, nechci aby si o mně myslela že sem nějakej uchyl

, nechci aby si o mně myslela že sem nějakej uchyl

, ale ted bych se raději vratil v čase a na tu chatu raději nejel, tam to bylo faj, ale ted už to fajn neni

, sme spali spolu v jedno pokoji, páč ja jediný nebyl na šrot
a zbytek vožralců spalo vedle...

, ale ta druhá osoba ne
, furt si hraje na kamarádku. Zrovna sem přijel s chaty s tou "kamarádkou" a zase sem do toho spadl no, což mě sere

Ale číslo má jen jeden kamoš
, protože se přihlásil jako první, že do toho půjde...

ale jakmile jsme měli sraz a ona přišla ke mně a já dělal na autě tak to bylo teprv peklo!!!

stejně to nejak moc nemusím pořád ty smsky atd. Buď to řeknu rovnou do očí nebo nic..

a s tím kecáním je to jak říkáš s moji 1 to bla hrůza jsme byli na kafi a neměli jsme si co říct jsem říkal i úplný hovadiny aby nebylo ticho a s tou poslední nebylo minuto ticho
bohužel konec

,ale tady ta povrchnost se většinou asi ztrácí z věkem,proto se pak asi divíš,že si takova pekna baba mohla vzit takovyho vocasa

nikdy nevíš co jim kdy přeletí přes nos
mě ani nebaví mít babu jen na to jedno!!já potřebuju s tou babou někam chodit a vědět, že si budeme mít spolu co řít, budem mít podobný zájmy a tak asi toho chci moc 

vetsina holek je povrchni, kazda chce mit borce jak z pohadky a je ji jedno ze ma v hlave vypatlano a ze se k ni chova jak hovado, a pak si stezujou..

ale ta prava asi jest ne,teda o jedny jsem si to myslel,ale...
já su na to taky srab jako usměju se na ni ale o číslo si neřeknu to bych musel být ožralej

taky si myslim ze holka do 20-ti nema rozum, cest vyjimkam, a nektere ho nemaji ani po 20-ti, ale to plati u kluku taky ..

No tak ty chodíš na sportovku a jseš namakanej ale já ne
ale pěkný holky už tak nepotřebujou namakanýho borca si myslím
Je pravda, že v létě tam jsou občas pěkný holky n brigádách to se musí nechat, ale běž za í a řekni si o číslo já třeba bych tohle neudělal

se mnou chodila vysokoškolačka, studuje medicínu v olomouci, akorát prostě byla nevím jak to říct, po 3 letech se hádala, kvůli každé hovadině a vyčítala mi už auto a tak, ale já taky nebyl neviňátko
Prostě se to pokazilo!!Ale nijak mi neomlacovala o hlavu, že je vysokoškolačka
a některý holky jsou solidně blbý!!chodím na ekonomku a se mnou kámoška, moc hezká, ukecaná baba pro mě
akle má týpka, kterej ju mlátil prý, teď jezdí kamionem a už ji několikrát lhal že je mimo ČR a on tady byl s babou!!říkala mi to, ale prostě zůstane u něj nechápu

to jako myslíš vážně?Tak to ju objíždět benzinky
Ale já nechci babu ulovit na auto, chci aby mě měla ráda jakej su a né že mám super káru ( tím myslím škodu 120)
asi si počkám na náhodu
jako na diskotékách sbalíš baby, ale jsou je na jednu věc

že jsem ještě mladej
no to, že si tě najde holka nevím, řekl bych, že určitě ne!!Zatím co jsem měl holky tak jsem musel všechny oslovit, žádná za mnou nepřišla s úmyslem se mnou chodit..............
máš kámošky?

teda... to mi nedělej, lidi se tady pak na mě dívají jestli jsem normální, když se tak směju - jsem v práci

nic jinýho mi teď nezbývá

Já mám radši starší holky, ví o čem ten život je a chovají se jinak, ty 13 snad závodí kdo dřív nebude panna!Kámoška studuje medinu jako na sestřičku a říkala, že ty 14 si fakt vykládaj kdo s kým a jak ho měl malýho
Já tomuhle už nerozumím!!!A teď si hledej holku jak?to snad nejde prostě
mně 21

) a ony se divaji jak je kdo namakanej,jaky ma auto mno proste big boss .... a ty ktery maji rozum,pozitivni pohled na svet maji uz vetsinou nejakyho borca (nutno dodat ze normalnich holek je dneksa celkem malo) .
je ji teda poctivych vyspelych 14 let a rikala ze uz tyden nesukala ze uz je zase nadrzena. mno a jeji kamosky to jest podobna banda,staci jen kdyz mluvijou to je sama ku... pi... sul... mno a ostatne nemusim tento slovnik jmenovat bo ho kazdej nejspis zna.