Politické strany?

prohledat
142 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 30.01.2004 do 09.02.2004, založil/a
řadit dle data
19:13:35
09.02.2004
King
2 Ludek: S tim "vesenim na kandelabry" (samozrejme obrazne :) to nebylo tak horky, proto, ze 99,9pct naroda, proste nema ciste svedomi a pokud ho nahodou ma, pak prece nebude veset svoje rodice ci pribuzenstvo :) I politici, zakonodarci a soudci maji rodice a pribuzne. Vysledky voleb a volebni ucast v obdobi normalizace nebyly zas az tak zfalsovany, takze.....Narodit se tak v pulce 80. let asi bych si dneska liboval ve svem primitivnim antikomunismu a rikal si jak je vsechno preci tak jasne :)
19:06:11
09.02.2004
Komár 1981
-> Luděk: souhlas, obzvlaste s timto: ..."ale po 89tým se nestalo nic a to byla ta nejvetší chyba,protože většina z Vás si totiž neuvědomuje,že největší kapitalisti a zazobanci vznikli právě z bývalých kovaných bolševiků,kteří měli konexe a kterých se hodně lidí bálo,protože na každýho něco věděli..."
18:20:02
09.02.2004
U-Geen
hm souhlas s Luďkem
17:00:15
09.02.2004
Luděk
-> všichni: asi ve 3/4 nách mě došli síly k tomu,abych to všechno četl,i když musím uznat,že něco byly totální žvásty a něco dost realita,ale nebudu nikoho jmenovat,abyste nezpychli.V každým případě je dost podstatný púroblém našeho národa a jeho mentality,že jsme nedokázali ani fašismus,ani komunismus vyřešit radikálním způsobem (hlavně ten komunismus),protože Ransdorf s křivou hubou by asi byl v televizi pořád,ale ta strana by se musela určitě jmenovat jinak4,říkávalo se,že každá lampa má svoje jméno toho,kdo na ní bude viset,ale po 89tým se nestalo nic a to byla ta nejvetší chyba,protože většina z Vás si totiž neuvědomuje,že největší kapitalisti a zazobanci vznikli právě z bývalých kovaných bolševiků,kteří měli konexe a kterých se hodně lidí bálo,protože na každýho něco věděli4
Jinak je úplně jedno,jak se jaká politická strana jmenuje,ale důležitý je,co v ní je za lidi a jestli plní to,co slíbili a právě demokracie je od toho,aby byla ve vládě směsice politických stran a tudíž jedna hlídala a kontrolovala druhou.Bohužel u nás všichni buď volí v euforii jednu stranu (doprava) a když si nabijou hubu,tak zase ve zklamání otočí (doleva).Kdyby tady byl právní řád a nebyli jsme národ beránků,resp. volečků,tak by se byli bývali politici báli už dávno a fungovali úplně jinak a v každým případě by se tu takhle neroztahoval samolibý Gross,připitomělý Špidla,slizký Grebeníček a tak,prostě jsme takový národ předtvařovačů,že nejsme schopní mít ani pořádný politiky.
00:19:43
09.02.2004
SOMALECEK (martin120)
bych tu zakázal politiku obecně a hotovo páč politika je horší jak kriminalita a dělá mezi lidmi rozpory toto je web o škodovkách a ne o politice fakt když někdo nevyrábí levnějc, tak zas někdo obtěžuje s politikou.
00:06:07
09.02.2004
Samantus
delal sem si prdel, ja to moc dobre chapu
00:00:51
09.02.2004
Lukáš
-> Samantus: ne, o ty přijít nechcem, ale zároveň tady nechcem komouše!!! nikdy tady nikdo neprojevoval sympatie s jinou politickou stranou, tak nevím, proč by měli bejt komanči výjimkou - navíc ty úvodní "zakazující" informace uvádějí komunisty pouze jako příklad, tak nevím, proč se čertíte 38
23:56:30
08.02.2004
Samantus
-> Vsecky: Vy by ste chteli prijit o Samantuse a Jirika?
20:51:29
08.02.2004
martyCZ
zakazat na tomto webu komunisty? tak todle uz je trochu moc drsne, nemyslite?
