skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Všechny weby skoro mrtvý
prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 06.01.2004 do 10.01.2004, založil/a
11:10:18
10.01.2004
10.01.2004

Max
achá..... no já jsem jenom psal jestli ještě máš takovou tu masku se 4ma hranatejma co byla na vývoz myslim holandsko... kdysi jsem se dohodli,ale tys pak nepřijel do Hrocháče :o)
06:59:52
09.01.2004
09.01.2004
Jirik
2 Max: E-mail jsem bohužel nevyzvedával možná půl roku určitě. Teď když jsem tam koukal. Tak jsem postupně vymazával a třídil zdravý a zavirovaný emajly (těch nemocnejch bylo cca 500). Tak už tam ani moc nelezu a co potřebuju, píšu sem, nebo převážně ze služebního emajlu. 

20:57:21
08.01.2004
08.01.2004

Max
hérgot...to sem se rozepsal.
A ještě k Sakymu. Kazdej názor si rád poslechnu a když má ještě někdo spoustu zkušeností,nechám si to klidně i udělat.
Akoro každej jezdil ve škodovce,ale většina lidí ji pak zavrhne. (neřikám že je to dokonalý auto-není :o)))
Ale málo kdo řekne že taky kdysi nějak začínal a nestydí si říct do samý co velký firmy (ikdyž by klidě mohl...)
Toť chvála Sakymu :o)
A ještě k Sakymu. Kazdej názor si rád poslechnu a když má ještě někdo spoustu zkušeností,nechám si to klidně i udělat.
Akoro každej jezdil ve škodovce,ale většina lidí ji pak zavrhne. (neřikám že je to dokonalý auto-není :o)))
Ale málo kdo řekne že taky kdysi nějak začínal a nestydí si říct do samý co velký firmy (ikdyž by klidě mohl...)
Toť chvála Sakymu :o)
20:54:38
08.01.2004
08.01.2004

Max
NO jestli můžu přidat svoji trochu do mlýna....nevim jestli si mě všichni pamatujou od samýho začátku.... alr znám tenhle web dost dlouho a dost dlouho sem chodim :o)
Taky pamatuju časy kdy jsem byl kdoví do kdy do večera v diskuzi...
Tenkrát to tu bylo jiný,úplně jiný. Nebyla registrace,ale chodilo sem jen pár lidí. To už nevrátíš a to je možná dobře.
Ne že bych nechtěl všechno podrobně číst a reagovat....ale prostě nemám čas.
Buď jsem ve škole,tam když mám čas sem na netu nejvíc :o) Nebo jsem doma,kde se taky pořád něco dělá,když ne doma tak u babičky. A ve zbytku volnym času se snažim dělat co mě baví a zjišťuju že to vždycky není taková sranda a přesně tak jak si to člověk představuju....ale to většina lidí zná :o)
Já to vim že sem nechodim tolik jako dřív....
Ale co se dá dělat. Taky mám nějakou tu ženskou,kterou jsem "kdysi" taky neměl.
Ta má těch aut nad hlavu v reálu a když ještě ztvrdnu aspoň na hoďku tady na webu,tak už celkem nadává :o)))
všechno se mění.... takovej je život.
Mimo jiný.....Jiriku...funguje ti email ? Sem ti psal.... Myslim že sem pro tebe vytvořil i téma... ale asi sem se nekoukal cos mi napsal :o)
Taky pamatuju časy kdy jsem byl kdoví do kdy do večera v diskuzi...
Tenkrát to tu bylo jiný,úplně jiný. Nebyla registrace,ale chodilo sem jen pár lidí. To už nevrátíš a to je možná dobře.
Ne že bych nechtěl všechno podrobně číst a reagovat....ale prostě nemám čas.
Buď jsem ve škole,tam když mám čas sem na netu nejvíc :o) Nebo jsem doma,kde se taky pořád něco dělá,když ne doma tak u babičky. A ve zbytku volnym času se snažim dělat co mě baví a zjišťuju že to vždycky není taková sranda a přesně tak jak si to člověk představuju....ale to většina lidí zná :o)
Já to vim že sem nechodim tolik jako dřív....
Ale co se dá dělat. Taky mám nějakou tu ženskou,kterou jsem "kdysi" taky neměl.
Ta má těch aut nad hlavu v reálu a když ještě ztvrdnu aspoň na hoďku tady na webu,tak už celkem nadává :o)))
všechno se mění.... takovej je život.
Mimo jiný.....Jiriku...funguje ti email ? Sem ti psal.... Myslim že sem pro tebe vytvořil i téma... ale asi sem se nekoukal cos mi napsal :o)
19:43:49
08.01.2004
08.01.2004

