Jak zabránit krádeži benálu?

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 29.04.2007 do 01.05.2007, založil/a j.luis
řadit dle data
20:16:07
01.05.2007
Nwkt
-> tman: Lepší když vyndaj šroub než když propíchnou nádž 4
20:15:06
01.05.2007
tman - zrušená registrace
to se u náš nikdy nestalo ze mi nekdo podělal benál, ale syny má dobrej nápad, to bych to auto naschval nekde vystavoval aby mi ten benál podělali, a nebo ten šroub zavař na pevno
23:46:55
29.04.2007
Syny
Jinak sem slysel radu - spis teda takovej ftip proti vypoustecum nadrzi, ze se ma udelat dvojity dno v nadrzi a dospod nalejt kyselinu sirovou 3 Mno myslim ze by ho to pak asi preslo 3
23:45:47
29.04.2007
Syny
Vysrat se na to - to je jedina rada... 1 Jediny co opravdu zabira, je to, ze budes jezdit na benzinku jen po 3 stovkach... A doufat, ze kdyz te to nekdo bude chtit vypustit, tka pouzie sroub na nadrzi nebo te proste nejak neposkodi auto... Vono kdyz budes mit moc protiopatreni tak se taky muze stat, ze jednoho dne budes mit sroubovak v nadrzi a to je myslim mnohem horsi, nez vypustenej benzin za maimalne 300kc 4
23:17:11
29.04.2007
j.luis
-> Martin: No šak jasně. Lepší něco než čekat, že přijdeš a nebude tam ani kapka. No nějak to vykoumám a pak se uvidí. 7
22:26:30
29.04.2007
Martin
-> j.luis: Doporučuju alespoň alarm se spínačem na otevření kapoty. Probodnutí nádrže, ani přefiknutí spojovací hadice asi nezabráníš.
20:59:21
29.04.2007
j.luis
-> tomapa: To jo, ale když to nebudu řešit tak budu mít každý víkend prázdnou nádrž a to taky nejde.
20:56:16
29.04.2007
tomapa
-> j.luis: nojo ale když ti neukradne benál tak ti třeba poničí auto no 8
20:54:30
29.04.2007
j.luis
Máte to nějak ošetřené? Dnes odpoledne přijdu k autu, nasednu a otočím klíčkem. Motor točí a nic. Tak to zkusím ještě 3x a jdu mrknout do motora. Když zkouším načepovat AC pumpou tak jde straště lehoučko a nic to nebere. No říkám si, že se asi posrala AC pumpa a pak se podívám na karburátor a tam odpojená hadice od karburátoru. No řikal jsem si, že mi nějací zmrdi ukradli benál, ale proč mi nesvítila razerva? Jdu sednou do auta otočím klíčkem a mám půl nádrže. Zatřepal jsem autem jestli nevisí plovák, ale ručička se hýbala. Tak znovu do auta a zkoumání co se děje. Po odpojení všech hadic od ACečka jsem zjistil, že ACečko vůbec nesaje. Po jeho rozdělání jsem zjistil, že povolila ta podložka na membráně a membrána tudíž nefachala. Tak jsem membránu s podložkou naklepl zpěz a rozklepl jsem trochu tu středovou tyčinku, aby držela ta podložka na nevypadla zase a oprava byla hotová. Jediné co mi zachránilo benal bylo to, že se mi zrovna posrala AC pumpa. 2 Pokud toho zmrda chytnu tak mu rozkopu držku. Máte to nějak ošetřené????? Už mám něco vymyšlené, jen to tam dodělat. Protože pokud to nebudu řešit tak přijde příště zase a už se mu to povede.
Extreme Tyres