13:11:21
07.02.2004
Fantozzi
-> P.J. Tunat: unikatni a dokonalej.

Ale co se tyce Orliku - pozor - ano tahle kapela patrila ke hnuti skinheads, ale skinheads predlistopadovyho typu - ne proti jinejm rasam, ale proti tem komunistickym hnidam. Po listopadu se vytvorla jeste jina skupinka skinheads - to je právě ta "blbá" a ti původní se většinou převtělili do národní fronty, což není ultrapravicová organizace podporující fašismus, ale preferující národní hodnoty. P.S. nejsem jejich stoupenec, ale v některejch bodech se s nima dokážu ztotožnit a chápu je. Narozdíl od ultra skupin jak levice, tak pravice. A některý písničky Orlíku si rád poslechnu
09:57:16
07.02.2004
P.J. Tunat
-> u-geen: Dobrá akce s tou prvni strankou...to myslim vazne...je to fakt lepsi, nez aby se tu delo, co se tu deje (obcas). A navic myslim, ze to je alsi vec, pro kerou je tendle web unikátní.
21:36:53
06.02.2004
U-Geen
a komunisty. šup s nim pryč.
21:24:19
06.02.2004
U-Geen
-> P.J. Tunat: zatim nemusíš. Ale nesnášim nácky.
21:21:55
06.02.2004
P.J. Tunat
-> u-geen: Dobrá akce.Asi se Te zacnu bat1
P.S. Musim kvuli Tobe prestat poslouchat Orlik?1
21:13:47
06.02.2004
U-Geen
hehe. update users set stop=1 where login='cernousek';

od teto chvile kazdej, kdo bude propagovat nacismus byt i jenom svoji ikonkou, bude smazan.
21:10:51
06.02.2004
P.J. Tunat
-> tomáš černý: Lukáš ma pravdu, tanhle smajl uz neni sranda a ty sprosty slova bych taky trasku eliminoval..kdyz uz sprosty, tak zmrd je kapku silny slovo...(takle se postekat kvuli takovy hovadine jako je politika :-/...dyt to je jako by se celej tendle web postekal kvuli jedny babe...potom by za to taky nestala 1)
20:58:02
06.02.2004
Lukáš
-> tomáš černý: tome, chápu, že taky nemusíš komanče, ale tvůj smajl mě docela pobuřuje, tenhle web směřuješ někam jinam ...78
19:33:44
06.02.2004
Fantozzi
-> Simi: Nebudu volit stranu, ktera tvrdi, ze homosexualita je nezdrava vec a lecitelna nemoc. Navic se vzdycky alibisticky pridaji na nejsilnejsi stranu a kdyz se lod potapi, tak co nejdriv vycouvaji. Dik, nechci. V anglii jsou taky jenom dve strany (siroka pravice a levice obsahujici vsechny proudy) a fukguje to vcelku slusne
19:18:41
06.02.2004
P.J. Tunat
-> Simi: Ja sem tim svym prispevkem chtel rict neco na zpusob toho, co rek Baghira..ale asi se mi to nepovedlo.
12:10:58
06.02.2004
Baghira
No co já si pamatuju tak CDU byla do doby než se do čela dostal Helmut Kohl stranou výrazně pravicovou možná s křesťanskou minulostí, ale bez nějakýho křesťanskýho nihilismu...nebo jak to říct...přesvědčení...
Jinak co se dnešní KDU týká, tak mi oproti ostatním stranám nepřipadá vůbec v ničem vyjimečná, kromě tedy jejího předsedy, který je proslulím zkorumpovance, protože ač si to málokdo pamatuje to co předváděl za ministra Výborného na ministerstvu obrany jako jeho náměstek je do nebe (až k bohu:-) volající a dodnes nedokázal vysvětlit tu spoustu neprůhledných a pro stát těžce strátových zakázek od modernizace tanků, přes padáky až po Migy 21 a jejich renovace. A dnes se tváří jako svatoušek, který to myslel tak dobře...krásná morálka...
