skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jsem naštvanej na některé z tohoto webu
prohledat
36 příspěvků (zobrazeno 1 až 36) od 22.01.2004 do 26.01.2004, založil/a
17:31:15
26.01.2004
26.01.2004

aDAm
Se Sakym jsme diskutovali po ICQ o zadních kotoučích a z volby BLAHA, Rebelové a Saky jednoznačně nejlíp vyjde Sakyho verze, ať už finančně nebo možnosti výsledného zpracování a tudíž mu uděluju hodnocení cena/výkon ;-))))))
17:14:49
26.01.2004
26.01.2004

Algol
Hoši, tohle nikam nevede, s....e na to...protože:
1. každý má svou pravdu a ze svého neustoupí, takže je to patová situace
2. tohle číst mi zabere tak hodinu....a nejsem zase moudřejší
3. už ani nevím, ale stejně bych to viděl tak, že až vstoupíme do EU, tak Schade zakážou....
1. každý má svou pravdu a ze svého neustoupí, takže je to patová situace
2. tohle číst mi zabere tak hodinu....a nejsem zase moudřejší
3. už ani nevím, ale stejně bych to viděl tak, že až vstoupíme do EU, tak Schade zakážou....

09:00:11
26.01.2004
26.01.2004

Zazaa
Panove nechcete si to vyrikavat nekde jinde ????
takovehle oboustrane naznaky stejne nic neresi a za chvili tu bude kazdej hazet spinu na kazdeho :(
ze Saky nabizi dily na podvozek snad vi kazdej takze neni duvod to kazdou chvili pripominat v inzeratech nekoho jineho - obzvlaste kdyz Martin je ve 100% stavu a chyta na prvni naslapnuti :)
a ze kazdej nabizi jine reseni je snad dobre nebo chcete vsichni jezdit se stejnajma autama ??
kazde reseni ma proste svoje a kazdej je snad schopnej si vybrat
jinak mam dily od obou dvou a dycky sem byl spokojenej
takovehle oboustrane naznaky stejne nic neresi a za chvili tu bude kazdej hazet spinu na kazdeho :(
ze Saky nabizi dily na podvozek snad vi kazdej takze neni duvod to kazdou chvili pripominat v inzeratech nekoho jineho - obzvlaste kdyz Martin je ve 100% stavu a chyta na prvni naslapnuti :)
a ze kazdej nabizi jine reseni je snad dobre nebo chcete vsichni jezdit se stejnajma autama ??
kazde reseni ma proste svoje a kazdej je snad schopnej si vybrat
jinak mam dily od obou dvou a dycky sem byl spokojenej
23:23:06
25.01.2004
25.01.2004

aDAm
Hustyyyyyyy fakt hustyyyyy
19:22:57
25.01.2004
25.01.2004

Saky
skoda ze neznam zadnou smutecni rec.. snad jen budes me schazet... kdyz jeste nekdy budes mit chut napis me kdo byl s mym jednanim nespokojeny, vidim ty davy mych nespokojenych zakazniku, kteri me nic nereknou a jdou se vyplakat Martinovi na rameno ze jsem jim prodal neco spatneho..
ano byla to debata o nicem, nevim proc ji martin napsal.. a je me to fuk.. ja jsem se jen zacatkem inzerce zeptal co je soucasti.. a on se do me pustil, nicmene kdyz se citi ukrivdeny at je.. to co jsem napsal ja tam je porad on to svoje smazal a ted tvrdi neco jineho.. ale to je fuk..
ja uz sem ale takova potvora ze musim mit posledni slovo-) a porad cekam na neco spatneho na me, porad nic..
co se tyka hafanovi napravy, chtelo by to aby se vyjadril hafan, a jestli ty to povazujes za vyrizeny-)) pod tim natlakem se nedivim-)proste vyrizeny nevyrizeny, pocita se to co si nabidl. .a to byla prasarna... a z toho uz se nevykroutis, tak jak si se zachoval si te pamatuje vetsina lidi ze Sazavy.. a kdybys za to nabidnul potom hafanovi zlaty prase tak je to jedno..
ano byla to debata o nicem, nevim proc ji martin napsal.. a je me to fuk.. ja jsem se jen zacatkem inzerce zeptal co je soucasti.. a on se do me pustil, nicmene kdyz se citi ukrivdeny at je.. to co jsem napsal ja tam je porad on to svoje smazal a ted tvrdi neco jineho.. ale to je fuk..
ja uz sem ale takova potvora ze musim mit posledni slovo-) a porad cekam na neco spatneho na me, porad nic..
co se tyka hafanovi napravy, chtelo by to aby se vyjadril hafan, a jestli ty to povazujes za vyrizeny-)) pod tim natlakem se nedivim-)proste vyrizeny nevyrizeny, pocita se to co si nabidl. .a to byla prasarna... a z toho uz se nevykroutis, tak jak si se zachoval si te pamatuje vetsina lidi ze Sazavy.. a kdybys za to nabidnul potom hafanovi zlaty prase tak je to jedno..
12:09:39
24.01.2004
24.01.2004