P.J. Tunat
Dekuju Sakymu, ze me v prvnim prispevku nemenoval 

15:42:58
08.01.2004
08.01.2004

Samantus
Taky problem je i ve me, ja mam ted velke problemy se zamestnanim, stridam je uplne stejne jako moje sestra kluky, je mi 24 a od vojny sem v 9. firme, jsem clovek ktery si nenecha srat na hlavu, a to je mozna ta chyba, tedka delam v Autocentru Dryml u nas v Pardubkach automechanika, pred tim sem delal v tom Auto Klubu Skoda ale jen na tri mesice (doba urcita) a ze sem tam musel skoncit je mi hrozne lito, no proc to pisu, sem chodim kazdej den ale, ve svym zivote mam hodne problemu za ktery si de facto muzu sam, ale nic nevzdavam, prave proto mam uplne jiny myslenky, casy kdy sem se nudil a kreslil v autocadu skodovku s negativnim sklonem kridla (u-geen potvrdi) sou pryc a doufam ze se co nejdriv vratej a muzeme zase provozovat nase virtualne psychosexualni orgie, jinak je skoda Dana ze sem uz nechodi, hlavne at se elita nasich vasich stranek drzi, a hlavne vyzyvam ostatni vcetne me, nepiste sem kraviny jinak to tu dopadne jako techweb a to opravdu nikdo z nas nechce...........fuj to sem se rozepsal.
15:33:43
08.01.2004
08.01.2004

Samantus
-> Jirik: neboj ja tam v tom parku budu i se svym ptackem, abych te trochu rozveselil, a dokonce ti dovolim abys mymu ptackovi nasypal, a treba i neco bude........
08:29:53
08.01.2004
08.01.2004
Jirik
A nebo taky třeba stárneme.... 

08:29:16
08.01.2004
08.01.2004
Jirik
Takhle nějak jsem to taky myslel. Je to prostě tak. Rodinná atmosféra. Bylo to super a byly to super zážitky. Někdy na pokecu lítaly takový kraviny
, že člověk smíchy mrtvej padal ze židle. Totéž ti může potvrdit Samantus, Bob, Dan (ten už sem bohužel nechodí). Asi stárneme a máme jiný zájmy, požadavky a tak.
Všechno se mění. Ale mění se všechno k lepšímu ? Jooo, toť otázka. A nebo asi stárneme.
Tak se mějte hezky, já si du pro hůlku a klobouk a du nasypat do parku ptáčkům
, že člověk smíchy mrtvej padal ze židle. Totéž ti může potvrdit Samantus, Bob, Dan (ten už sem bohužel nechodí). Asi stárneme a máme jiný zájmy, požadavky a tak.Všechno se mění. Ale mění se všechno k lepšímu ? Jooo, toť otázka. A nebo asi stárneme.

