mimochodem jednu takovou flexu nekomu muzu darovat-) sem si dneska sel neco koupit a videl jsem Makitu flexu a tak sem si ji koupil sice stala 3500,- ale verim tomu ze vydrzi-)
jeste tam meli peknej ten hajzl na povolovani a utahovani sroubu ale za 11 to bylo moc-) to zas priste-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
koukám že nejsem sám;-)))
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 04.01.2004 do 05.01.2004, založil/a
20:22:35
05.01.2004
05.01.2004

Saky
20:07:11
05.01.2004
05.01.2004

David Romer
To je obchodní politika velkejch řetězců ( Baumax, Globus,....) když si koupíš šrot za 300 - 800 ,- Kč tak jim ty prachy vlastně půjčíš, oni z toho mají dost slušný úroky ( protože když udělají AKCI na nějakou aku vrtačku za pár stovek proti ceně za pár tisíc u renomovaný firmy) tak si to tam každej letí koupit. A za 6 - 10 měsíců to de vrátit protože to nejede. Oni ti vrátí prachy, nebo si vybereš jinej zgarb s doplatkem a tak to de dál. A na tom oni vydělají.
14:57:19
05.01.2004
05.01.2004

Boss
To mi připomělo jak jsem na jednom diskuzáku četl otázku.."Koupil sem si vrtačku v Baumaxu,vyvrtal v bytě 4 díry a ještě pořád funguje..co s tím?:o))"
Ale jinak já si nestěžuju..svoje uplatnění to má..Pokud to má člověk na to,aby si uřízl jednou za uherskej rok jeklík a kus dřevotřísky na poličku,tak je to fajn něco takovýho mít doma..

Ale jinak já si nestěžuju..svoje uplatnění to má..Pokud to má člověk na to,aby si uřízl jednou za uherskej rok jeklík a kus dřevotřísky na poličku,tak je to fajn něco takovýho mít doma..

10:58:08
05.01.2004
05.01.2004
Jirik
Narex je sice drahej, ale qualitní. Koupim si ho rači než třeba Bosch. Máme od Narexu dvě vrtačky, flexu a schukatschku. Jinak zbytek z Baumaxu a jsem s tím taky spokojenej. S uplatňováním záruk nemíváme problémy a těch už vzhledem k používanosti těchto nástrojů bylo. Většinou to mění kus za kus a nebo to posílaj na opravu (no a pak většinou výměna kus za kus)
Jediný co mi vadí na narexu, že má většinu nástrojů dost těžkejch.
I třeba akumulátorovka vrtačka a schukatschka je od nich hrozně těžká na pohodlnou manipulaci. Ale ložisko a silon z Baumaxu jest holt rozdíl.
Jediný co mi vadí na narexu, že má většinu nástrojů dost těžkejch.I třeba akumulátorovka vrtačka a schukatschka je od nich hrozně těžká na pohodlnou manipulaci. Ale ložisko a silon z Baumaxu jest holt rozdíl.

10:26:07
05.01.2004
05.01.2004

Saky
jinak co se tyka udavanejch vykonu tak je to taky kapitola sama o sobe-) ta freza ma 1100W a pri pouziti 16ky vrtaku uz sotva toci a stara vrtacka co ma 650W 16ku diru vyvrta bez problemu takze asi ty waty pocitaj nejak jinak-)
10:23:00
05.01.2004
05.01.2004

Saky
na FERM je zaruka tri roky.. ale jak PROMU tak FERM ti nedoporucim je to taky levnej shit
tak jako vetsina levnejch veci..
ale treba u FERMu vymenujou kus za kus-) koupi jsem od nich brusku odesla za 2hodiny-) vymenili ji bez slova privezl sem novou vydrzela hodinu a pul-) a ten trotl me rekl ze ji spatne pouzivam-) tak sem mu rekl at si daji do katalogu ze je jen na brouseni tuzek-) ze nic jinyho nezvladne, po dlouhejch kecach me ji teda vymenil a co myslite? -) vydrzela-) je v krabici jeste nepouzita protoze za tu dobu sem se poucil a nechal spravit starou 50let brusku.. co se tyka PROMY vyrabi vrtacky frezy soustruhy atd. tak je to shit taky nebrat lepsi je si koupit treba 30let starou frezu kvalitni treba z TOZu bude stat podobny penize ale bude lepsi.. ani na to kuteni to nestaci.. ja od nich vyhral frezu za 30000kc takze zadarmo me to netrapi vreteno me vypadlo za cca 3hodiny provozu-) stara dobra freza co sem mel domna byla podstatne lepsi a ted uz tuhle mrchu ani moc nepouzivam.. ale zvetsil jsem jeji uzitnou hodnotu asi na trojnasobek tim ze sem si nechal vyrobit novy vedeni vretena a zajistil levotocivou matici, puvodni segrovka co tam byla nevydrzela nic.. tak asi takhle z prodejny proma nebo ferm uz nikdy nic vic.. stejne jako bauhauzacky obisrace atd.. mam spoustu veci sice starejch po dedovi trea 30let ale aspon je to kvalitni a to je dulezitejsi..
a veci co kupuju novy radsi kupuju treba od narxu makyty nebo tak..
tak jako vetsina levnejch veci..
ale treba u FERMu vymenujou kus za kus-) koupi jsem od nich brusku odesla za 2hodiny-) vymenili ji bez slova privezl sem novou vydrzela hodinu a pul-) a ten trotl me rekl ze ji spatne pouzivam-) tak sem mu rekl at si daji do katalogu ze je jen na brouseni tuzek-) ze nic jinyho nezvladne, po dlouhejch kecach me ji teda vymenil a co myslite? -) vydrzela-) je v krabici jeste nepouzita protoze za tu dobu sem se poucil a nechal spravit starou 50let brusku.. co se tyka PROMY vyrabi vrtacky frezy soustruhy atd. tak je to shit taky nebrat lepsi je si koupit treba 30let starou frezu kvalitni treba z TOZu bude stat podobny penize ale bude lepsi.. ani na to kuteni to nestaci.. ja od nich vyhral frezu za 30000kc takze zadarmo me to netrapi vreteno me vypadlo za cca 3hodiny provozu-) stara dobra freza co sem mel domna byla podstatne lepsi a ted uz tuhle mrchu ani moc nepouzivam.. ale zvetsil jsem jeji uzitnou hodnotu asi na trojnasobek tim ze sem si nechal vyrobit novy vedeni vretena a zajistil levotocivou matici, puvodni segrovka co tam byla nevydrzela nic.. tak asi takhle z prodejny proma nebo ferm uz nikdy nic vic.. stejne jako bauhauzacky obisrace atd.. mam spoustu veci sice starejch po dedovi trea 30let ale aspon je to kvalitni a to je dulezitejsi..
a veci co kupuju novy radsi kupuju treba od narxu makyty nebo tak..
10:18:11
05.01.2004
05.01.2004