Vojta - zrušená registrace
Tak a je to.....
12:08:06
24.01.2004
24.01.2004

Samantus
pro lidi nebo pro sakyho:-))))))))))
11:13:04
24.01.2004
24.01.2004

martyCZ
-> Martin120: super, este tam vrat ten inzerat (delas to pro lidi nebo pro sakyho?) a bude klid :o)
00:25:53
24.01.2004
24.01.2004

doomaZ
Hmmm..............zase jedna diskuse wo howne....
20:27:06
23.01.2004
23.01.2004

SOMALECEK (martin120)
to co jsem sem dal do inzerce co se vyrábí není pro mouji obživu, dělám to proto že mě škodovky baví a dal jsem to tam jako možnost toto sehant za tolik peněz protože jsme to sami od tam brali, nevím o tom že by byl někdo nespokojen s něčím co jsem mu zařídil mě to nikdo neřek, nastal problém akorát s Hafanovou nápravou, který je vyřešen a to že se to saky nedozvěděl je jeho problém a nevím proč by se mu měl někdo svěřovat, já vím zase z doslechu o Sakym své a proto se nehodlám s nikým dohadovat. Tímto končím veškerou komunikace se sakym na vždy a prosím aby se mnou žádnou komunikaci nenavazoval. Nebudu se už oněm nikde vyjadřovat a od něj očekávám to samé. Drby typu jedna paní povídala je věc 1. a praxe a technická fakta věc druhá
20:21:35
23.01.2004
23.01.2004

Milošek
-> Komár 1981:
ja si myslim ze mi budou spis rikat obzalovany povstante az budu mit na to ferrari:)protoze rukama si na nej asi clovek nevydela....
ja si myslim ze mi budou spis rikat obzalovany povstante az budu mit na to ferrari:)protoze rukama si na nej asi clovek nevydela....13:38:32
23.01.2004
23.01.2004

Luděk
-> martyCZ (Martin Sliwka): co jsem napsal je zvlášní druh pravdy,smíšený s hloupostí,stejně jako se věnování se zdůvodňování něčeho,co je v podstatě věc tržního hospodářství,ale už to nebudu zdůvodňovat,protože na to nemám čas,neb jdu na ICQ psát Sakymu nenávistný zprávy

13:15:53
23.01.2004
23.01.2004

Saky
me jen mrzi ze Martin uz se k tomu nevyjadri, to je proste jeho styl vsechny napadnout ze on je nejvetsi chudak vymyslet si ruzny kraviny a pomluvit a pak uz se k tematu nevyjadrit.. jak jsem psal osobne ho neznam(videl jsem ho jednou) a ja proti nemu nic nemam, kdyby to nabidl nekdo jinej, nebo cokoli co nabizim ja zareaguju stejne.. nejde o cenu jde o vyber.. a myslim si ze pro zakaznika je lepsi kdyz ma na vyber a nic jinyho ja jsem neudelal nez nabidl jinou nabidku..
13:11:52
23.01.2004
23.01.2004

BlackSUN
Uff, fšechno sem to přečet... Máte to ale problémy, kucí :-) Já beru co se mě víc líbí, co je levnější, pro mě dle mého názoru lepší, nechám si to vysvětlit, případně i změnim názor a pak se rozhodnu. No ale moc do toho krafat nebudu, já znám Sakyho, vim, že jemu můžu v tom co dělá věřit, protože to dělá podle mě pořádně. Kdybych potřeboval origo kotouče tak jak je nabíd Martin, zajímal bych se tam, ale ty bych nevyužil, zaplatil o dvojku víc, takže pro mě je to jasná volba a každej ať si to udělá jak myslí on.
11:54:24
23.01.2004
23.01.2004

