skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Proc?
15:55:51
15.03.2007
15.03.2007

rolls
-> Karel.: tak si mal vybrat taky co nikto nema

15:53:37
15.03.2007
15.03.2007

Tuner#2 - zrušená registrace
Taky mě Tuning nic neříká a proto mám dvě sériofky 

15:50:38
15.03.2007
15.03.2007

Karel.
-> Peca: já taky dřív chtěl plasty a obrovský kola, jenže pak jsem si říkal proč vždyť ten spoiler co mám má každej druhej na sraze!!a to je o nničem
Tak na to prdím a udělám si hezkou sériovku o které vím, že bude jedinečná
Tak na to prdím a udělám si hezkou sériovku o které vím, že bude jedinečná
15:48:28
15.03.2007
15.03.2007

DuriQ
tuning je hovadina
toz a je po filosofii 
toz co je seria snad vieme asi vsetci... a zhodneme sa asi na tom ze to bude to co zislo z liniek... bez ziadnych samo-domo-robo vylepseni
co sa tyka tjuningu a aliasz odlisenie sa... ja som sa napr. nevedel rozhodnut medzi troma farbamy a vzniklo mi s toho co vzniklo ale jednu farbu som vypustil a paci sa mi ta farebna konbinacia je to trochu opicenie sa po inych ale zase nikto to nema v takom farebnom prevedeni ako ja to je asi to odlisenie... osobne nemam rad preplastovane veci ale pokial su plasty vkusne preco nie... mne sa celkom paci plastakove zladenie ako ma Tommi S na rapuchovy to je podla mna velice vkusne riesenie a tiez odlisenie sa od serie
toz a je po filosofii 
toz co je seria snad vieme asi vsetci... a zhodneme sa asi na tom ze to bude to co zislo z liniek... bez ziadnych samo-domo-robo vylepseni

co sa tyka tjuningu a aliasz odlisenie sa... ja som sa napr. nevedel rozhodnut medzi troma farbamy a vzniklo mi s toho co vzniklo ale jednu farbu som vypustil a paci sa mi ta farebna konbinacia je to trochu opicenie sa po inych ale zase nikto to nema v takom farebnom prevedeni ako ja to je asi to odlisenie... osobne nemam rad preplastovane veci ale pokial su plasty vkusne preco nie... mne sa celkom paci plastakove zladenie ako ma Tommi S na rapuchovy to je podla mna velice vkusne riesenie a tiez odlisenie sa od serie

13:17:58
15.03.2007
15.03.2007

Peca
Proc se vetsina lidi, co si upravuji svoje auta, snazi odlisit stejnym zpusobem? Proc tuning u beznyho cloveka znamena hodne laminatu, kdyz ve finale vypadaji vsechny tuningy velmi podobne? Kde je ta odlisnost od serie? Co je original a kdy zacina serie?
Filosoficke tema na uvahu nad tim, proc je tuning tim cim je.
Filosoficke tema na uvahu nad tim, proc je tuning tim cim je.