skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
škodovky v hrách
neviete nekdo exportovat zo zmodeleru do sllr auto??
-> K1NYO: pošleš mi tú 742 čo máš ty aj s tymy diskami čo maš na foto ?
-> K1NYO: koukám že máš i tu vyvrakovanou užovku co sem kdysi udělal

ja len obcas hram gta ale samp hravam viac ako mta
-> K1NYO: Pekne škodovku maš nahradenu namiesto infernus-a ? mimochodom nehraš i SA-MP? či hraš len MTA:SA?
-> K1NYO: auta ale to už jsem našel a vůbec jsem nepřišel na smysl tý hry přijedu k nějakýmu borci zatroubim chci závodit a ono nic :(
cestina neni a ako sa co instaluje???
-> K1NYO: jak se to instaluje ?
E. tak už to šlape a je k tomu i čeština ?
E. tak už to šlape a je k tomu i čeština ?
sorac cez mail iba 5 mb vec sa da poslat nemas skype??
-> K1NYO: mail mám v ID kartě 

alebo nemas skype lebo mne sa nechce vyrabat na ulozto new nick??
tak ju teraz rarujem a dam na ulozto chces aj save?? a mas tam new od 221 to ze sa da len karoseria kupit cisto nova
JA bych tedy poprosil o celou tu hru kdyby to slo
mas email alebo skype poslem ti tam ten favorit ked chces
-> K1NYO: zkusím, na té verzi co jsem měl předtím mi taky nejel Nissan Silvia S15 a teď už jde 

ono ti to nepojde bude padat musis mat tuto verziu tu ide ok a inac ti mozes mat 2 verzie
-> K1NYO: Mně stačí akorát ty soubory toho favorita 

tak ja vam zrarujem moju a dam na ulozto a poslem vam dvom
a neviem robit new trate ale poradim kliknete na koleso kladivom a dajte si mekkost kolies na favorie predne 1.0 zadne 0.5 a na sade predu 0.5 a zadu 0.5 a halding ako vysiti
-> Fajt: 2.2.1 MWM, stahoval jsem to z Vstanced.com... Byly tam už nějaký módy daný, ale něco jsem promazal, protože mi to kvůli tomu padalo a navíc se mi to nelíbilo... Jinak tam mám další auta krom škodovky..
-> K1NYO: Tak já ho měl kdysi staženej taky, ale to jsem měl jinou verzi hry a teď už nemůžu najít fungujici odkaz.. Navíc pády hry za chodu neřeším, protože mi to padá prakticky v jednom kuse, když špatně kliknu

-> K1NYO: Tak já ho měl kdysi staženej taky, ale to jsem měl jinou verzi hry a teď už nemůžu najít fungujici odkaz.. Navíc pády hry za chodu neřeším, protože mi to padá prakticky v jednom kuse, když špatně kliknu

sorac odkas nemam :/ ale mam stranku na motory auta kolies doplnkov... tu je" www.streetlegalmods.com/l
ist.php?c=dlsl
ok
street legal racing redline 2.3.0 a stiahni si este slrr editor na datie motorov uprav umiestnenia motorov a veci
mas odkaz odkud jsi to stahoval ?
nwm ale ja som mal pred tim 2.3.0 a stiahol som si favo a nesiel stale padla hra a ked som si stiahol 2010 a dal shade a dolepsil textury motory postahoval kolesa stiahol doplnky ... tak mam vsetko len 100vka mi chyba :/
-> K1NYO: co to je za hru?
-> Bajou: jakou mas verzi ??
a pak mám mimo dalších asi 10ti škodovek toto
(takovej úlet)
-> Fajt: Tu bych taky bral...

-> Fajt: Tu bych taky bral...

ha bych tam chtel zas uzovku
len mne tam chyba skoda 100 :/
jeeee dalsi co hra slrr
ked ho stiahnes nejde pada hra musis stiahnut sllr 2.3.0 2010 je to na party :/
-> K1NYO: Kdes stáhnul toho Favorita prosím? Já co jsem hledal, tak už odkazy nejedou... 

gta sa takze 105 vrak 130 viac original 130 sport
gta sa mam ester rapid, skodu 120ls vela variantmi Textur a favousa a 1000