Saky
mimochodem neznam ani jednoho cloveka, ktery by byl spokojen s necim co mu Martin zaridil a tech nespokojenych znam dost.. nerikam ze znam vsechny jeho zakazniky a ze spokojeni nejsou.. nicmene znam jich cca 5 kteri byli nespokojeni.. a jasne mu to dali najevo a rekli a on to proste neresil.. zatimco ode me nikdo nespokojeny asi neodchazel..spis naopak.. nebo o tom nevim, akorad Martin me pomlouva aniz by ode me nekdy neco mel.. zajimavej je taky jeho pristup , kdyz jsem vyrobil ty plechy do 4pistu ktery mimochodem on taky chtel a napsal jsem ze az se jich vyrobi 20 a zaplati se forma ze se to mozna zlevni, tak proste napsal ze si pocka az si to nakejch 20 koupi-) taky reseni..
jinak nevim proc se to rozhodl resit takhle u inzeratu psal ze to nebude resit a vzapeti si napise vlastni tema aby vsichni videli jaka jsem svine-) a ze mu ublizuju..
jenze ja vsechno beru s rezervou a nezeru to jako on.. me je to uplne fuk.. zivot jde dal a lidi na sebe budou hnusny porad.. a moje chyba to neni.. tyhle texty ja bych nikdy nenapsal kdyby on nezacal rejt do me.. tak kdyz uz nekdo neco pise na nekoho jinyho tak musi cekat odpoved..
jinak nevim proc se to rozhodl resit takhle u inzeratu psal ze to nebude resit a vzapeti si napise vlastni tema aby vsichni videli jaka jsem svine-) a ze mu ublizuju..
jenze ja vsechno beru s rezervou a nezeru to jako on.. me je to uplne fuk.. zivot jde dal a lidi na sebe budou hnusny porad.. a moje chyba to neni.. tyhle texty ja bych nikdy nenapsal kdyby on nezacal rejt do me.. tak kdyz uz nekdo neco pise na nekoho jinyho tak musi cekat odpoved..
11:46:00
23.01.2004
23.01.2004

Saky
jestli je to moralni nebo nemoralni lizt nekomu do inzerce.. o tom se da dlouho diskutovat, ja nenabidl to samy ale neco podobnyho a clovek ma na vyber, to co ti rekl Martin ze moje reseni je drazsi nevim kde sebral, on nabizi jen kotouce a vsechno ostatni at si nekdo sebere kde chce.. ja nabizim cely kompletni reseni a i cely kompletni vyjde levneji .. a myslim ze sem to popsal jasne u toho prispevku v inzerci..
myslim si ze neni moje chyba ze Martinovi zkazim vsechny ksefty jak on pise-) mel by hledat chybu jinde.. clovek musi nabizet to co lide chteji a za ceny jake lidi chteji videt.. a to on zda se neumi.. ze nabizi origo dil je pekny ale kdyz neco nabizim tak komplet, pak me po icq pise at mu k tomu neco napisu ze dodelam drzaky, a kdyz to tam napisu tak se mu to zase nelibi-)
myslim si ze neni moje chyba ze Martinovi zkazim vsechny ksefty jak on pise-) mel by hledat chybu jinde.. clovek musi nabizet to co lide chteji a za ceny jake lidi chteji videt.. a to on zda se neumi.. ze nabizi origo dil je pekny ale kdyz neco nabizim tak komplet, pak me po icq pise at mu k tomu neco napisu ze dodelam drzaky, a kdyz to tam napisu tak se mu to zase nelibi-)
11:41:00
23.01.2004
23.01.2004

martyCZ
-> Luděk: to co jsi napsal je naky zvlastni druh recese? :o)
11:20:21
23.01.2004
23.01.2004

