-> Luděk: to se radí to se radí, ale beru to no, já jako nepředpokládal, že lidi jsou až takové kurvy víš...
lité kola viniknou na pěkném autě, což to moje není, takže 2 poklice stačí;-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kirriho příběh
13:09:31
13.04.2007
13.04.2007

Kuba.K
12:00:32
13.04.2007
13.04.2007

Luděk
-> Kuba.K: poklice jsou k ničemu,máš mít nalitý kola a aby Ti to kdejakej šmrxa neutevřel tkaničkou od bot,tak se musí obrousit ty kloboučky na čudlíkách u dvěří
11:24:01
13.04.2007
13.04.2007

Kuba.K
-> Stal: ja na to auto uz davat nic nehodlam, strata casu a penez, dneska pridu rano k autu a zas mam po poklicich, kde to jsme....... no ja su v prdeli no

22:06:14
12.04.2007
12.04.2007

Stal
-> Kuba.K: Tak me napada, jak se ti tam dostali? Koukal jsem ze mam ve dverich takovy plasty proti vyhackovani, je mozne ze ty je tam jeste nemas?
Jinak doporucuju www.dstechnik.cz , ja zvazuju alarm s GSM hlasicem.
Jinak doporucuju www.dstechnik.cz , ja zvazuju alarm s GSM hlasicem.
12:45:43
12.04.2007
12.04.2007

Kuba.K
-> Stal: no řekl bych..... jo už mě měco dělají v práci
05:16:14
12.04.2007
12.04.2007

Stal
-> Kuba.K: Kazodpadne motivace k lepsimu zabezpeceni.
16:31:35
11.04.2007
11.04.2007

Kuba.K
-> Max: ja mam ted stejny nazor:-)
15:49:05
11.04.2007
11.04.2007

Max
je dneska k zblití......asi budu jezdit dál schnilym pikapem aby to nikoho nelákalo a nemrzelo mě když do mě nekdo nacouvá.....jako se mi to stalo s fačkem :-(
10:58:46
11.04.2007
11.04.2007

bnjaro - bnzima
-> Syny: ani by som nepovedal pri vynaliezavosti niektoryx obcanov pridu na sposob ako to co ukradnut cu maju ukradnut prdelou...
21:33:33
10.04.2007
10.04.2007

Syny
-> Pavel P.: mno az by nemeli ruce tak by je to preslo 

21:15:41
10.04.2007
10.04.2007

Pavel P..
-> Syny: jo kamaráde... 100tisíc a víc.. lidi jsou nepoučitelný.

21:11:46
10.04.2007
10.04.2007

Syny
-> Pavel P.: mno prave ze by bylo bez ruk 100lidi a vostatni by se na to vysraly 

21:10:08
10.04.2007
10.04.2007

Pavel P..
-> Syny: hmm a pul republiky budou invalidi bez ruk....

21:09:09
10.04.2007
10.04.2007

Syny
Jojo na trestech jako useknuti ruky a podobne neco precijen bylo
To by si to kezdej sakra rozmyslel :)
To by si to kezdej sakra rozmyslel :)21:02:51
10.04.2007
10.04.2007

Pavel P..
zloději jsou čim dál drzejší... sousedovi za slunného odpoledne ve všední den ukradli z fabky dvě kola.. zloděj přišel s heverem sundal dvě kola ze strany přilehlý k zídce kde nebyl vidět a pohodlě odkráčel.. ale měl smolíčka, viděl ho známej toho souseda tak zavolal policajty a chytli ho, jenže až potom co ty kola střelil v pneuservisu a tam všechno popřeli že nic nekoupily.. takže sousedovi zbyl navíc hever a klíč na kola který mu tam zloděj nechal. teď už má má na každym kole dva bezpečáky pro jistotu.
20:47:07
10.04.2007
10.04.2007

Ovečka
Já přispěju taky s troškou do mlýna - spolužačka si s přítelem v lednu pořídili RS Octavku. Měli jí 5 dní - parkovali v garáži. Šestý den zastavili u ní před barákem, vyšli do 1. patra, tam byli 3 min a šli dolů. Auto pryč.... Páni policisti řekli, že se ozvou, kdyby něco našli...
A ten den v té samé ulici ukradli ještě nějakou Audinu a Feldu... 
A ten den v té samé ulici ukradli ještě nějakou Audinu a Feldu... 
14:45:28
10.04.2007
10.04.2007