11:49:51
06.02.2004
Simi
-> Baghira: CDU je Christlich-demokratische Union, CSU je Christlich-sozialistische Union a je to sesterska strana CDU v Bavorsku. Je to tedy vlastne tataz strana pouze s jinym nazvem...
To s tou novou jsem rikal, ze nebylo mysleno na tebe :-)
A ze nikdo nestoji o hodnoty, ktere tato strana nabizi? No treba ja jo. Nerikam, ze stojim o vsechny jejich konkretni napady, ale krestanske hodnoty? Proc ne? Nebylo by nam tady nahodou trochu lip, kdyby politici delali svou praci primarne za jinym ucelem, nez nahrabani vlastni kapsy? Nezilo by se nam vsem o poznani lepe v prostredi, ktere nam nevnucuje pocit, ze pokud nebudu krast a srat na vsechny, nebudu in? To co dnesni spolecnost dle meho nazoru potrebuje nemusi byt zakonite krestanska moralka, ale alespon NEJAKA moralka by to mela byt. Zaroven se mi zda, ze KDU-CSL je u nas jedinym politickym celkem, ktery nejakou moralku hlasa, alespon papirove. Jiste, jsou to taky jenom lidi a svatousci to rozhodne nejsou, ale aspon neco...
11:08:59
06.02.2004
Baghira
No třeba to co jsem psal zablokovali z moci koaličního partnera a tehdejších 26 hlasů ze 106. Prostě oni by rádi zvětlili svůj vliv a stále si myslí, že se lidi vrátí ke křesťanským "hodnotám"... jenže kdo o ně stojí...nejsme ve středověku... V německu je to trochu jinak CDU-CSU je tam vlastně koalicí dvou stran, něco jako bylo US-DEU, respektive to přesněji znamená jako by koalici ODS-KDU u nás,takže tak je spíš ten vliv liberální pravice. Jenže ona i KDU je koalicí se stranou licovou ČSL, ale kdo má zde hlavní slovo je patrné... Jinak co se týká Novy, tak jsem si myslím dost inteligentní na to, abych ji bral s velkou rezervou, protože jen slepej nevidí ten vliv ODS, i když ten se po odchodu Železnýho mozná trochu zmenšil, ale uvidíme před volbama...ale to že je to nalévárna pro slaboduchý, to je bezesporu...
10:58:18
06.02.2004
Simi
-> Baghira: Hmm. Ja nerikam, ze to musi byt KDU :-) Ale melo by to byt neco jineho, nez stale stejna garnitura prevlecenych a prestranenych idolu Davida Vokurky. 78
Aspon, ze nemas takove obavy, ze by kdu csl uzakonila povinne bohusluzby, i takove hovadiny sem uz slysel :-) Osobne si nemyslim, ze by meli kdy dost sil, aby prosadili zrovna treba to, co jsi psal. To by museli mit nadpolovicni vetsinu a to u nas snad nikdy zadna strana mit nebude. Co je u nas bohuzel dost tragicke je, ze drtiva vetsina lidi je v moci medii, ktere velice ovlivnuji jejich nazory. A tak bohuzel nazory lidi na jednotlive strany jsou vlastne nazory tv nova... (neni mysleno konkretne na tebe...)
-> P.J. Tunat: To ale v principu nic neznamena. V nemecku taky CDU-CSU nevolili jenom verici. Je v podstate jedno, jestli je nekdo verici nebo ne. To podstatne je, ze mi je milejsi pristup strany, ktera si alespon dle nazvu zaklada na necem jinem nez na hrabani majetku sama pro sebe. I to, jestli se jmenuje tak ci onak mi je vcelku jedno. Jde o pristup.
10:05:51
06.02.2004
Baghira
-> Simi: Jenže to by KDU nesměla být tak zarytá v náboženských nesmyslech, jako je zákaz potratů, nebo nesnášenlivost vůči homosexuálům. Příklad...před 7 lety se tu objevila potratová tableta RUR 33, která by ženám usnadnila potrat a ušetřila by je bolestivého a psychicky nepříjemného zákroku, takže by méně trpěli...a kde byla ta hodná a tak mírumilovně smýšlející KDU? Kde? Spustila takovou lavinu nesnášenlivosti a demagogie, že to až nebylo hezký...a zablokovali to, jen ať ženy trpěj...KDU? Nikdy!
