Honda autorizovany servis na tuhovskej

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 13.03.2007 do 13.03.2007, založil/a KinGpiN
řadit dle data
22:16:24
13.03.2007
PeterP136
-> KinGpiN: Niekto zo servisakov potreboval novy senzor pre znameho a v Tebe videl vhodneho sponzora ;).
16:47:22
13.03.2007
Labros
-> KinGpiN: asi nezbyde nez si diagnostiku udelat sam, jestli chces tak servisni prirucky mam, nebo si je muzes stahnout z netu (hondaclub.cz)
13:26:26
13.03.2007
Mishoooo
-> KinGpiN: inak sa ti divim ze si bol az do teraz taky naivny... 4
13:23:39
13.03.2007
chooki
-> KinGpiN: daj taketo veci www.tuningklub.sk...alebo na forum honda : www.honda-klub.sk/ .
tu ti s tymy vecami tazko niekto pomoze
13:11:46
13.03.2007
THOMMY
Jj,co si neudelas sam...Taky jsme s renaultem jeli na diagnostiku,celkem hodne skubal a jenen valec nebehal...Byli jme tam dvakrat,pokazdy si za to vzali slusnej balik,nejdriv rikali ze uz to ten motor ma za sebou,pak ze jsou spatny vstriky,tak jsme je vymenily,ale nic...Nakonec jme sami zjistily,ze okolo trnu steracu protejkala voda a chcalo to primo na svicku,ktera prestala plnit svou funkci 1
12:12:03
13.03.2007
VeTeV
-> KinGpiN: klasika - vetsinou v autorizovanejch servisech vedej jen pripojit PC k autu, ymenit olej, brzdovku apod...
takovejch pripadu znam - BMW, Renault, Pazout :-))
12:08:48
13.03.2007
KinGpiN
Kolisali mi otacky za tepla tak som isiel do servisu honda na Tuhovskej, kde mi po 2 hodinach povedali ze mam vadny senzor volnobeznych otacok a ze zaplatim za diagnostiku 750 a za pracu okolo 250 a ze mi mozu potrebnu suciastku predat za 11 170. Nemal som zrovna vo vacku 11 litrov tak som to isiel zhanat inde a zohnal som novy senzor za 3600. po namontovani vsak otacky kolisali dalej, a tak som isiel suciastku v domneni ze je zla reklamovat ( lebo stale som veril na zaklade diagnostiky ze je zavada tam).Za par dni pri navsteve servisu kde som si daval len dolievat olej po vymene sviecok zistili, ze mi nebeha sitic a po rozbehani a nastaveni otacok sa zavada viac neobjavila. Doteraz nechapem ako je mozne ze v znackovom servise nevedia prist na spravnu pricinu alebo mozno aj vedeli ale nehodilo by sa im nejakych 11 litrov??? ved sitic opravit mozu a suciastku ktora s tym nesuvisi tiez, zakaznik sedi vpredu a veri ze sa mu o auto odborne staraju, ale nemoze byt pri tom. Takze honda- the power of dreams, kaslem vam na vas servis.
Extreme Tyres