skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Už zase.
prohledat
52 příspěvků (zobrazeno 51 až 52) od 26.02.2007 do 07.03.2007, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
09:59:57
26.02.2007
26.02.2007

Pedros
-> Jirik : mno jo to máš těžký..zase nějaký podmínky být stanovený musí,jinak by tu byl bordel ještě mnohem větší,než je teď..a jak rozlišíš hypernova tunning od čistého vylepšování?? každej bude namítat něco jiného..bral bych to,kdyby to vylepšené auto splňovalo určité bezpečnostní podmínky,podobně jak to mají v DE,jinak ale ne
09:54:26
26.02.2007
26.02.2007

Jirik - zrušená registrace
Teď jsem náhodou klikl nahoře na fotku Rosťovy Feldy a dočetl jsem se, že bude předělávat kvůli bodovému systému a stále se snižující benevolenci STK některé věci do normálu, nebo stavu, který bude pro ouřady a běločepičáře snesitelnější.
Když nad tím tak uvažuji, tak v tomhle zasraným státě je bordel, chlív a sajrajt kam se podíváš, všude úplatky a korupce.
Jak si vůbec někdo může v takovej zdechlej blitce na mapě dovolit omezovat někomu rozvoj určitého zájmu a koníčku ?
Ať mi někdo říká, že tohle neprojde předpisově na STK. Ano, Hypernova tunynk - chápu, ale proč tohle a desítky dalších skvělých aut řady 1000 - 136 tady na webu ?
Proč se furt potýkat s problémy, blížící se STK očekávat se zatajeným dechem a divným mrazením. Tytéž pocity prožívat při nedělní projíždce....
Už jsem zase nasranej. Když člověk vidí ve zprávách a v novinách, kde kdo zase co rozkrad a skurvil a ještě pak tohle.
Proč to v DE apod. za určitých podmínek jde a tady ne, mi zůstane navždy záhadou.
Porád si akorát musíme na něco hrát.
Čím dál tím víc se ztotožňuji s názory některých lidí, že jsme jen suchej hlen ve středu Evropy.
Když nad tím tak uvažuji, tak v tomhle zasraným státě je bordel, chlív a sajrajt kam se podíváš, všude úplatky a korupce.
Jak si vůbec někdo může v takovej zdechlej blitce na mapě dovolit omezovat někomu rozvoj určitého zájmu a koníčku ?
Ať mi někdo říká, že tohle neprojde předpisově na STK. Ano, Hypernova tunynk - chápu, ale proč tohle a desítky dalších skvělých aut řady 1000 - 136 tady na webu ?
Proč se furt potýkat s problémy, blížící se STK očekávat se zatajeným dechem a divným mrazením. Tytéž pocity prožívat při nedělní projíždce....
Už jsem zase nasranej. Když člověk vidí ve zprávách a v novinách, kde kdo zase co rozkrad a skurvil a ještě pak tohle.
Proč to v DE apod. za určitých podmínek jde a tady ne, mi zůstane navždy záhadou.
Porád si akorát musíme na něco hrát.
Čím dál tím víc se ztotožňuji s názory některých lidí, že jsme jen suchej hlen ve středu Evropy.