09:20:59
06.02.2004
P.J. Tunat

-> Simi: Souhlasim s tebou, akorat KDU-ČSL neni nic pro me, pac ja sem ateista 1 (nebo minimalne neverici a myslim, ze by se mel udelat zakon o reg. partnerstvi atd.), ale jinak s tou zmenou absolutni souhlas
-> Fantozzi: Se sestiprvkou, si myslim, by se bud udelal aritmetickej prumer ze tech dvou cisel, nebo by to byly obe cisla...(ale todle sme se este ucili v dobe, kdy mi matika nesla, takze nevim)
08:50:40
06.02.2004
David Vokurka - zrušená registrace
-> tomáš černý: ps. krásnej smajlík. Soudruzi z tebe budou mít radost 3
08:46:33
06.02.2004
-> tomáš černý: Jakou prohru?? Já to nebral jako soutěž, jen mě zajímal názor druhých. Tak si prosím pojmenování typu "pičus" nech pro svého tátu...
00:48:42
06.02.2004
Simi
To, co se tady nekteri nestydi napsat je ubohy. Silene ubohy...
Lidi, kurva, vy jste teda nektery ale fakt asi uplne blby. Volit komunisty? To si nevidite na spicku nosu? Bud jste hodne mlady a vase ucitelka je komunistka, nebo mate sakra kratkou pamet.
Komunismus v podani CSSR bylo ukrutny svinstvo. Nekterych se to treba nijak konkretne nedotklo, nase rodina bohuzel to stesti nemela. Mozna nevite, co to je, kdyz vam cast rodiny musi emigrovat a vy se se zbytkem prestehovat do prdele, jenom abyste prezili. Jo, i takovy veci patri k historii komunismu u nas. Strana, ktera se k teto historii hlasi, byt uz jenom treba nazvem, mi zveda zluc a probouzi ve mne choutky podobne Baghirova dedy.
Pravdou zustava, ze je par veci, z kterych se da na tomto obdobi poucit, jenze za jakou to bylo cenu? Napr. policie mela skvely respekt, to by ta dnesni taky potrebovala, aby se ji kazdej podnikatelik nevysmival, jenze to bylo za cenu ziti v trvalem strachu...
Proto cokoli, ale ne komunisty.

Nas stat musel projit urcitou reformaci, bohuzel tady narozdil od vychodniho nemecka nebylo to zapadni, ktere by to zcasti zadotovalo a tak jsme se halt zadluzili. Jestli si ale nekdo mysli, ze jsme jedini 3 tak napr prave ono nemecko plati z rocniho rozpoctu cca 250 miliard euro 40 miliard na urocich ze statniho dluhu. Dobra ekonomika, ze?
Proto miluju kecy jak zeman, spidla zadluzili stat... super. nekdo to ale udelat musel, jinak by to tady vypadalo porad stejne.
ODS se nam predvedla, vetsine lidi se nelibilo, jak si vedla, tak zvolili CSSD, ti se jim taky nelibili, tak vsichni sahli zpatky po ODS a pak zase CSSD... Pekna houpacka.
Zarazi me, ze nikoho nenapadne, dat teda sanci tem, kteri se jeste predvest nestacili.
Na obhajobu komunismu tu padlo, ze jeho volici jsou mene sobecti, tak poc nevyzkouset jednou treba pro zmenu tu KDU-CSL, tam by meli byt sobecti jeste min, ne? :-/ ???
Drtiva vetsina lidi zrovna treba tuto stranu kritizuje sec muze, ackoli vlastne tato strana nikdy nemela sanci se predvest. Vzdy byla maximalne v pozici koalicniho partnera s velmi slabym postavenim na to, aby si mohla prilis diktovat. Ale tohle asi cesky clovek nikdy nepochopi...