Luděk
-> Saky: mě Martin tvrdí,že jseš dražší než on (třeba u těch kotoučů),ale já teď neřeším to,co jste si řekli mezi sebou,ale to,co tvrdíte veřejnosti,víš.Nic proti nikomu,ale pokud někdo podá inzerát,že něco prodává,tak napsat do něho,že prodám to samý,nebo podobný a levněji není moc dobré po morální stránce,ostatně pokud abstrahuju od toho,že jste oba hrozný vydřiduši,protože byste spoluwebákům měly nadělovat komponenty vlastně zadarmo,tak si asi od Vás ani od jednoho nic nekoupím,protože:
1,ten druhý by se mohl hrozně nasrat
2,stejně jste oba hrozně drahý (to bych musel brát 2x tolik než beru,ale to si pak za jednu výplatu koupím ojetou Felinu a nepotřebuju tyhle díly)
3,kdybych si to koupil a namontoval,taxe určitě zabiju,protože to máte oba dělaný jenom na statický modely aut v měřítku 1:1
apropó sháním brzdový bubny na předek,protože kotouče jsou už out,nevíte někdo o něčem,nejlépe v provedení 1000MB L/A
1,ten druhý by se mohl hrozně nasrat
2,stejně jste oba hrozně drahý (to bych musel brát 2x tolik než beru,ale to si pak za jednu výplatu koupím ojetou Felinu a nepotřebuju tyhle díly)
3,kdybych si to koupil a namontoval,taxe určitě zabiju,protože to máte oba dělaný jenom na statický modely aut v měřítku 1:1
apropó sháním brzdový bubny na předek,protože kotouče jsou už out,nevíte někdo o něčem,nejlépe v provedení 1000MB L/A

10:54:30
23.01.2004
23.01.2004

Saky
ja s tim nezacal-) a komunikace po ICQ je uplne nekde jinde-) to byste se jeste zasmali-)
samozrejme pravda je uplne nekde jinde-)
podle martina jsem totiz ja "vydelecna kurva ktera vydelava na kamaradech".. a on je ten svatej kterej nikdy neprodal nic spatnyho a vsechno dotuje a dela bez zisku.. (ja nikdy nerekl narozdil od nej ze jsem neziskovej, opravdu na tom kurevske zisky-) mam, to je jasne patrne z mych cen-)) a proto jiste chapete ze mu kazdy inzerat skazim a nabidnu neco mojeho levneji-) a stim on se nemuze smirit, jenze otazka? proc? kdyz dela bez zisku tak je prece jedno jestli proda 3 nebo zadnej-)
samozrejme pravda je uplne nekde jinde-)
podle martina jsem totiz ja "vydelecna kurva ktera vydelava na kamaradech".. a on je ten svatej kterej nikdy neprodal nic spatnyho a vsechno dotuje a dela bez zisku.. (ja nikdy nerekl narozdil od nej ze jsem neziskovej, opravdu na tom kurevske zisky-) mam, to je jasne patrne z mych cen-)) a proto jiste chapete ze mu kazdy inzerat skazim a nabidnu neco mojeho levneji-) a stim on se nemuze smirit, jenze otazka? proc? kdyz dela bez zisku tak je prece jedno jestli proda 3 nebo zadnej-)
10:48:23
23.01.2004
23.01.2004

Luděk
ještě štěstí,že když se dohaduju o něčem já,tak že to dělám až do konce,jinak,abych objektivně řekl,tak pravda bude asi někde úplně jinde, i když ne uprostřed,ovšem řešení záležitostí dvou lidí na veřejnosti před ostatními je velice zajímavý způsob konfrontace

10:19:49
23.01.2004
23.01.2004

Saky
sem to nejak prehnal s tim textem to mas jediny stesti.. protoze si to spousta lidi neprecte do konce a to bude tvoje plus..
10:18:56
23.01.2004
23.01.2004