Pavel P..
-> Jirik : no hele já taky ráno přišel k autu a koukám a vedle kola mi stál kanystr co jsem měl vodu do ostřikovače.. tak jsem si řikal že jsem ho asi vyndal a zapoměl dát zpět... ale pak jsem otevřel kastlík že si pustim CD a koukám všechny byly v prdeli... a i nějaký nářadí ale pouze z přihrádky na palubce, ale rádio zustalo. pač bylo přikrytý takovym nesmyslem. a nejlepší že auto bylo zamknutý a čudliky zacvaknutý a ani guma u okna nebyla vytáhnutá.

14:32:12
10.04.2007
10.04.2007

Kuba.K
-> Jirik : ale přijde to líto že? člověk se s tím ..... aby to vypadalo, no prostě už chápu tu masu lidí co mají auta v odstínech šedi v průměru třídy a jen si jezdí....
13:10:28
10.04.2007
10.04.2007

Jirik - zrušená registrace
-> Kuba.K: Tjn. taktéž mi vykradli votuzidlo. Ale mě to aspoň zase zavřeli a zamačkali čuflíky. Že mi chybí bedna se SW jsem zjistil až v garage, neb byla tma. Beztak to zase byla ta negerská svoloč, které se toulá kolem bývalého Carrefouru kvanta.
Možná msta, že jsem nechtěl holicí strojek, foťák nebo kameru.
Možná msta, že jsem nechtěl holicí strojek, foťák nebo kameru.
12:14:24
10.04.2007
10.04.2007

Kuba.K
-> Samantus: no ne, ale máš pravdu, já se pak na ní podíval a řekl jsem si, že to nemá cenu si kazit den.....
-> Gabriel: vidíš to...... a to mi ještě chválila rádio, že hraje tam kde její už né, nebo tak...... no prostě pitomé náhody
-> Gabriel: vidíš to...... a to mi ještě chválila rádio, že hraje tam kde její už né, nebo tak...... no prostě pitomé náhody
00:02:41
10.04.2007
10.04.2007

Samantus
vomrdat mu prdel trubkou vomotanou vostnatym dratem....... jinak bud rad ze tam aspon zbylo to hlavni tvoje draha polovicka a auticko ostatni jebal pes----- aspon trochu romantiky a dobre nalady sem vnesu
22:30:33
09.04.2007
09.04.2007

Vins - zrušená registrace
To nasere,naštěstí mě se zatim tic tak závažného nestalo,ale poklice mi čorli za sluného dne a ještě kde je celkem rušno a potom mračítka a to je vše,vždycki se snažím parkovat hodně kde to je na očích a né někde v koutě...
20:17:38
09.04.2007
09.04.2007

Gabriel
já nemám slov. jak ty kurvy můžo něco takovýho udělat.
16:42:19
09.04.2007
09.04.2007

Syny
-> Kuba.K: Pedros by mohl vypravet... Ma kresnej lak a taky uz mu to nekolikrat vbrali a nebo s ti mchteli odjet... A me se to nastesti (musim zaklepat) jeste nestalo... A proc, protoze az na par svetylek je to origo "hnusna" skodovka s hnusnym lakem...
15:38:08
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> tomapa: ale to víš že ano, už jsem tam i jednou jeden měl....
15:25:15
09.04.2007
09.04.2007

tomapa
-> Kuba.K: a co nějáké zabezpečení alarm a tak neuvažoval jsi na tím
15:12:53
09.04.2007
09.04.2007

UltraFan.
-> Kuba.K: dobytkove no, jinak vim ze garaz neni 100% ochrana...mam obavu z navstevy...ale to ja nemuzu ovlivnit
15:10:52
09.04.2007
09.04.2007

Pavel P..
taky s timhle mám zkušenost... moje 105ka taky dostávala zabrat , furt zrcátka stěrače a podobně..... ale na rapida zatim nikdo nešáhnul. díky bohu.