19:51:08
05.02.2004
Fantozzi
-> Sita: Kuwa, sem se chtel blysknout znalostma stredoskolske matiky (i kdyz jsem balancoval od trojek k petkam, prekvapive hodne veci na "stara" kolena zacinam chapat) a zase me nekdo predbehl :-))

btw. se sestiprvkovou mnozinou bys to nedokazal, ze ne :-))
16:12:53
05.02.2004
Sita
odpovidam za Kinga, protoze to vim a protoze doufam, ze mu to nebude vadit ;-)
median je stred serazene mnoziny prvku.
tj.
napr.: S={1,1,1,1,1000}
med(S) = 1
prumer = 200.8
14:56:34
05.02.2004
Fantozzi
Teda i zadlužit se musí umět, že. Prostě, když nemáš velkej plat a tudíš supr fleka v práci, nemůžeš mít vilu, že... Nepůjčíš si teda milonek, ale 300 000, a koupíš si menší byt. Pokud máš ženu (přítelkyni) a jste bez závazků, a váš společný příjem bude kolem 18 000, tak se toho dluhu dá zbavit za cca 3-7 let (podle splátek a úroků). Když budeš každý měsíc platit nájemné 5 000, tak za pět let se dostaneš právě na 300 000 (bez zvyšování) a troufnu si říst, že z 18 000 se při uskromění dá splácet měsíčně víc, než 5 000, takže mít svoje vlastní se začne po pár letech vyplácet, ty můžeš ušetřené peníze střádat a začít podnikat, a za pár let můžeš být díky své píli a prozíravosti někde jinde.

Prosím nekamenujte mě, v každým kraji jiný ceny a platy to vím. Dal jsem jenom příklad
12:21:00
05.02.2004
Baghira
-> King: Jo, ale já mluvil o dnešním průměrném platu...před pěti lety jsem šetřil z 12.000,- Kč a taky to šlo. a před těmi sedmi jsem začínal s 5.700 hrubýho. Samozřejmě nebudu tvrdit, že samoživitelka s průměrným platem a třemi dětmi si na ten byt taky jednoduše vidělá. Spíš jsem měl na mysli lidi co jsou tady asi ve většině, tedy mladý, bez závazků... Prostě jde o to že ať se zadlužíš víc nebo míň, tak to jde.
12:09:16
05.02.2004
King
2 David: To se ti fuckt povedlo :) Ale na toho jantara, co provozuje Antiklub Skoda nemas :)
11:29:52
05.02.2004
-> Milošek: Tak nějak 3
Ale povedlo se9090
11:08:32
05.02.2004
King
2 Fantozzi: Co se Baghiry tyce, uplne s Tebou souhlasim. Sam bych moh napsat, ze byt 3+1 v okr. meste nedaleko Prahy jsem si proste s mazelkou koupil cash s malinkatou pujcickou splacenou za pul roku. Ale neziju ve virtualni realite a tak me dost zaujala cast Baghirova mailu: "... kdo má a nemá kde bydlet? Tak na to nebudu radši moc reagovat, protože bych řekl, že kdo si neumí zařídit bydlení, je neschopa. Hele, je mi 26, pracuju 7 let, mám průměrnej plat......"
****Ano vychazi z toho ze ma prumerny plat. Ale dovolil bych si pripomenout, ze prumerny plat je dneska by voko 17000 (?), ale kolik procent lidi ho ma a nebo vyssi? Je to proste aritmetickej prumer prijmu ve kterym jsou i prijmy topmanagoru. Aby si moh clovek udelat predstavu kolik u nas lidi prumerne berou mel by se zverejnovat spis median. Z toho, ze ja mam vyrazne nadprumernej prijem, jaxi logicky nevyvozuju, ze podobne jsou na tom i ostatni. Dokazu si predstavit, jak se banky tvarej, kdyz clovek zada o uver s potrzenim o prijmu 10kkc bruto - v nasem regionu vcelku standardni prijem....
20:59:21
04.02.2004
Fantozzi
-> Milošek: A cetl sis, ze Baghira si na ten dum pujcil, cili ze neni milionar, ale poctivej pracujici clovek, kterej, diky svymu rozumu a schopnostem si to umel zaridit???
