Mnoooo...113 na 60tce, ještě k tomu pako, co je rádo, že si přestalo plíst pedály a kvalty

Řek bych, že papíry do čistírny by nezaškodily :)
Pro mě, starýho přizdisráče, není problém v obci nasadit +-55-60 km/h. Zrovna dneska mi při "přeletu" z KV do Prahy poměrně dost pomohlo, protože v jedný vsi na karlovarský se asi 5tiletej jouda rozhod, že si zahraje ruskou ruletu na dětským kole. Srdnatě vyrazil z vedlejší "na plnej kotel" napříč silnicí 1. třídy a předmětem testu se stalo moje Mondeo. Poměrně slušně se mu podařilo přerovnat zásobu náhradních dílů v mým autě a po delší době mě zkopalo ABS. Kdyby si bejval chvilu počkal na kamion nebo nějakýho nevyježděnýho Schumiho ......
Mimo ves taky nejsem svatej, takže +10-30km/h, dálnice....dle situace :)
Jinak páteční odpoledne minulej tejden malinko šok, protože na trase mezi Kolínem a Prahou se vyrojilo takovejch víkendovejch závodníků (a nemyslím motorkáře :), že jsem si připadal jako vyloženej přizdisráč :)....prostě zatímco ve všední den se jezdí svižně a tak nějak civilizovaně, protože pro většinu z nás je to dení chleba, o víkendu se vyrojej nadrženci z kanclů a kolbenek a demonstrujou svoje řidičský rádobyumění. Čísílka mrtvejch se nám dostanou pěkně na původní hodnoty a na silnice zase vyštvou bandy nasranejch Kryšotů