skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
škodovky v hrách
-> Ivan8065: Legendární
taky mám ale spíš ty starší

-> Rudá Máňa: áno
-> Ivan8065: NFS Most Wanted ?
Trochu klasiky ( To logo Porsche a Ferrari 360 Spider si nevšímajte prosím :D )
-> T3mas1: ideální řešení 

-> Tom Troll 04.07.19 10:11:26: Nejlepší bude, když zajdeš tady na můj Discord server a tam si najdeš mě, uživatele T3mas1 a pošleš mi zprávu. discord.gg/aPAcnBT
-> T3mas1: Takhle, kdyby to bylo tak snadný tak ten mesh nebudu zamykat aby se nedal jen tak sebrat, můžeme si o tom pokecat, a můžu ti ho dát, ale takhle to nefunguje.
Navrhni nějakej chat nebo něco ať se to tu nezasírá offtopicem.

Navrhni nějakej chat nebo něco ať se to tu nezasírá offtopicem.
-> Tom Troll 19.06.19 18:55:19: Tom Trolle, pošleš mi prosím ten model, jde o konvert do Mafie 2.
-> T3mas1: Autorem je přímo tady Tom Troll.

A kdo je autor?
-> Tom Troll:

-> T3mas1: No nevim, třeba se zeptat autora

-> Nevšovjan: Nevíte někdo, jak vyexportovat model Škody 130 z BeamNG nebo nemohl by mi prosím někdo poslat model přímo? Byl by zájem udělat konvert do Mafie 2.
-> Tom Troll: tak skenované to chápu. Tam jsou totiž nedokonalosti, které by někdo těžko modeloval.
-> palinator: Až budu dělat model mojí od znova tak to asi se scanovánim prubnu.
Tenhle - k těmhle účelům docela nepoužitelnej.
-> Jumbo: To teoreticky už dlouho nebyl problém, teď spíš kdo to má provozovat. Možná něco někdy bude.
-> Enggik: Autor modelu grafik Petr B. z Uničova, škodovka neni jeho, jenom pujčena na scan.

-> Jumbo: To teoreticky už dlouho nebyl problém, teď spíš kdo to má provozovat. Možná něco někdy bude.

-> Enggik: Autor modelu grafik Petr B. z Uničova, škodovka neni jeho, jenom pujčena na scan.
-> Tom Troll 10.06.19 15:46:17: A hele
Docela zajímavej objekt posloužil ke scanování
Je znám majitel, tvůrce?

-> Tom Troll: a ted to chce 3d tisk nedostatkovych dilu, kdyz uz je to ve 3d... 

-> Tom Troll:
Kdy to bude v BeamNG?
Kdy to bude v BeamNG?

-> palinator: Abych to shrnul fakticky to je potvrzení že dělat to ručně jako dělám já je pro žabaře a tohle je budoudnost. Vyrobeno z 1600 fotek, 3d práce autora v programu 163 hodin, ale zato ten výsledek... 

... vytvořeno pomocí 3d scanu a retopologizace, a to v "amatérském" prostředí pomocí fotek.
-> palinator: myslel vizualizace
-> Tom Troll: tohle bych ale opravdu tipnul na fotku
-> Tom Troll: tohle bych ale opravdu tipnul na fotku
-> Tom Troll:
Jo, a co to je?
Jo, a co to je?

-> Tom Troll: Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. BeamNG som si kúpil len kvôli škodovke, a už sa veľmi teším na stovečku. Upravím si ju presne podla mojej (asi náhoda, mám úplne rovnaký model ako na foto) 

-> Tom Troll:
Oni soudruzi věděli proč auta byly od 1000MB furt stejný.
Abys měl snazší dělat modely do BeamNG. 
Oni soudruzi věděli proč auta byly od 1000MB furt stejný.

-> Žiabrovak: Tu stovku a převodovku jsem sesmrkal za tři dny o vánocích, od tý doby jsem na to neměl čas ani mrknout, možná jestli mi zbyde nějakej čas na konci zkouškovýho tak bych se na to zase podíval.
-> palinator: S fyzikářem (
) jsme došli k závěru, že je to více méně neopravitelný, a počká se až dodělám kilo, a potom udělám novej 742 model ve správný velikosti a během toho komplet překopanym všim. Upřímě z toho tři roky starýho modelu si lehce trhám vlasy když se na něj musim dívat, nemůžu se dočkat až to budu moce udělat od základu znova a pěkně.
Nápravy a motor atd budou použitelný z toho kila, což tomu dost ulehčí.
Starej model škodovky dám asi někem na stažení nebo update tý momentální, akorát s odemčenym modelem, aby z něj lidi mohli mít radost, protože mě už jí nedělá. Dost se zvedly nároky toho co od svojí práce požaduju.
-> palinator: S fyzikářem (

Starej model škodovky dám asi někem na stažení nebo update tý momentální, akorát s odemčenym modelem, aby z něj lidi mohli mít radost, protože mě už jí nedělá. Dost se zvedly nároky toho co od svojí práce požaduju.

-> Tom Troll:
Pěkné.
Jak to vypadá s novou fyzikou na 130?
Pěkné.
Jak to vypadá s novou fyzikou na 130?
-> Žiabrovak: Superb Facelift :D
Zas a znova Rapid
,ale ked mňa to auto tak baví
Mimochodom,obutý na mojich vlastných ARC,z rovným stredom

Mimochodom,obutý na mojich vlastných ARC,z rovným stredom

-> palinator:
V tom případě jsme zachráněni a víme jak auto opravit.
V tom případě jsme zachráněni a víme jak auto opravit.

-> Nevšovjan:
Andrt přežil
Andrt přežil

-> Zdendys Š. 29.09.18 23:05:40: big bada boom 

-> K1NYO 25.08.18 19:58:43: Konvert je můj, ale model ne, podle dohody tuhle Škodovku nemůžu uploadnout, ale vydal jsem Škodu Octávii 1961, to je taky kvalitní konvert, co jsem dělal, tu si stáhnout můžeš - link níže.
-> T3mas1: hmmm ta 1000scka sa da stiahnut? :) ak ano, to aby som si mafiu aj nainstaloval :D
No jo, první Mafando, co jsme se toho nahráli. Favority, stodvaciny, všecko. Každý den jsem chodil na stránky CZ modu a hrozně se na něj těšil. Chodil jsem do teď, ale už nejsou v provozu.
------------------------- -------------------------- -------------------------- ---------
Sobotní testování podvozku na stejném místě.

------------------------- -------------------------- -------------------------- ---------
Sobotní testování podvozku na stejném místě.

-> T3mas1: pamatuju si, jak jsem byl před mnoha lety šťastnej, když jsem měl v první mafii tisícovku. Jeden z prvních módů, co jsem snad do nějaké hry dal a navíc první škodovka vůbec
Jinak paráda

Jinak paráda