20:36:51
04.02.2004
Milošek
koukam ze zakladatel tohoto prispevku je nejaky saboter4 vsichni se tu hadaji jak ve skolce a sam neprispel pomalu ani tuk74
20:33:51
04.02.2004
Milošek
Zabiju vsechny co jezdi v tatrovce-v tom jezdily komunisti a sam mam mercedes(v tom jezdil hitler)
tak asi takhle tady mysli par lidi...
matka dela na bytaku asory ono je neco jinyho si koupit rodinnny domek nez cekat na statni byt az ti ho pridelej!!!
kdyz budu mit miliony tak pak budu taky vsude rikat jak snadny je si poridit ferrari3
TO SITA->ono to mas stema programama pol.stran stejny srovnavat co je realizovatelny je jedna vec ale srovnat to co opravdu z toho programu dodrzeli je vec druha ze(cssd....)
16:02:01
04.02.2004
Fantozzi
A vite co by bylo, kdyby nebyla sametovka? Dnes bysme pravdepodobne vsichni zivorili nekde pod mostem, protoze z Chruščovova slibu, ze v roce 1981 dohoní východ Kapitalismus co se hospodářství a ekonomiky týče nezbylo vůbec nic a zastaralé megapodniky bez racionálních odberatelů by podle odborníků do deseti let beztak úplně padly, navíc státní pokladny východního bloku zely prázdnotou a už nebylo kde brát, proto se komanči vzdali tak relativně lehce. Problém je v tom, že tenkrát se o rozpočtu nikdo nedozvěděl, nedozvěděl se ani nic o stavu pracoviště, hlavně že měl práci a sřechu nad hlavou a mohl bezstarostně žít....

Dnes, si ten, kdo pracovat chce, vždycky práci najde. Problém je ten, že málokterej inženýrek by šel pracovat k lopatě a tak radši bude nadávat na dobu a na ty kur*y, co to tady po 89' rozkradly.

A obdivovatelům dřívějších podníků v těžkém průmyslu - víte třeba, že Vítkovice byly tak zastaralé, že po odstavení některých jejich částí se z toho okamžitě stala historicko-technická památka zapsaná na celosvětovej seznam chráněných památek? A víte, že teď hrozí jejich rozpadntí, protože se o to čtyřicet let nikdo nestaral a nemodernizoval? No, ona hplt technologie pánů Siemense a Martina (nebo jak se to píše) něco pamatuje...
12:37:55
04.02.2004
King
2 Saky: Ano, v obou pripadech jsem dluzil. V prvnim pripade jsem po navratu z vojny jsem netusil, ze existujou nejaky zdravotni pojistovny, ve druhym pripade jsem byl mesic zamestnanej mesic na smlouvu o dilo a netusil jsem, ze zdravotni si musim zaplatit sam. Neznalost samozrejme neomlouva, takze v obou pripadech bych byl ochotnej dluh zaplatit i s nejakym penale. Ale rozhodne nehodlam sponzorovat bordel, kde ti nedoplatek ohlasej v jednom pripade po 3 letech a v druhym po SEDMI letech i kdyz vedi, ze promlceci lhuta je 5 let (nastesti pro mne:) Nebo by si mi poradil, abych se kazdej mesic dotazoval na pobocce, jestli nahodou neco nedluzim :)
12:21:49
04.02.2004
Saky
king> a dluzil si? pokud si nedluzil tak tam snad zajdu a domluvim se, a pokud si dluzil a nechal bejt je podle me tvuj problem.. a jestli si dluzil a platis penale je snad v poradku ne? Co ja vim tak vetsinou to penale odpustej, ale proste nejak to vymahaj musej, a pokud si to nedluzil tak po tobe nic chtit nebudou..
no ze jim to trva 7 let je jina vec.. mlada tam dela a vim jak to chodi.. ne ze bych jim chtel delat advokata ale vetsinou tam chodi hodne ukrivdenejch podnikatelu kteri prijizdeji v mercedesech a samozrejme vydelaji zivotni minimum a to pojistny neplatej stejne. .a pak se strasne divej... praktik jak dostat z pojistovny prachy je taky dost, napriklad kdyz bude chtit nekdo operaci pro sveho treba rumunskeho pritele neni problem ho na jeden den zamestnat nekde na stavbe tim padem zaridit pojisteni, dojit k doktorovi a druhej den uz nepracuje, a ze zakona je tohle vsechno v poradku.. zasranejch vetnamcu co tohle delaj je mraky, treba porody a tak... ja netvrdim ze je zlata ale ona za to nemuze je to blbej statni institut jako i jiny statni podniky kde vladnou podobny praktiky..
