
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lassagne:d
22:54:26
12.05.2007
12.05.2007

m8rinek
-> Gryzly: prahy zalejvam sedivym formexem 

18:20:12
12.05.2007
12.05.2007

bnjaro - bnzima
-> Gryzly: vzdy sa nejak tak snazim

17:15:08
12.05.2007
12.05.2007

Gryzly
-> bnjaro: Tak si někde najdi indickou restauraci kde vaří opravdový indové a tam si dej něco pikantního. A ještě dva dny ti bude hořet prdel. Vlastní zkušenost.
00:38:22
12.05.2007
12.05.2007

bnjaro - bnzima
-> Gryzly: vcera ... radsej som zvolil pikantne kari ktore bolo pikantne asi ako mliecna cokolada...

00:02:26
12.05.2007
12.05.2007

Gryzly
-> bnjaro: a co fish 'n chip-> m8rinek 03.05.07 19:50:40: a jakou dáváš omáčku na prahy?
23:44:20
09.05.2007
09.05.2007

Pavel P..
-> gim: jooo? tak to někdy musim zkusit...

23:21:30
09.05.2007
09.05.2007

gim
-> Pavel P.: :-) z konzervy neee to je humac... poctive nechat namoceny pul den a pak varit s vlastni omackou a cibulkou a klobaskou
23:09:42
09.05.2007
09.05.2007

Pavel P..
-> gim: klobása s fazolema z konzervy ? to umim taky... 

23:07:59
09.05.2007
09.05.2007

gim
-> Pavel P.: mekac nesnasim ale takovy stripy z kfc nejsou vubec spatny :-) jinak varim rad a cokoliv treba fazolove s klobaskou hmmm :-) spis klobasy s fazolema 

23:30:17
03.05.2007
03.05.2007

Pavel P..
hranolky s kečupem jsem měl jednou a sežral jsem tak tři a zbytek zahodil... a vůbec přiznejte se kdo chodí do KFC nebo mc donalda? to radši bejt o hladu než ty jejich sračky ...

23:26:36
03.05.2007
03.05.2007

bnjaro - bnzima
-> bitmap: neser som mal zrovna dnes oboje na veceru... nastastie som k tomu prihodil spaghety z lazani vyhodil cesto a mal som spageti bolognaise :D
23:07:44
03.05.2007
03.05.2007

bitmap - zrušená registrace
bnjaro 03.05.07 22:55:00 napsal: ...hranolky s kecupom ...
Kua, ale dal bych si :D
Kua, ale dal bych si :D
22:55:00
03.05.2007
03.05.2007

bnjaro - bnzima
kua ludia ja mam lasagna tri krat do tyzdna a teraz este aj tu ??? kto ma nema rad, este zacnite o hranolkach s kecupom a vazne sa naserem...
20:04:37
03.05.2007
03.05.2007

Pavel P..
já si teda vařim sám, ale do tohle nejdu.... to je moc složitý.. moje největší dílo byl bramborovej guláš a čínská pánev.....


20:04:16
03.05.2007
03.05.2007

Rapid135
-> m8rinek: nemas zac 

19:50:53
03.05.2007
03.05.2007

m8rinek
-> Rapid135: díky :)
19:50:40
03.05.2007
03.05.2007

m8rinek
-> bitmap: f klidu.....ja to rad a navic mi to nevadi neco udelat...varim dobre varim rad :D pak v pondeli budu varit prahy 

19:48:36
03.05.2007
03.05.2007

bitmap - zrušená registrace
Myslim, ze kdyz mlady uvaris parky, budou cerstvy rohliky a horcice ktera nebude mit na povrchu pul centaku vody, tak to udela stejnou sluzbu jak lasagne a nebudes muset resit nejaky slozity vyrobni postupy 

19:47:19
03.05.2007
03.05.2007

Rapid135
-> m8rinek: uvareny,ted sem se byl opitat
19:43:24
03.05.2007
03.05.2007

petr s
-> m8rinek 03.05.07 19:40:07: Ale nějaká potvora tam mrká
19:40:25
03.05.2007
03.05.2007

suzie
Fakt cool téma...

19:40:07
03.05.2007
03.05.2007

m8rinek
-> petr s: spis ne www.rama.at/img/.../lasag
ne.jpg 

19:38:44
03.05.2007
03.05.2007

m8rinek
-> Rapid135: zeptej se mamky jestli tam ty testoviny klade tvrdy nebo predvareny
dik
dik
19:38:02
03.05.2007
03.05.2007

petr s
-> m8rinek: A nemíchají se do toho šneci nebo žáby?
19:35:57
03.05.2007
03.05.2007

Rapid135
jakoze toto hamupapu mam moc rad a dneska sem ho mel k obedu,jelikoz ale neumim varit a vari mamka tak sem si moooc pochutnal 

19:33:46
03.05.2007
03.05.2007

m8rinek
-> bitmap: ty jo a kam to mam dat jinam na kucharsky fora nemuzu bo bych byl tźa lamu :D tady budu obdivován :D:D:D:D
19:28:19
03.05.2007
03.05.2007

bitmap - zrušená registrace
Jsem tady spravne na Virtu? 

19:24:37
03.05.2007
03.05.2007

m8rinek
Mám toršku problém s tím jestli vrstvit omacku na povařeně lasagne (platkove testoviny) neob na tvrde ktere samy zmeknou??
pouzivam tento recept ale rad bych se jeste ujasnil :)
LAZAGNE
½ balení Lazagní, mléko, jíška, sůl, pepř, muš. oříšek, máslo, boloňská omáčka, parmezán či eidam
Nejprve se připraví bešamel (dá se hřát mléko, přidá se jíška, míchat až do zhoustnutí, osolit, opepřit, nastrouhat muš. oříšek). Obdélníková zapékací miska se vymaže máslem, na to se položí tvrdý obdélník lasagne (3 vedle sebe – záleží na velikosti zapékací mísy), potře se boloňskou omáčkou (nejlépe Uncle bean´s), pak přijde strouhaný parmezán (či jiný tvrdý sýr) a nakonec bešamel. Množství záleží na požadované šťavnatosti. Po této vrstvě přijde další obdélník lasagne, a tak se to opakuje stále dokola, až v poslední vrstvě se dá boloňská omáčka, bešamel a na to teprve sýr (já dávám 4 vrstvy) Dá se zapéct na 35-40 min. do středně vyhřáté trouby. Pro zlepšení chuti je možno jednotlivé vrstvy ještě posypat oregánem a bazalkou.
pouzivam tento recept ale rad bych se jeste ujasnil :)LAZAGNE
½ balení Lazagní, mléko, jíška, sůl, pepř, muš. oříšek, máslo, boloňská omáčka, parmezán či eidam
Nejprve se připraví bešamel (dá se hřát mléko, přidá se jíška, míchat až do zhoustnutí, osolit, opepřit, nastrouhat muš. oříšek). Obdélníková zapékací miska se vymaže máslem, na to se položí tvrdý obdélník lasagne (3 vedle sebe – záleží na velikosti zapékací mísy), potře se boloňskou omáčkou (nejlépe Uncle bean´s), pak přijde strouhaný parmezán (či jiný tvrdý sýr) a nakonec bešamel. Množství záleží na požadované šťavnatosti. Po této vrstvě přijde další obdélník lasagne, a tak se to opakuje stále dokola, až v poslední vrstvě se dá boloňská omáčka, bešamel a na to teprve sýr (já dávám 4 vrstvy) Dá se zapéct na 35-40 min. do středně vyhřáté trouby. Pro zlepšení chuti je možno jednotlivé vrstvy ještě posypat oregánem a bazalkou.

