skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
škodovky v hrách
náhodou slrr je dobrý,favorita tam mám taky,mám tam ještě jedno červený ale to nemám vyfocený

-> Jindas: no což o to že grafika na hovno ale nejni to hratelný
Street legal racing redline...zatim tam je jen facko ale prej ma byt i uzovka emko a rapid.Jako docela super hra na upravu,ale grafika nic moc. doporucuju vlastnim tuhle hru se vsim kdyztak pomuzu nebo dam odkaz na stahnuti ruznych aut.
Joo zapomnel jsem ze tam je jeste 1 ckova Fabie:)
Joo zapomnel jsem ze tam je jeste 1 ckova Fabie:)
-> krtik: no jasně

Ja mám doma hru Rally trophy verziu so škodovkami...sú tam na výber škoda 1000MB,škoda 110 R,130RS,120S a 100L:-)
-> Tomaso435: ty chceš vědět, jak to zajedu, coo? tak uvidíme, jestli se mi bude chtít
-> krtik: otevři pdf . . . najed na druhej obrázek dej si zvětšení tak aby si to měl akorát na monitor, zmáčkni printscreen otevři malování a tam to nějak uprav ;););)
-> Tomaso435: díky, ale nechce se mi to tisknout
-> GRED-Činpokomon :D: ty nespíš ?

-> krtik: tohle taky bylo v brně na autosaloně,tam ty volanty i rozdávaly,ale neskoušel sem to
-> krtik: stačí když si vytiskneš www.skoda-auto.cz/CZE/...
/volant_FIN.pdf ten obrázek s tou jedničkou . . .
-> Tomaso435: aha, takže klasická onlajnovka
, děkují za popsání 

-> krtik: já mám volant z autosalonu někde danej... akceleruješ naklápěním volantu do předu a jezdíš s fábiií :-D není to moc reálný, je to takový kostrbatý a sekavý, spíš se to nechá přirovnat ke hrám nfs1 :-D a musíš mít hodně rychlej net aby ti to webka stíhala snímat tvoje pohyby volantu a autíčko podle toho jezdilo
-> Tomaso435: už je to spravené a měl by odkza fajčit
, a jaká ta hra je? ...já vím, mám si to zapnout, ale nechce se mi tisknout ten volant :-D

-> krtik: byl sem na 41 místě
to se asi nesvezu
jo ten odkaz máš nějakej podivnej, jezdil sem to někdy před měsícem...

jo ten odkaz máš nějakej podivnej, jezdil sem to někdy před měsícem...
nevím kam to dát, tak to hodim sem. Je to nějká hra na webu Skoda-auto.cz. Ovládá se to nějak přes webkameru hýbáním vytisknutým volantem. Nevím, nezkoušel jsem to, nechtělo se mi to jen tak tisknout. Jinak nejlepší časy vyhrávají svezení ve Fabii S2000 s Pavlem Valouškem. Tak pokud to někdo zkusí, tak příjemné ježdění
www.skoda-auto.cz/CZE/... /raceRS.aspx
www.skoda-auto.cz/CZE/... /raceRS.aspx
-> Rooney: zmodeler
-> 125l: v čem ty auta děláš? 

čau tak za dobu co sem tady něco psal naposled se toho hodně změnio...už i já dělám auta koukněte se ke mě na web www.gred-modspage.wbs.cz takyjak sem tu ukazoval rapida do vc tak ten už je i do san andreas a asi ještě něco jen si ted nevzpomínám

a je dost dobrej
hej lidi!ted sem to stáhl někdo upravil toho favorita jak sem tu ukazoval na reálnější

-> 125l: neví někdo?

-> Zeke: kuáááá ja cíí taky mafijííííí!!!!neví někdo kde se eště dá v praze koupit novej originál???
-> Syny:

-> myl@s 04.06.07 23:06:49: tuning pico

takže jak sem řek,tak vám říkám,kde stáhnout ti 3 poslední škodovky,jsou to moje vlastní stránky,snd to najdete www.grand-theft-auto.wbs.
cz
-> RadstaR: no všechny tyhle 3 auta sou z mafie-> Škodaman: no zatim nejsou ke stažení ale až budou tak řeknu

Clovek uplne kouka, jak se nektera auta ze stareho NFS 4 dostanou az do posledniho GTA

-> 125l: paráda,hlavne tá 1000cka a Rko
daj prosím link,odkial si to stiahol

-> myl@s: no trochu jo
ale mě je to jedno

-> 125l: nemá to nějaký nepoměrně velký kola? třeba to fako?
tak sem udělal obrázek se všema škodovkama co mám v gta san andreas..dále tam mám tatru 613,ale ta na obrázku neni
pls ohodnoťte

-> Embeso: mafia.scorpions.cz/index.
php?clanek=145 je až úplně dole

prosim prosim,kde jste stáhli ty tisícovky do mafie?
-> Škodaman: to joo

-> 125l: škoda,ale ako tak pozerám tie obrázky tak hádam znova nainštalijem SA,normálne som dostal chuť vyvraždiť pár gangov