jo to věřím,to jsou borci co oni nevymyslej...sání přez svorníky atd

jo to věřím,to jsou borci co oni nevymyslej...sání přez svorníky atd

a jakým způsobem je řešený vyplachování u toho válce,resp kolik má celkem kanálů?6e koukám na tom obrázku sou dvojitý přefuky,nákej pomocnej kanál :) no jo no hold 40let je rozdíl 40let

no hlavně že je maj,to je dobrý.jinak to je pořádnej přírůstek z těch maximálních 4koní
...jinak tys s tím byl na brzdě?Sem o tom slyšel že to dobře podle brzdy dokážou celý vyladit..ale už se vidím jak jedu s dechem na brzdu
i když to není nic nenormálního,jeden závodník ma na svejch stránkách graf z brzdy

obcas tam delame s tchanem a ted se tam pracuje na mym motoru... jen se zastav ma tam ted docela pekny stroje

znas ho dobre?

a koukam ze mas na fotce novy pneu do ceho obouvas? ja ted shanel klasiky C04 130/90 18 od Mitasu a docela nedostatkovy...

ale tak základ je 1,5
...jinak sem slyšel i něco o motokárovým oleji,ale nevím co je to přesně zač.To je pořádný štěstí když to koupil takhle relativně nedávno,já měl za to že to koupil někde po revoluci
protžoe ted to maj všude všichni obšancovaný a když se něco objeví,tak je to hned pryč...kdyby udál něco málo fotek,bylo by to super

jinak mám doma ještě jednoho patynáka S11 a dva S22,pařeza a villierse 175ku.Jestli má toho dvousedadláka tak to je ta S23 a to je fakt rarita,strašně dlouho se ho pokouším sehnat,ale stále nic.Jo ty hodně ostrý motory točej i těch 14000ot.ale je to jeden závod a dělá se GO,národní rekord na tom je 132km/h
to pak jedou přez Prahu a po dálnici v odstavným pruhu předjížděj auta
Jinak se jezděj i normálně oficiální závody,loni sem jel za seriáky a fakt super!!! Já ted točím 7500 a nehodlám to kvůli životnosti válce zvyšovat,ale když mě to pojede okolo 90ti tak budu štastnej jako blecha
ted sem na 70ti,ale ložiska na klice staršně trpěj,proto ty jehláky...ještě sem zapoměl říct že mám přefuky převzatý ze Simsona a tak je taky nechám(kvůli těm otáčkám) jen otevřu spodní.Jinak karbec bych chtěl průměr difusoru 18mm
kolik ti ten skůtr ted žere,když jsi ho takhle upravil?Já mám připravenou 5,5litrovou nádrž z S22,páč to bude taky trošku víc žrát...

...ale v dílně už mám téměř hotovej motor s plnou klikou s ojnicej ze Simsona na jehličkovejch ložiskách,objem 70ccm,válec upravenej na 5ti kanál s klapkou sání,vějířová hlava s centrální svíčkou,bezkonakt,rychlá jednička v převodovce atd.ještě sehant nákej vhodnej karbec
jinak ted sem sehnal dráty na S23ku takže tam dám ještě brzdy z fichtla

.