Vojta - zrušená registrace
Nejlsepsi jsou naradi tzv. Made in poland z trhu a pod. Me uhlovka nevydrzela ani 2 tydny. a to mi prodaval nejakej rus a rikal ze to ma 1000W apod kur...
10:16:53
05.01.2004
05.01.2004

CHIP
-> Max: Mas pravdu, ja jen aby to bylo jasny ..... A na spatnou obsluhu me neukecaj ...

10:13:52
05.01.2004
05.01.2004

Max
-> CHIP: no to vim...uděluje to zákon... Když jim to ale přijdeš vrátit,tak se oháněj nesprávnou obsluhou.....
Zas si myslim, jestli že je to krámek jen s nářadím, nejen pro kutily ale i pro řemeslníky, tak bz asi brzo zkrachovali.. kdyby tam byly flexy alá baumax.... :o)
Zas si myslim, jestli že je to krámek jen s nářadím, nejen pro kutily ale i pro řemeslníky, tak bz asi brzo zkrachovali.. kdyby tam byly flexy alá baumax.... :o)
10:08:37
05.01.2004
05.01.2004

CHIP
-> Max: Dneska je zaruka 2 roky uplne na vsechno i na ten srot z Bauhauzu ....
10:05:13
05.01.2004
05.01.2004

Max
Nojo,jenež flexu a mafla kupoval otec ikdzž teď s tim dělám skoro jen já. Je to doma asi 5-6 let a furt to maká. A že už se to něco nadělalo.... kdzbz měl furt lítat do baumaxu pro novou,tak to vozim zrovna na kárce :o)
záleží jak moc se s tim dělá....Mimo jiný, nemáte někdo ykušenosti se značkou FERM ?
Teď od nich chci něco koupit. Mám katolog y rámu zabejvající se jen nářadím a polovina ho je od právě týhle značky.... A záruka 2roky,tak by to nemuselo bejt tak hrozný...
záleží jak moc se s tim dělá....Mimo jiný, nemáte někdo ykušenosti se značkou FERM ?
Teď od nich chci něco koupit. Mám katolog y rámu zabejvající se jen nářadím a polovina ho je od právě týhle značky.... A záruka 2roky,tak by to nemuselo bejt tak hrozný...
09:49:58
05.01.2004
05.01.2004

martyCZ
jj, presne, pokud nedelam na aute furt, tak radeji koupim tri z bauhauzu po 300 nez jeden narex za 3000 a podvozek s tim udelam
ja na predek spotreboval dve vrtacky a jednu flexu :o)
ja na predek spotreboval dve vrtacky a jednu flexu :o)
09:47:54
05.01.2004
05.01.2004

Saky
klasicke vybaveni vetsiny domacich kutilu Bauhauzacka sada flexa vrtacka bruska za litr-)
sice to nic nevydrzi.. o materialu lozisek si vyvojari mysli ze plast a guma jsou OK ale jinak za ty prachy proc ne-) kdyz treba od narexu flexa stoji 4litry-)
sice to nic nevydrzi.. o materialu lozisek si vyvojari mysli ze plast a guma jsou OK ale jinak za ty prachy proc ne-) kdyz treba od narexu flexa stoji 4litry-)
06:52:09
05.01.2004
05.01.2004
Jirik
Hóóóříííí 
Pořiďte si vercajk od Narexu.

Pořiďte si vercajk od Narexu.
22:34:06
04.01.2004
04.01.2004

aDAm
si tak projíždím zazzovy stránky a narazím na tuhle fotečku www.spsauto.cz/zazaa/.../
99902273.jpg a hned mi to něco připomělo;-) něco podobného mě potkalo někdy v říjnu:-(