Jzem řýkal rostomylou zleĝnu a né nějakího chlapa z rukou v prdely..do pzý dýri..a to mám před veĝeřý

Jzem řýkal rostomylou zleĝnu a né nějakího chlapa z rukou v prdely..do pzý dýri..a to mám před veĝeřý

ra RAM mam gyga

ale nevyem zy predztavyt ako bi ty yzli ygruzki vo vyrtualnom OZ to zom ezte nezkuzal... pod. lymbacmi pod. wyn. to moc fachcyt nechce pretose to malo trochu problem viusyvat HW ynac povedane mazter OZ neda tolko vikonu Zlave OZ
takse za to nerosdichalo, ale to je us tak 2r zpat ...
nalyat nalejez ale cy a ako to pojede tos otaska 

na poseranye nahotynyek a cytanye a pozyelanye maylov ty ztacy aj 95ka uplne v pohode... a z mynymalnmi HW narokmi... ked zy vesmem se myn. posyadavka je 512MB ram ak zy to dobre ezte pametam tak to je trochu kokotismuz ? nezom obhajca lynuxov ale taktyes lynux ma usyvatelzke proztredya ktore zu hlavne sadarmo a nato co tu opyzujez ti tak uplne poztacuju... dokonca ponukaju aj ovela vyac... SADARMO a zuplne ynimy HW narokmy a z mosnoztou zy menyt aj mnou zpomenute pametove adrezovanye... vyzta je komercna kokotyna ktora za bude chitat na trhu velyce tasko... lynuxi sacynaju pomaly ale yzto konkurovat MZ v OZ co za tikat -> uzer frendli pryztupu a ovladanya... a ked budem chcet bit multi mylyardar tak mosno napyzem daki pekni OZ 

ale tu za Karel chcel zpitat to cy yzt do XP alebo VYZTA... ja bi zom volyl XP zkor ako Vyztu...