Tak se mějte hezky, já si du pro hůlku a klobouk a du nasypat do parku ptáčkům

23:10:08
07.01.2004
07.01.2004

Boss
Jirik...A jsi si jist,že chyba je v těch webech,a ne v tobě?To není žádná urážka,aby sis nemyslel..:o)
Já jsem na tom si stejně,nebo podobně..Na net chodím už 4 roky..Mám ho doma,v práci..A prostě už to není jako první rok..To si tak pamatuju,jak jsem dokázal být 7 hodin na chatu a kecat a kecat..s kýmkoli o čemkoli..Teď sice na chatu jsem taky,ale prostě mám to v liště a nic..Stejně tak spousta stránek co dřív mě už nebaví..Přemejšlel jsem hodněkrát nad tím,čím to je..Ono taky ještě třeba před 3 rokama bylo na netu míň lidí než teď..Bylo to takový víc jako kdyby rodinný..Určitě víš jak to myslím..
Ovšem netvrdím že se nezměnily i weby..Ale i to souvisí s lidma..takovej techweb zašel prostě proto,že tam chybí to prvotní nadšení ho tvořit a tak dále a tak dále..Ale nebudeme brečet né...pokrok nezastavíš..
Já jsem na tom si stejně,nebo podobně..Na net chodím už 4 roky..Mám ho doma,v práci..A prostě už to není jako první rok..To si tak pamatuju,jak jsem dokázal být 7 hodin na chatu a kecat a kecat..s kýmkoli o čemkoli..Teď sice na chatu jsem taky,ale prostě mám to v liště a nic..Stejně tak spousta stránek co dřív mě už nebaví..Přemejšlel jsem hodněkrát nad tím,čím to je..Ono taky ještě třeba před 3 rokama bylo na netu míň lidí než teď..Bylo to takový víc jako kdyby rodinný..Určitě víš jak to myslím..
Ovšem netvrdím že se nezměnily i weby..Ale i to souvisí s lidma..takovej techweb zašel prostě proto,že tam chybí to prvotní nadšení ho tvořit a tak dále a tak dále..Ale nebudeme brečet né...pokrok nezastavíš..

11:51:25
07.01.2004
07.01.2004
Jirik
Jenomže já se sem dostanu občas jenom v práci. A v práci si udržovat vlastní web..., to maj šéfy xmrti rádi. 
Jinak to co dělá Saky je dobrá věc.
A Sita má taky pravdu. Když už to tady člověk zná dýl, tak mu pak, nedá se říct vadí, jak se ty příspěvky pořád opakujou. Pravda, hledat něco v tej změti příspěvků půl roku zpátky je ještě nepříjemnější
. Ale když se člověk těší na každej novej a originální nápad či příspěvek, taxe nemůžete divit, že se tací začínají nudit a pak dělají weby.
Ale o tom to nejni. Je to hlavně pro zábavu...

Jinak to co dělá Saky je dobrá věc.
A Sita má taky pravdu. Když už to tady člověk zná dýl, tak mu pak, nedá se říct vadí, jak se ty příspěvky pořád opakujou. Pravda, hledat něco v tej změti příspěvků půl roku zpátky je ještě nepříjemnější
. Ale když se člověk těší na každej novej a originální nápad či příspěvek, taxe nemůžete divit, že se tací začínají nudit a pak dělají weby.
Ale o tom to nejni. Je to hlavně pro zábavu...10:43:52
07.01.2004
07.01.2004

Saky
vpohode ja to pochopil-) akorad me rozesmalo ze kdyz se nekdo nudi udela web-)
10:39:29
07.01.2004
07.01.2004

Sita
2saky: blbe jsem to v noci napsal: "z nudy". myslel jsem to tak, ze tvuj umysl s tim webem by mohl snizit ty kvanta zacatecnickech dotazu, ktery si myslim, ze ti taky musej vadit... no proste muj klasickej (populnocni) prispevek ;-)
10:39:20
07.01.2004
07.01.2004

Saky
no to asi muzu-) pokud bude nalada-) ale znas to-) vis kolik me treba uz reklo ze se flakam a ze se web ani nehnul uz ten mesic?-) urcite vic nez tech co to pochvalilo nebo zkritizovalo a bylo rado ze clovek neco dela.. a nebo nerado-) tech lidi taky par je-))
10:08:04
07.01.2004
07.01.2004

martyCZ
no vzdycky to muzes na tom webu doplnit o nake dalsi veci, ne?
09:17:21
07.01.2004
07.01.2004

Saky
jo ja se nudim tak delam weby-) to je taky dobrej vtip-) nekdy si rikam ze sem se vubec dal do nejaky koomunikace-) mel bych svatej klid, takhle akorad hromadu dotazu, debatovani o kravinach, lidi co motor jeste ani nerozebrali uz vymyslej jak tam ty trpasliky poskladat aby se jich tam veslo hodne a meli vetsi silu.. a nutej ti nazory a chtej slyset porad dokola to samy.. uz me to nebavilo tak sem udelal web... ted zase resim dilema jak to psat-) vcera sem napsal pulku clanku o zastvabe fabky a psal sem to dve hodiny a to to neni cely a nejsou tam fotky.. taky nemam cas jen na to.. resim jestli to psat tak jak doposud proste jak pro uplne blby, nebo jestli to mam psat min podrobne, ja to pisu jen pro to abych si usetril cas, ono kdyz dvakrat trikrat denne resite porad to samy jednou s timhle pak s tamtim, tak Vas to rychle prestane bavit, a pak sem akorad protivnej a zkracuju to a odpovim jen na pulku veci a neuplne, proto to pisu vsechno komplexne, pak ty lidi odkazu jen na web a mam klid-) a kdyz ten web napisu min podrobne uz me zase lidi budou zavalovat dotazama at to upresnim-) tak jak to psat?-)
07:07:21
07.01.2004
07.01.2004

