lidi sou svině

prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 18.10.2002 do 23.06.2008, založil/a
řadit dle data
05:34:12
23.06.2008
David29
-> Matthez s TechWebu: Ti sabyjáku 3 Na tebe zy dám posor 3 3

-> Nwkt, Pavel P.: Ztřýlet dobrej nápad... ale chce to doubrou mušku, paĝ bi mě nazralo, kdibich trefyl zvoje auto 40 3
23:55:06
22.06.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Nwkt: No ... kdisbi bilo po mojym, tak tu mam peknou metrovou teskou neresovou trubku, to bi ze deli vecy. Zyce mam takovou zlabzy poztavu, ale jak me neco nazere (vandal) tak bi jel hajsl jeden 167
23:52:49
22.06.2008
Nwkt
-> Pavel P.: -> Matthez s TechWebu: Lydumylové 3 ale já bich ti zvyně taki ztřýlel
23:50:25
22.06.2008
Pavel P..
-> Nwkt: zpýš něco přeznějšýho..... nějakou odztřelovacý pušku z tlumyĝem abi to neudělalo moc hluku.5 ale nesabýjet jen pěkně do kolen abi neutekl55
23:50:09
22.06.2008
-> Nwkt: No, kvuly dukasum, vsduchovkou do brabce nebo do makovyce doticneho jyzte nepotezy ... a sjyztyt co je to sa sbran ... 3 a nemuzy bit regyztrovana 6
23:46:54
22.06.2008
Nwkt
-> Matthez s TechWebu: Jenom vsduchovku? To bi chtělo mynymálně houfnycy
23:45:56
22.06.2008
-> Tampajz: 9 3
23:44:09
22.06.2008
Tampajs
-> Matthez s TechWebu: Já mám v garážy vsduchovku ale omilem zem jy pochcal tak jy nepoužývám1
23:22:06
22.06.2008
Tijo 6 let ztari tema, huzti, ale ja jednou vitah ztarzy 3

No ja bejt vama a nemyt auto v garasy tak mam u vokna oprenou vsduchovku 121
23:07:53
22.06.2008
David29
-> Zhade Nouf: Já mám s toho hlýdáný aut zindrom 3 Jakmyle venku zlišym jakíkolyv neobivklí svuki, tak hned zonduju 1
22:52:42
22.06.2008
Shade Nouf
tak dnezka zy tak pozlouchám musyku brousdám zy tadi po ztránkách a najednou zlišým s venku jak my houklo auto, atk vikouknu vydým kzyndla jak dřepý u ĝumáku a dyvně kouká a názledně radšy smetek viklýsý proztor. Jdu okouknout co že zy to chtěl odnézt a předpokládám strátu štýtku "Škoda 136" ale on tam sůztal, ale ZPS bila zkoro celá vindaná a hlavně posohíbaná jako praze.....já zy ho všymnout dřýv tak mu ti pracki urasým smetkovy169
14:41:37
26.10.2002
U-Geen
Zprávně, snaki dolů.
13:25:21
26.10.2002
Samantus
Kurva, nejaki curacy my vocezaly zkodovacki snaki s auta, us tam nyc davat nebudu, zvyne sazrani
21:35:39
22.10.2002
Lukáš
Nevým, jak jzem zlišel, tak prodávám ... (ale jynak to muzej bejt pořádný tukany)
10:06:03
22.10.2002
lukas
Lukáš - to my přyjde dyvní co tym sýzkaj ??? - jenom saz dalšýho ĝlověka kterej na to může náhodou přyjýt a může je udat. Je fakt že pro polycajti a jejych všýmavozt je to azy dobrej tah ale to už bic řek že je lepšý auto odztavyt někde na vsdálenim přehlednim mýztě kde je šyroko daleko roshled a několyk únykovejch cezt (znadnej únyk přy přýpadnim odhalený) ale ztejně je daleko nebespeĝnějšý z tym autem jet normálně po zylnycy - většynou je problém že tohle dělaj lydy kterim na tom nezejde - v nejhoršym zy to odzeděj a kdiž je puztěj tak jedou na novo.
Navyc 99% kradenejch aut je do hodyni po kradesy pekne zchovani nekde v garasy, ztodole atp. - pomynu-ly ten sbitek kterej je kradenej na sakasku
21:39:12
21.10.2002
Dan
Io, detayl mojý prdele :o)
Depa depa, bude to pro ně pzichologycko-technyckej terror.
21:47:09
20.10.2002
Bob
ne zvojny velkou fotku přes celý sadný zklo, kdiž pak někoho předjede a ten tu fotku uvidý tak ze s toho namýztě pozere a v horšým přýpadě ho trefý šlak :-)))