15:07:11
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> UltraFan.: takto mi stojí před barákem
skoda.stable.cz/cz/index. php?id=4&i... naši na ňho vidí z obyváku, stejně mě ho postupně ničí, minulý rok mě strhnuli normálně zadní oválnou nálepku CZ šroubovákem, paráda co? ani nemusím psát jak to teď vzadu vypadá, to nebudu mluvit o dalších věcech, nemá to cenu.
Přesně jk říkáš, garáž je fajná věc, i když Gabriel by ti mohl říct taky své... když si takhle vyjedeš s polovičkou někam ven je to na nervy, to mám odložené peníze na GO kastle a celolak, teď mám fakt ale strach a řeknu ti na rovinu že na 90%procent jsem rozhodnutý, že je investuju jinak, aspoň teď, než to ze mě opadne
skoda.stable.cz/cz/index. php?id=4&i... naši na ňho vidí z obyváku, stejně mě ho postupně ničí, minulý rok mě strhnuli normálně zadní oválnou nálepku CZ šroubovákem, paráda co? ani nemusím psát jak to teď vzadu vypadá, to nebudu mluvit o dalších věcech, nemá to cenu.
Přesně jk říkáš, garáž je fajná věc, i když Gabriel by ti mohl říct taky své... když si takhle vyjedeš s polovičkou někam ven je to na nervy, to mám odložené peníze na GO kastle a celolak, teď mám fakt ale strach a řeknu ti na rovinu že na 90%procent jsem rozhodnutý, že je investuju jinak, aspoň teď, než to ze mě opadne
15:02:51
09.04.2007
09.04.2007

UltraFan.
-> Kuba.K: tj bohuzel:(
kdyz tady na virtu casto nekdo pise ze mu pred domem rozbili auto tak si rikam : "Jeste ze mam garaz, lidi co ji nemaj to fakt nemaj jednoduchy" ale kdyz se stane takhle nekde kdyz jedes za zabavou nebo kulturou tak s tim ani NEMUZES nic udelat..ani lip zabezpecit...to je to nejhorsi:( Lidi sou prasata
kdyz tady na virtu casto nekdo pise ze mu pred domem rozbili auto tak si rikam : "Jeste ze mam garaz, lidi co ji nemaj to fakt nemaj jednoduchy" ale kdyz se stane takhle nekde kdyz jedes za zabavou nebo kulturou tak s tim ani NEMUZES nic udelat..ani lip zabezpecit...to je to nejhorsi:( Lidi sou prasata
14:58:09
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> UltraFan.: já ti fakt nevím:-) su z toho pořád dost vedle, já nevím no, v Hodoníně jsem byl takhle prvně, celkem dobré parkoviště, ještě to zaparkuju u rožku na který jde trošku víc vidět, lidí plno, mě to přijde divné, že si toho nikdo nevšim a nebo všichni hrajou, že nic nevidí:-( spoluobčany rád nemám vůbec, ale i tak to mohl udělat nějakej mladej sopel co bydlí vedle v bytovkách... tak se obohatil, dělat nemůžeš stejně nic když ho nechytíš při činu....
14:09:59
09.04.2007
09.04.2007

UltraFan.
-> Kuba.K: to byly zas nejaky kurvy cikansky ne???
14:04:04
09.04.2007
09.04.2007

bnjaro - bnzima
-> Rooney: na auto a priatelku ... tiez sa vam stava ze ked ste prec tak sa vam stale nejaky znami skusaju dostat doo frajerky ci len moji su take svine?
btw-> Kuba.K: ani stare a tuctove auto zmrda neodradi...(skusenost s amalkou)
btw-> Kuba.K: ani stare a tuctove auto zmrda neodradi...(skusenost s amalkou)
13:07:57
09.04.2007
09.04.2007

Rooney - zrušená registrace
-> Kuba.K: Na auto, motorku a přítelkyni

13:02:12
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> petřík: no mě to taky hlava nebere, když si naši kupovali Octavii hned druhý den měli oběté auto i na střeše..... když si před rokem koupili Zafiru..... vyrvali RZtky..... hm no nemusím pokračovat, mě to dělají taky, i když je to jen blbý Favorit, to fakt nechápu, hlava mě to vážně nebere, co člověka láka tohle dělat? Nikdy mě nenapadlo někomu vzít třeba jen čepičky z ventilků, prostě už je toho dost...
-> Rooney: víš co se říká, na auto a přítelkyni se nešahá (nepujčuje), nevím co bych dělal, kdyby se stalo tohle, raději nemyslet
-> Rooney: víš co se říká, na auto a přítelkyni se nešahá (nepujčuje), nevím co bych dělal, kdyby se stalo tohle, raději nemyslet
12:48:38
09.04.2007
09.04.2007

-> petřík: no byl tam trošku důlek a bylo to šrábnuté, no naštestí to bylo ještě před lakem....

