy 150 litrovy kompresor. Predpoklad ze zakupim kvalitnu pieskovaciu pistol je samozrejmost a to iste plati pre abrazivny material. Zaujima ma skor nazor na samotnu konstrukciu boxu.... Nerad by som s tym pieskom robil na zahrade bordel a tak som rozmyslal nad riesenim, kde by bol ten box uzavrety, s priehladnou prednou stenou a z boku by boli dva kozene "rukavy s nasitymi kvalitnymi rukavicami" a tym padom by z boxu pri pieskovani neunikal abrazivny material. Box by mal byt relativne dobre skladovatelny, tym padom by to nemalo byt ziadne monstrum, ale najdostupnejsimi materialmi su pre mna drevo a plech....tak ak niekoho napadne aky material , pripadne kombinaciu vyuzit, tak sem s napadmi. Dolezita je aj otazka z akeho materialu spravit priehladnu stenu (ta sa bude zrejme odklapat) aby sa priliz rychlo neznizila priehladnost z dovodu odletujucich ciastociek piesku