co dane?
21:31:22
20.10.2002
U-Geen
Co? Plazmovi dělo? Plamenomet?
20:30:22
20.10.2002
Dan
Tak takoví smrdý zou tadi taki a mizlý zy, jaxou huztí.....
Přytom zou to úplně vobiĝejní normálný ubohí howada.
Proty takovím chiztám přez symu mocnou sbraň :o)
17:01:09
20.10.2002
U-Geen
Zem saz teď je, tech zvejch 120, a nějakej dědek v Ezcortu r.v. ca 90 přede mnou. Tak jako že ho předjedu, hodyl zem blynkr, šlápnul na plin pro co nejrichlejšý předjeý a ten kokot viboĝyl do proztřed vosovki abich ho nemoh předjet...
22:13:59
19.10.2002
Samantus
Lydy zou kurvi, ve ctvrtek, nejakej mladej kokot vibehnul sa protyjedoucym kamyonem, ja ztrhnul ryseny a dup na brsdu abich ho neprejel a von ze my ezte nacap na predny zloupek u rydyce a slomyl my elektryckou antenu a urasyl a rosprcal my polzki srcatko "kapku" a ezte to voduvodnyl se prej zpecha na autobuz, kokot jeden. No a mam tam spet zeryovi srcatka a gumovej prut antenu. KUUUUUUURRVA
15:33:52
19.10.2002
Bob
Tak to je krutí
Kdiž bich chtěl nekomu měco s prdele udělat tak je mu přehodým 2 kabeli ke zvýĝkám :-)) pokud to nený úplnej tupec tak to přehodý zpátki a vodjede
21:14:22
18.10.2002
Lukáš
Tak to muzel bejt fuckt jen nějakej ychtil!!! Lydy jzou faktycki zrašně vichcaní - teď my řýkal náš vrátnej s garážý, jak ze ted v Brně kradou auta. Ti hajslýcy slodějýĝcy zy vihlýdnou nějakího duchnu dědouška, kterej má někde na ulycy pod plachtou Mozkvýýĝa nebo nějakí jyní letadlo, to kdiž je někde pro důchod nebo tak vodtáhnou mu tu jeho krázku a pod tu zamou plachtu poztavěj třeba kradenou Voktávku nebo Pašáka. Dědi je zpokojen, že mu to před barákem furt pěkně ztójý a vony tak doztanou ĝaz na viřýsený falešnejch paýrů a je to. Pak pro to jednou přyjedou a dědimu tam fóknou "darněva ztóĝni aftamabyl" a nykdo vo nyĝem nevý! Docela masaní, ne?!
19:52:53
18.10.2002
Bob
dnezka kdiž zem přyjel s práce zem ze pěkně nazral :-( teda pořád zem)
co ze ztalo?
Dojedu domu saztavym před barákem vilesu s auta a koukám že s motoru ze valí voblaka dímu tak votevřu dekl a celej blok motoru, komplet vsduchovej fyltr, a dekl je vod voleje a to tak že krutě tak na to ĝumym 5 mynut jak puk a nechápu co ze ztalo proztě děz a hrůsa
kdiž to rosdejchám tak saĝnu skoumat ĝým bi to mohlo bejt jedyní co mě napadá je to že někde prazklo něco s tlakovího rosvodu a někde to proztě ztřýká že toho voleje muzel bejt v motorovim proztoru dobrej půlytr jenže kdiž zem puztyl motor vod nykud to sřetelně neztřýkalo a any neteklo fakt sáhada
takže zem vsal arvu a vomil zem motor tak abi bil ĝyztej (toje jedyná dobrá věc na tom všem protože už to bilo potřeba jako zůl :-)) a že pak bude vidět vodkud to teĝe.
A vono prd motor sůztal po dolytý voleje po max rizku a naztartováný ĝyztej tak zem to bil projet a vono furt nyc akorát to trošku záklo vokolo vífukovího potrubí tak zem ze ztavyl u jednoho vopraváře a ten na to kouk a tvrdyl že mám f prdely 1 válec aď ze kouknu na zvýĝki tak to teda zkuzým ale taki nyc zvýĝki po cca 12tyz jako noví proto můžu vřele doporuĝyt zvýĝki NKG navýc zem zo přeměřyl komprezy a všechni válce naprozto v pohodě.
Takže marně azy hoďku ĝumym jak debyl do motoru ĝym bi to mohlo bejt až ze vopřu vo vsduchovej fyltr na kterim sbilo ještě trochu voleje. chcy zy votřyt ruku kdiž v tom mě to praštylo kurva vždiť ten volej je úplně ĝyztej novej. Ještě zem zy vitách měrku a votřel vedle a bilo to tak.
Nějakej ĝuramedán s náchoda mě něĝym ztrýknul do motorovího proztoru se zpoda dobrej 1/2 lytr voleje. Azy nykdi nepochopým ĝeho tým chtěl dozáhnout a co mu to přynezlo. Akorát mě to utvrsuje vtom že že lody zou ĝým dál většý zvyně a já zem azy pěknej debyl že ta zvyně nejzem taki
Docela mě sajmá jeztly až přyjedu v pondělý do práce tak jeztly na tom mýztě kde zem ztál bude volejová zkvrna a to co zy mizlým ze mě potvrdý.
Extreme Tyres