skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Trabant tuning
prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 01.02.2004 do 02.02.2004, založil/a
ja sem tu uchytku mel peknou to ty novy nemj. ta moje byla cela prekryta koncem toho husiho krku
-> CHIP: no super. super vypadaj az do ty doby, nez se kouknes na cem je to pridelany... maj takovou hnusnou uchytku... (teda alespon me od koupe odradila) Jinak je opet (po mensi pauze) zacinam vidat v obchodech u tuneru obzvlaste oblibenych (zn. jako tesco a globus, hypernova atd... ale nechci jmenovat )
jo a jedno mam jeste doma :-) tak kdyz sezenes taky jenom jedno tak prenecham. ale pochybuju pak uz sem videl jenom ty zakulaceny, ty sou podle me hezci.
3 kila jedno.. mozna 260 ale uz fakt nevim
-> u-geen: Pockej 300 za obe ... to je docela malo ... a vypadaly fakt super ...
Překvapivě šroubkama, nicméně můžeš zkusit i oboustranou pasku, lepidlo, nebo zvejkacku. To uz je na tvem uvazeni. Stelovaci zevnitr nebyly. To jsou malokery univerzalni. cena byla kolem 3 kil si tak matne pamatuju.
-> u-geen: No tak to budu muset zkusit. A jeste posledni otazka ... jak se tam montovali ? A byly s vnitrnim ovladanim ??
na OMV na benzince. kolik staly uz fakt nevim precijen jsou to 4 roky
-> u-geen: No jo, ale kde jsi je sehnal nebo tak ... normalne v obchode s prislusenstvim ?? A hlavne kolik staly ... a dalsi veci, ale na ty se ptat zatim nebudu ... dokud je nebudu mit v ruce ...

-> CHIP: z ničeho, normální univerzální
-> u-geen: A dodneska jsi mi nerekl z ceho byly ... Ale dival jsem se a jeden model fiatu Uno mel na husim krku ...
-> Komár 1981: ty sem mel ja
-> P.J. Tunat: Takovydle veci se schanej ze zeleznejch zasob... je to "nedostatkove" zbozi... myslim ty Beskydky. Jinak samozrejme koukej vsude okolo. Je spousta starsich modelu aut, ktery mely zrcadla pridelana na dverich a byly pekny... (nekde jsem videl takovy maly zrcatko - obdelnik, cca 5 na 10 cisel s nozickou v husim krku)
-> Komár 1981: No tak nejak....to asi nepude, co?!

-> P.J. Tunat: prosim te, a co je to podle tebe NORMALNE??? jako, ze prides do mototechny a oni je tam maj?
Jo to mě fakt dostalo :-) Jinak ty stranky sou rOMANovi. A jiny, no to bude palka... a nebo ty co sem mel ja na bilý než mi jě nějakej prachant urval.
a nějaký jiný sportovní zrcátka na všecky typy aut, kerý by se daly sehnat tak nějak normálně by nebyly?
-> Komár 1981: Tak dík
A jsou to origo Beskyd, ne polsky kapky s tou MAXINOZICKOU.
U-Geen vi, proc se smeje (ja asi taky). Koukni na www.beskydky.wz.cz nejlepsi sajta (a asi jedina, co zbyla z beskyd sportu). 350/ks Je to neci stranka tady z disuze...
copa je na tom tak vtipnyho??? Tak mi aspon rekni, kolik kapky stojej...

A best beskyd sport ma nejaky netovy stranky???
no zrcatka sou stejne best beskyd sport ne? a jinak na trabiky bych zkusil hledat neco v ndr maj tam vsechno :-) u nas nevim
Neví někdo o nějakejch stránkách, kde by byla cena tuningovejch dílů na Trabanty a cena zpětnejch zrcátek-kapek???