12:47:00
09.04.2007
09.04.2007

petřík
Kuba.K: někerý lidi jsou prostě svině...nechápu to. -> Rooney: a co kapota?
12:40:40
09.04.2007
09.04.2007

-> Kuba.K: jasne no, ja bych do toho šel taky i kdyby tam bylo 5zmetku, to same kdyby mi někdo otravoval mladou( i když žádnou nemam), to bych šel i na 20, i když vím že bych dostal jak pes, tak pár by jich dostalo taky přes hubu
12:36:04
09.04.2007
09.04.2007

Jed nou sem se tak díval z okna, a vidím 2 zmetky jak po sobě hážou šutrama a né zrovna malíma.
Hazeli s nima normálně mezi autama, a najednou vydím jak mi ten jeden šutr přistál na kapotě, no dolu letět to by nemělo smysl, mám to 6pater, tak sem vzal igelitku, naplnil ji vodou a flák to po tom zmetkovy
, ten měl mokrý snad i trenky
, jak mě uviděl tak začal něco řvat, tak sem ho informoval, že by taky mohl dostat přes hubu, tak zdrhul a už se tu vživotě neukázal.
Hazeli s nima normálně mezi autama, a najednou vydím jak mi ten jeden šutr přistál na kapotě, no dolu letět to by nemělo smysl, mám to 6pater, tak sem vzal igelitku, naplnil ji vodou a flák to po tom zmetkovy
, ten měl mokrý snad i trenky
, jak mě uviděl tak začal něco řvat, tak sem ho informoval, že by taky mohl dostat přes hubu, tak zdrhul a už se tu vživotě neukázal.
12:35:14
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
-> Rooney: nebýt tam s přítelkyní.... chytit ho tak si to bude člověk pamatovat, i když nejsem taky žádná vazba, tak su jak papiňák, klidně bych šel i 5 lidí, bylo by mě to jedno.
Naštěstí si tam mladá nic nenechala, to už by mě dorazilo, kdyby něco vzali jí:-(
Naštěstí si tam mladá nic nenechala, to už by mě dorazilo, kdyby něco vzali jí:-(
12:29:41
09.04.2007
09.04.2007

-> Kuba.K: no nevím co nato říct
snad jen KURWY ZASRANE!!!
Ty voe, takovýho zmetka chytit u mýho auta, tak ho odveze černá sanitka! A i přes to, že nejsem žádná vazba, tak bych mu tu dršku rozmlátil jak jen by to šlo, škoda že si je nechytil, aspoň by sis na něm trochu ulevil.
No ještě že ti tam nic neponičil, třeba nožem, nebo nezapálil.
snad jen KURWY ZASRANE!!!Ty voe, takovýho zmetka chytit u mýho auta, tak ho odveze černá sanitka! A i přes to, že nejsem žádná vazba, tak bych mu tu dršku rozmlátil jak jen by to šlo, škoda že si je nechytil, aspoň by sis na něm trochu ulevil.
No ještě že ti tam nic neponičil, třeba nožem, nebo nezapálil.
11:34:55
09.04.2007
09.04.2007

Karel.
-> Kuba.K: je to blbý, jsou tzo hajzli
ale hlavně, že neukradli auto..........mně to vykládej teyď nějací šulí*i mi poskákali střčechu,.......si hraješ s tím autem a na co když ti ostatní co závidí to hned zníčí, jeden den jsem stál na ulici a ventilky už nebyly
Jsou to fakt grázlové
ale hlavně, že neukradli auto..........mně to vykládej teyď nějací šulí*i mi poskákali střčechu,.......si hraješ s tím autem a na co když ti ostatní co závidí to hned zníčí, jeden den jsem stál na ulici a ventilky už nebyly
Jsou to fakt grázlové11:31:57
09.04.2007
09.04.2007