12:02:12
04.02.2004
Baghira
Proto taky mluvim o komunismu, protože komunismus a socialismus je trochu dost rozdíl. On socialismu viděním Karla Marxe je v podstatě hrozně hezkou a naivní představou, ale komunizmus si z Marxe vzal pouze název.
10:54:41
04.02.2004
King
Sakra, uz ani neumim pridat prispevek :) Takze jeste jednou pro Sakyho. S tim delanim advokata VZP bych brzdil. Za 10 let, co jsem u nich byl pojistenej se mi 2x stalo, ze mi poslali dopis obych zaplatil dluzne pojistne za 1 mesic kdysi v minulosti. Priklad: dluh stovka s penale po 3letech 700 - zaplat! Kdyz mi poslali na vanoce "zaplat 300 za 08/96 a s penale po 7 letech (!!!) asi 1700, poslal jsem celou slavnou VZP do prdele i s jejich dluhem a zmenil saloon. S podobnym pristupem nemuzou cekat, ze tam zustanou jenom duchodci a bezdomovci...PS: Doporucuju si tenhle politickej flamewar stahnout, ulozit na CD a po 10letech se k nemu vratit :) Pravda bejva vzdycky nekde uprostred :) BTW: Pro ty, co maji strach ze socialismu - loni v referendu jsme mu zase dali zelenou, takze......:)
10:45:37
04.02.2004
King
test
10:44:02
04.02.2004
Baghira
-> u-geen: Ono stačí, že Ransdorf s Grebeníčkem jezdí po Číně a KLDR, v televizi si libují jakej tam je super tržní socialismus, ale nějak se nezmiňujou o politických procesech a vraždách, který se tam denodenně dějou, o chudobě a hladomoru na kterej umírají miliony lidí ročně...je vidět kam nás chtějí nasměrovat.
10:29:12
04.02.2004
U-Geen
No novodobí komunisti se zcela otevřeně hlásí ke své historii a tu si rposím přečtěte v některé dějěpisné knize. Takže to není blud na eNtou, Jiriku.
10:24:36
04.02.2004
Sita
vsem, co tady agituji pro komouse: ctete jejich programy, porovnavejte s vyspelyma zemema na zapade a hlavne UVAZUJTE co je realizovatelny a co jsou jen volebni sliby.
2Jirik: nejsem tak blbej abych soucany mlady komunisty obvinoval z toho, ze moji babicce zkurvily jejich predchudci zivot. Ale prece do stejny reky nevsoupim jeste jednou, to uz bych musel bejt vazne nemocnej. Ja proste NECHCI SOCIALISMUS.
Vic uz sem psat nebudu.
10:07:23
04.02.2004
Saky
k ty neplatici VZP je to taky trochu jinak, vezmi v uvahu ze je to statni pojistovna narozdil od nakejch malejch pojistoven a ma urcity povinosti, napriklad kazdej bezdomovec je u VZP, a co se tyka penez kdyby dostali vsechny penize ze zdravotniho tak platej, jenze kdyz vlade nevadi ze nekdo zdravotni neplati viz CD atd tak je to tezky.. a s tema zdravotnima pojistovna ktera plati a neplati to taky neni jen VZP-) ale i spousta jinejch, akorad kdyz je u VZP nejvic lidi a nejvic lidi porad bude, protoze treba u nas a ani ve vetsine malejch mest zadna jina pobocka pojistovny neni jen VZP.. a aby si clovek jezdil do byvalych krajskejch mest, na to se muzou vis co.. treba u nas doktor neosetruje lidi z VZP a jeste z jedny, a jak to tak vypada za chvili nebude osetrovat nikoho-) a nejen u nas.. za chvili si budem platit vsechno a myslis ze je to vina VZP?