Saky
co se tyka moji rady ohledne kliky. ptal si se me kde zrengenovat kliku, odpovedel sem ze nevim, a tys zacal "brecet" ze nova klika stoji placnu treba 20 a ze stara stoji 5 tak ze koupis ji, a co ti asi ma clovek poradit? rikal sem ti bud kup novou a mas klid nebo kup starou vyser se na to a jezdi.. a nevim co je na tomhle tak strasnyho k nepochopeni...
co se tyka zadniho unasece, na svych strankach mam napsane ze to udelam z cehokoli kdyz se nekomu bude libit treba neco kovanyho nebo materialy pouzivane v F! nebo v kosmu, udelam to z toho, je me to fuk, nicmene ja mam vypocty z ANSYSu a vim ze takovyto material neni potreba ze bohate staci lepsi ocel tridy 11, co se tyka LRovejch unasecu ty jsou koncepcne uplne jiny, a vy ste to nijak nepocitali to me rikal sam Michal, ty ses tam stejne jenom figurka do karet ktera umi jen kecat, co jsem se te parkrat ptal tak si sam rikal ze nevis ze se na to musis zeptat, kdyz uz me kritizujes tak kritizuj ale cekej moji obranu, a az me das jedinej duvod ze moje prace je spatna.. tak s tim budu neco delat.. nicmene moje reseni je podlozene vypocty.. ja nijak nekritizoval tvoje reseni je to original, nicmene vecine lidi jde o neco jineho, a sam si rikal ze je to podle materialu jak se delalo driv, dneska jsou materialy uz taky nekde jinde nez pred 20lety, ale to je uplne fuk..
co se tyka LA vyztuh tenkrat (tak 2roky zpatky) tak aspon rekni jak to bylo presne, tys rekl ze nevis cenu ze je problem to obvolat, podivej se co delaji jini.. a tys tam brecel ze nebudes financovat blbej telefon, tak sem ti jen napsal ze kdyz nejses schopnej pro ostatni zaplatit ani ten telefon tak at se na to vyseres a nabidl jsem tam to same.. a lidi to koupili ode me, resp nakonec to zaridil Zazza .. podivej se na libovolnej svuj pispevek kde neco nabizis, vsude chces prispevek na benzin, prodavas smejdy viz hafanova naprava atd a pak se nediv jakou mas reputaci.. a ty neco nekomu povidej kdo na kom vydelava.. co se tyka techle kotoucu ja si myslim ze mam lepsi reseni, ale sem si 100pct jistej ze podobnou vec sezenu levneji, netvrdim ze to bude z originalni formy ale to je jedno.. nelibi se me to.. a jestli kritizujes uchyceni kotouce zepredu nebo zezadu tak kritizuj.. nevis o tom vubec nic tahle koncepce je shodna z predkem, jestli mas zakladni strojni poznatky tak si spocitej jak moc sou ty srouby namahany.. proste kdyz neco funguje nevidim duvod to menit. A TED JESTLI BUDES MIT ODVAHU ME ODPOVEZ, a ne jako vetsina nasi komunikace ze me jen napadnes a pak nesneses silu mych argumentu-) stahnes ocas a mlcis.. a akorad me pomlouvas kde se da..
pral bych nekomu cist nasi ICQ historii-) jak menis nazory ze dne na den, jak me jednou podlejzas podruhy kritizujes u jinych.. zamysli se nad svym chovanim a jestli ti vadi moje tak to mas blby..
co se tyka zadniho unasece, na svych strankach mam napsane ze to udelam z cehokoli kdyz se nekomu bude libit treba neco kovanyho nebo materialy pouzivane v F! nebo v kosmu, udelam to z toho, je me to fuk, nicmene ja mam vypocty z ANSYSu a vim ze takovyto material neni potreba ze bohate staci lepsi ocel tridy 11, co se tyka LRovejch unasecu ty jsou koncepcne uplne jiny, a vy ste to nijak nepocitali to me rikal sam Michal, ty ses tam stejne jenom figurka do karet ktera umi jen kecat, co jsem se te parkrat ptal tak si sam rikal ze nevis ze se na to musis zeptat, kdyz uz me kritizujes tak kritizuj ale cekej moji obranu, a az me das jedinej duvod ze moje prace je spatna.. tak s tim budu neco delat.. nicmene moje reseni je podlozene vypocty.. ja nijak nekritizoval tvoje reseni je to original, nicmene vecine lidi jde o neco jineho, a sam si rikal ze je to podle materialu jak se delalo driv, dneska jsou materialy uz taky nekde jinde nez pred 20lety, ale to je uplne fuk..
co se tyka LA vyztuh tenkrat (tak 2roky zpatky) tak aspon rekni jak to bylo presne, tys rekl ze nevis cenu ze je problem to obvolat, podivej se co delaji jini.. a tys tam brecel ze nebudes financovat blbej telefon, tak sem ti jen napsal ze kdyz nejses schopnej pro ostatni zaplatit ani ten telefon tak at se na to vyseres a nabidl jsem tam to same.. a lidi to koupili ode me, resp nakonec to zaridil Zazza .. podivej se na libovolnej svuj pispevek kde neco nabizis, vsude chces prispevek na benzin, prodavas smejdy viz hafanova naprava atd a pak se nediv jakou mas reputaci.. a ty neco nekomu povidej kdo na kom vydelava.. co se tyka techle kotoucu ja si myslim ze mam lepsi reseni, ale sem si 100pct jistej ze podobnou vec sezenu levneji, netvrdim ze to bude z originalni formy ale to je jedno.. nelibi se me to.. a jestli kritizujes uchyceni kotouce zepredu nebo zezadu tak kritizuj.. nevis o tom vubec nic tahle koncepce je shodna z predkem, jestli mas zakladni strojni poznatky tak si spocitej jak moc sou ty srouby namahany.. proste kdyz neco funguje nevidim duvod to menit. A TED JESTLI BUDES MIT ODVAHU ME ODPOVEZ, a ne jako vetsina nasi komunikace ze me jen napadnes a pak nesneses silu mych argumentu-) stahnes ocas a mlcis.. a akorad me pomlouvas kde se da..
pral bych nekomu cist nasi ICQ historii-) jak menis nazory ze dne na den, jak me jednou podlejzas podruhy kritizujes u jinych.. zamysli se nad svym chovanim a jestli ti vadi moje tak to mas blby..
08:51:50
23.01.2004
23.01.2004