tomapa

11:27:56
09.04.2007
09.04.2007

Kuba.K
Ahoj kluci, vlastně ani nevím, proč to sem píšu, ale to je jedno.
Teď to berte, že si nedělám srandu a mluvím vážně, i když s mou pověstí to moc dobře nejde……. vím, ale co.
Včera jsem s přítelkyní jel do Hodonína podívat se do ZOO koutku, všechno bylo bezva, vlastně fakt jsem se bavil, no víte…..
Potom se spolu vracíme k autu a moje auto bylo dokořán otevřené, všechno v něm přeházené, první dojem byl, „ty vole co blbnu do jakýho auta to lezu“ jenže pak si všimnu, že je moje…. Vykradli mi ho…… vlastně mi ukradli všechno co jsem si nechal vevnitř, sluneční brýle, značkovou bundu, rádio…… čokoládu pro mladou a plno maličkostí co tak v autě vozí asi každý…… žvýkačky, stěrku na okna a další blbůstky… nějak jsem z toho byl úplně vedle. Policii se mi volat nechtělo, na co taky, nechtěl jsem si kazit den, i když trošku už byl, stál bych tam stejně jako trubka hodinu, pak by přijeli, sepsali to a za měsíc by mi došlo oznámení o odkladu, hm, známe…
Naštvaný jsem nebyl, spíš mi to přišlo líto… rádio si normálně beru se sebou, přední panel jsem si oddělal a šoupnul si ho do kastlíku, bundu jsem měl na zadním sedadle, asi chyba… nevím takhle jsem to nechal poprvé a naposled. No aspoň tu čokoládu tam mohli nechat ne? A třeba mohli zavřít dveře, byli dokořán, cestou domů jsem byl celkem rád, že mám čím jet, je to hrůza, nějak mi to bere do všeho chuť, u nás před barákem mi to ku*vy doškrábou, tam s tím nic neudělají, pár drobných krádeží… poklice, ventilky, který spíš mrzí, ale když se to sečte……. No a teď tohle, to už je moc….
Včera byl bezva den, ale tohle to pokazilo, hodně jsem si vydělal a asi to byla moje vina, to je to nejhorší. Někdy takhle přemýšlím, kdo by si toho auta všimnul, kdyby bylo jako každé druhé, zrezlé, neleštěné, prostě tuctový Favorit ročník 90, asi nikdo, že…. Trochu mě to od všeho zase odrazuje.:-(
Kuba
Teď to berte, že si nedělám srandu a mluvím vážně, i když s mou pověstí to moc dobře nejde……. vím, ale co.
Včera jsem s přítelkyní jel do Hodonína podívat se do ZOO koutku, všechno bylo bezva, vlastně fakt jsem se bavil, no víte…..
Potom se spolu vracíme k autu a moje auto bylo dokořán otevřené, všechno v něm přeházené, první dojem byl, „ty vole co blbnu do jakýho auta to lezu“ jenže pak si všimnu, že je moje…. Vykradli mi ho…… vlastně mi ukradli všechno co jsem si nechal vevnitř, sluneční brýle, značkovou bundu, rádio…… čokoládu pro mladou a plno maličkostí co tak v autě vozí asi každý…… žvýkačky, stěrku na okna a další blbůstky… nějak jsem z toho byl úplně vedle. Policii se mi volat nechtělo, na co taky, nechtěl jsem si kazit den, i když trošku už byl, stál bych tam stejně jako trubka hodinu, pak by přijeli, sepsali to a za měsíc by mi došlo oznámení o odkladu, hm, známe…
Naštvaný jsem nebyl, spíš mi to přišlo líto… rádio si normálně beru se sebou, přední panel jsem si oddělal a šoupnul si ho do kastlíku, bundu jsem měl na zadním sedadle, asi chyba… nevím takhle jsem to nechal poprvé a naposled. No aspoň tu čokoládu tam mohli nechat ne? A třeba mohli zavřít dveře, byli dokořán, cestou domů jsem byl celkem rád, že mám čím jet, je to hrůza, nějak mi to bere do všeho chuť, u nás před barákem mi to ku*vy doškrábou, tam s tím nic neudělají, pár drobných krádeží… poklice, ventilky, který spíš mrzí, ale když se to sečte……. No a teď tohle, to už je moc….
Včera byl bezva den, ale tohle to pokazilo, hodně jsem si vydělal a asi to byla moje vina, to je to nejhorší. Někdy takhle přemýšlím, kdo by si toho auta všimnul, kdyby bylo jako každé druhé, zrezlé, neleštěné, prostě tuctový Favorit ročník 90, asi nikdo, že…. Trochu mě to od všeho zase odrazuje.:-(
Kuba