09:41:05
04.02.2004
Baghira
-> Jirik: Nijak, protože tady jsou dost normální lidi, aby jsme komunistickej stát nikdy nebyl. Nechápu co ti na komunismu a nacismu přijde odlišnýho? Nic. Obojí byli jen sliby blahobytu a jak to dopadlo. Jen lituju, že u nás nevydrže komunismus ještě o pět let dýl aby jsme všichni pocítily ten nekontrolovatelný pád, jako třeba v Rumunsku nebo v Rusku. Je jasný že komunisti už nebudou stejní, nemají za zády velkého bratra, který by jim zaručoval bezpečnost a intervenci v případě vnitrostátních problémů, ale horší je, že se budou všemožně lidem a za jakoukoli cenu dokázat, že oni jsou ti co dají lidem práci, zdravotnictví zadarmo a podobný bludy. A kde na to vezmou? No přece, že nás zadluží, jako to dokázali za doby perestrojky, kdy se žilo neuvěřitelně na dluh. Takže za komunistů nám bude možná na chvilku dobře...ale pak budeme žrát trávu, protože každý dluh se musí zplatit. Podívejte se na Polsko nebo Maďarsko, kde v devadesátých letech vládli "nový" komunisti...jak na to ty země hospodářsky doplatily...a koukněte se kdo tam dnes volí komunisty...jen pár snílků. Jo a kdo má a nemá kde bydlet? Tak na to nebudu radši moc reagovat, protože bych řekl, že kdo si neumí zařídit bydlení, je neschopa. Hele, je mi 26, pracuju 7 let, mám průměrnej plat a loni jsem si s pomocí 50 % hypotéky koupil rodiný domek za 1.000.000,- Kč a teď ho za dalších 300.000,- Kč rekonstruuju. Všechno z peněz co jsem si vydělal!!! Stačí? Spíš jde o to jesli jsou lidi schopný ušetřit, protože peněz je mezi lidma dost, jen se nesmí utrácet za píčoviny. Jinak čekačka v r.88 na státní byt v Liberci byla 7 let!!!!
08:06:40
04.02.2004
Jirik - zrušená registrace
A to jak o nás U-geen řek, že nechápe lidi, kteří hájí komunisty a sedí u compu a netu a ladí auto věcma který nebyly za komoušů k dostání - to je blud na eNtou. Nikdo tady komunisty nehájí, ale máme určité sympatie k této straně, stejně jako máte vy k jiným, protože si myslíme, že ostatní už nemají co nabídnout. Novodobí komunisti budou vždycky jiní než v padesátejch letech, je prostě jiná doba. Je to strana jako každá jiná. Lidi kteří v tej době dělali něco špatného, jsou už dávno pod kytkama a nebo si v domově důchodců slintají na košili. To je jako kdyby něčí děda někde něco ukrad a na vás a vaše děti si ještě 50 let ukazovali jako na zloděje. 3 A k tomu využívání věcí který tu za komančů nebyly :
Mno, co se týká počítačů, tak jsme měli ZX Spectrum, Didaktik, Amigu a dlouho na sebe nedalo čekat ani opravdové PC a nepotřebovali jsme k tomu žádnou stranickou průkazku, nebo obdobnou hovadinu. Co se týká internetu - koukněte se jak daleko byl internet v okolních zemích třeba v roce 87 (vyjma USA). Auta a další koníčci - každej si najde koníček s tím nejlepším, co je v dané době dostupné. Neznamená to, že když za komoušů tady třeba nebyly liťáky a další, tak bez nich budeme jezdit až do důchodu - blud číslo dvě. To jak situace v určité zemi vypadá není vinou obyčejných lidí, ale lidí ve vládě. Když budou ti co tam jsou teď chtít, tak nám tady udělají z republiky vězení a prd s tím uděláte. Jo a BMX jsem měl hned jak přišly na trh 3 Mno a jsem zvědavej jak budou koukat na komunistickej stát v EU. 1
Extreme Tyres