Komár 1981
-> Milošek: to spis tvym vnoucatum budeme rikat: "... mili pozustali..."

21:48:07
22.01.2004
22.01.2004

Martin
-> Milošek: To ti budou říkat dědo 

21:19:59
22.01.2004
22.01.2004

Milošek
no ja se obcas taky na nekoho na tomhle webu nastvu(viz.forum anketa...)ale spojujoiu nas skody tak nez odlezu od kompu to ze me vyprcha a chodim spat s cistou hlavou
a taky me sre za kdyz jsem mel motorku tak vsichni ostatni byly "motorkari"a je byl "JAWAR"nevim proc ale ted sem zas "skodovkar" protoze mam skodu tak sem zvedavej az budu mit ferrari
jak mi budou rikat:)

a taky me sre za kdyz jsem mel motorku tak vsichni ostatni byly "motorkari"a je byl "JAWAR"nevim proc ale ted sem zas "skodovkar" protoze mam skodu tak sem zvedavej az budu mit ferrari
jak mi budou rikat:)20:57:23
22.01.2004
22.01.2004

martyCZ
predpokladam ze pokud by jste si to chteli vyrikat spolu soukrome, nedelali by jste to ve forech, proto taky neco prispeju
ten inzerat ani disuzi jsem necet. o tvoji nebo sakyho praci taky necim nic z vlastni zkusenosti. moc toho (v porovnani s vama obema) o autech a strojarine obecne moc nevim. jednom vim ale jiste. auto, konkretne skodofka, je moje zaliba, muj konicek. ocenuji jakekoliv dobre minene rady, nebot me umoznuji i bez studia docela slozitych veci realizovat upravy, ktere maji alespon nejakou uroven.
mnohokrat jsem se zamyslel nad tim, proc jsou skodofkari ostatnimu svetu pro smich a proc treba takovy brouk ma daleko lepsi postaveni. neni to podle me jenom tim, ze broucek ma prece jenom vetsi charizma jaksi v zakladu, ale proto, ze upraveny brouk je po technicke strance doresene auto.
na tomto webu je spousta lidi, co nemaji moc penez a chcou delat "tuning". chapu je a myslim si, ze pokud temto lidem dokazou schopni lidi ukazat, ze pokud se do nake veci trochu investuje (a ne nutne penize) vysledek je mnohem lepsi a technicky cistsi. je jasne ze veci jako treba upravy brzd budou vzdycky financne narocnejsi.
myslim ze kdyby schopni lidi z tohodle webu spojili sve sily a udelali poradny web ciste o upravach - neco jako encyklopedii - spouste lidi by to pomohlo v rozhodovani. saky uz zacal ale kdyz je na neco takoveho clovek sam jde to pomalu. navic co vim tak treba saky dela hlavne do motoru. o ostatnich oblastech muze "pohovorit" zase nekdo jiny. ja vim, podobnych sajtu je spousta, ale jedno u vsech z nich chybi - technicka uroven reseni.
pokud by se vam podarilo neco podobneho udelat, bylo by to jedine ku prospechu veci. a vubec by podle me nevadilo, kdyby tam vedle sebe byly dve reseni, clovek by mohl porovnat na co ma a co se mu libi vic.
tak, a ted muze zacit boj :o)
ten inzerat ani disuzi jsem necet. o tvoji nebo sakyho praci taky necim nic z vlastni zkusenosti. moc toho (v porovnani s vama obema) o autech a strojarine obecne moc nevim. jednom vim ale jiste. auto, konkretne skodofka, je moje zaliba, muj konicek. ocenuji jakekoliv dobre minene rady, nebot me umoznuji i bez studia docela slozitych veci realizovat upravy, ktere maji alespon nejakou uroven.