Jirik - zrušená registrace
Tim to neni. Oni nepřibývají v podstatě skoro žádné příspěvky nikde. Nenarážel jsem na obsah, ale na to, že není skoro co číst. Vy tady nejste asi moc dlouho, tak nepamatujete to jak to vypadalo dřív, jinak byste reagovali taky jinak. Pokud znáte techweb z doby před cca 2-3 rokama. totéž autotuning a mnoho dalších, to bylo žrádlo. Sranda, hromada čtení, to mi chybí, nic jiného. Tak si příště odpusťte reakce typu že mam zkušenosti a někdo ne a proto se nudím. Myslel jsem to taky všeobecně. Ale nic, nevšímejte si toho. Nic jsem neřek. 

00:07:02
07.01.2004
07.01.2004

Sita
2Tomas: jsem tehoz nazoru... podle me ti co se tu zacinaj nudit tak by se mohli zabavit necim jako udelal treba saky ten web o upravach...
23:56:48
06.01.2004
06.01.2004

Tomáš SK
No Jiříku, ono to funguje asi takto (teraz to neber osobne, myslím to všeobecne): je tu mnoho ľudí, ktorí sa vyznajú, ale len čakajú na nejaký "schopný príspevok" a sami neprispievajú... Odo mňa toho veľa čakať nemožno, skôr sa pýtam než radím, ale keď ide o niečo, čo viem, veľmi rád poradím či len vyjadrím svoj názor. Ty máš omnoho viac znalostí než ja, tak asi preto ti veľa článkov pripadá nudných. Ja som tupý jak motyka, tak mi pripadá všetko zaujímavé (teda ak to môžem uplatniť na svojom rapide).
11:05:03
06.01.2004
06.01.2004

Jirik - zrušená registrace
To je strašný jak to všade vázne. Všechny weby jsou strašně mrtvý. Dřív bylo všude příspěvků. Člověk se zažral do diskuse tak, že se mu nechtělo domů. Všechny to táhlo k pulzující bedýnce i po nocích na diskusi. Pořád naskakovaly nové a nové podnětné příspěvky. Hlavně v nich bylo strašně moc informací a řešilo se v nich hodně šikovnejch věcí. Teď hovno.... Všude.
Mám net staženej v liště v práci a vždycky přepnu a mrknu sem nebo tam co je nového. A ono je nového nic. Je to bída, už mi to vůbec nebaví. Dřív jsem třeba dřepěl u netu doma pozdě večír nebo v noci a byla hrozná sranda, teď už mě to vůbec k tej bedně netáhne, ani mě to nějak nebaví, páč stejně nejni co číst...
Jsem zklamanej...
Už aby začal pořádnej povánoční pracovní nápor, to je podstatně lepší a záživnější činost na využití času, než čekání na schopnej příspěvek o rychlosti 1 kus / den.
Tak trochu to souvisí se Samantusovo příspěvkem "A teď vážně".
Ještě že má člověk vždycky nějakej "plán" na odpoledne - jinak by se ukousal nudou.
Mám net staženej v liště v práci a vždycky přepnu a mrknu sem nebo tam co je nového. A ono je nového nic. Je to bída, už mi to vůbec nebaví. Dřív jsem třeba dřepěl u netu doma pozdě večír nebo v noci a byla hrozná sranda, teď už mě to vůbec k tej bedně netáhne, ani mě to nějak nebaví, páč stejně nejni co číst...
Jsem zklamanej...
Už aby začal pořádnej povánoční pracovní nápor, to je podstatně lepší a záživnější činost na využití času, než čekání na schopnej příspěvek o rychlosti 1 kus / den.
Tak trochu to souvisí se Samantusovo příspěvkem "A teď vážně".
Ještě že má člověk vždycky nějakej "plán" na odpoledne - jinak by se ukousal nudou.