mnohokrat jsem se zamyslel nad tim, proc jsou skodofkari ostatnimu svetu pro smich a proc treba takovy brouk ma daleko lepsi postaveni. neni to podle me jenom tim, ze broucek ma prece jenom vetsi charizma jaksi v zakladu, ale proto, ze upraveny brouk je po technicke strance doresene auto.
na tomto webu je spousta lidi, co nemaji moc penez a chcou delat "tuning". chapu je a myslim si, ze pokud temto lidem dokazou schopni lidi ukazat, ze pokud se do nake veci trochu investuje (a ne nutne penize) vysledek je mnohem lepsi a technicky cistsi. je jasne ze veci jako treba upravy brzd budou vzdycky financne narocnejsi.
myslim ze kdyby schopni lidi z tohodle webu spojili sve sily a udelali poradny web ciste o upravach - neco jako encyklopedii - spouste lidi by to pomohlo v rozhodovani. saky uz zacal ale kdyz je na neco takoveho clovek sam jde to pomalu. navic co vim tak treba saky dela hlavne do motoru. o ostatnich oblastech muze "pohovorit" zase nekdo jiny. ja vim, podobnych sajtu je spousta, ale jedno u vsech z nich chybi - technicka uroven reseni.
pokud by se vam podarilo neco podobneho udelat, bylo by to jedine ku prospechu veci. a vubec by podle me nevadilo, kdyby tam vedle sebe byly dve reseni, clovek by mohl porovnat na co ma a co se mu libi vic.
tak, a ted muze zacit boj :o)
20:27:40
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
stejné inzeráty jsem dal i na jiné servery kde je taky možnost k nim přispívat a nikdo k nim nepsal inzerát typu toto je strašně složitý mám něco lepšího a podobně tento problém nastal jen tady a jen v jednom případě, je zde řada dalších lidí kteří mají hromadu znalostí a nekomentují to
20:20:52
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
já jen vyjadřuju svůj názor a to ti taky najednou vadí, to co řeknu o něčí práci je založeno na zkušenostech, které jsem viděl a radil se s lidmi kteří tomuto opravdu rozumí, saky je šikovnej a nápaditej, ale praxe je praxe a pokud mi tvrdí že kliku vyndanou ze zadřenýho motoru není třeba rentgenovat, potom že na unašeč zadního kola stačí bohatě ocel třídy 12 a podobně tak opravdu toto nebudí ve mě důvěru. Pokud si dobře pamatuju, podal jsem inzerát s možností výroby předních kotoučů, saky zkritizoval, dobře přišel opravdu s efektivnějším řešením, jeho zadní kotouče jsem mu taky nekomentoval až na materiál unašečů a to že jsem řekl že kotouč LR je bezpečnější je fakt nic víc a pokud člověk který o daném problému má pouze dojmy viz RS vs 130LR tak je to jeho problém neříkám že jsem se zachoval správně ale proč se musíme takto k sobě chovat? První moje komunikace se Sakym byla ohledně LA výztuh na konfeře tehdy jsem měl možnost nechat udělat cenovou nabídku a tudíš jsem chtěl sestavit nejdřív seznam vážných zájemců abych něco nazařizoval zbytečně a saky mi napsal docela ostrej mail že když nemám na telefoní hovory tak že to nemám dělat, teď jsem něco vyřídil, vytelefonoval ztratil spostu času a saky zase nesmyslně prudí. Přivezl jsem ceník věcí na škodovky za směšný ceny a první sakyho slova byly no to co je tu za 5kč měls za 1kč to máš strašnej výdělek a podobně a prostě nehodlám si kazit náladu těmito problémy
20:06:23
22.01.2004
22.01.2004

U-Geen
Proč cituju Sakyho?
1. proč bych nemoh
2. protože to přesně vystihuje situaci. Ty tu pomlouváš práci spousty lidí, nadáváš nám do leštěnkářu. Tak se podívej na svoje auto. Každej by si měl zamést před svým prahem.
1. proč bych nemoh
2. protože to přesně vystihuje situaci. Ty tu pomlouváš práci spousty lidí, nadáváš nám do leštěnkářu. Tak se podívej na svoje auto. Každej by si měl zamést před svým prahem.
19:55:06
22.01.2004
22.01.2004

Saky
no tak me nezavid...
19:52:07
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
příspěvky k inzerátu jsem smazal pro to že když jsou kotouče k ničemu tak je nabízet nebudu a hotovo a nemíním se s nikým dál dohadovat, pokud Vám vadím tak sory že jsem Vás kdy potkal, jsem nadšenec pro škodovky, je to můj koníček a výplň téměř veškerého volného času, ale bohužel ona geniální česká vlastnost závist funguje všude i zde!!
19:50:24
22.01.2004
22.01.2004

Saky
AMEN-) nevim co jsem udelal spatnyho ze jsem se zeptal co je soucasti tveho reseni kotoucu, a nabidl jsem podobne levnejsi reseni o kterem si myslim ze je lepsi.. myslim ze si lide amji pomahat a ja toto beru jako pomoc ostatnim, nikomu nerikam kupte si moje veci, ale kazdy ma pravo porovnat a rozhodnout se, tak jak si se zachoval ty ze si se urazil je tvoje vec a nevin tim me, nerekl jsem nic co by te nejak ocernovalo jen jsem nabidl jinou nabidku nic vic, a at me nekdo neco vytkne ja rad prijmu svoje chyby narozdil od Tebe a dam prostor k diskuzi.. a jako ze U-Gene je spravce webu tak by mel jako delat co? filtrovat ty prispevky podle nejakeho kriteria...?? nebo jak by sis to predstavoval rekl jen svuj nazor.. a ze je proti Tobe neni muj problem ale tvuj...
19:49:39
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
přiznávám že reakce na některé skutečnosti jsou možná zbrklé a po chvíli bych se k nim postavil jinak ale cože najednou ve tvém první příspěvku doslova cituješ sakyho. Já jsem s vytýkáním úprav nezačal ale pokud se chcete neustále bavit na této úrovni tak ne se mnou!!!
19:46:39
22.01.2004
22.01.2004

U-Geen
Jinak si stále ještě myslim že tento web škodováře sdružuje, ale samozřejmě, tvůj názor Ti neubírám
19:45:29
22.01.2004
22.01.2004

U-Geen
No docela by mě zajímalo proč člověk nemůže vyjádřit svůj názor k tomu co ty nabízíš :-) Tvoje kotouče sou sice pěkný že sou podle motorsportu, ale existují i jiná řešení, na která je dobré upozornit, a která jsou pro většinu lidí daleko výhodnější, krom těch který to vyloženě potřebujou mít alá motorsport. Nebudu komentovat tu diskuzi protože je tu, bohužel, umožněno mazání a tak inzerent svoji diskuzi smazal, nicměně jsem měl dojem že postup byl poněkud jiný než ty ho tady popisuješ. Pokud si myslíš, že já pouze přitakávám Sakymu, tak máš možná pravdu, nicměně myslím si, že se Sakym se zrovna dá docela souhlasit, což o lidech, který przní škodovku jakýmsi digitálnim tacohmetrem a blinkrama z Venta a mechem z Čech :-) se asi nedá.
19:37:20
22.01.2004
22.01.2004

SOMALECEK (martin120)
nelíbí se mi že se zde rozjíždí napadání se a zbytečný spory který nikam nevedou, nevím koho to baví ale pánové Saky a RS taky nejsou dokonalý a nikdo jim nic nevytýká, to co se stalo dnes v inzerci je opravdu smutný kam jsme se dopracovali a to že to Ugeen podporuje a graduje je ještě smutnější.