skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Úroveň chování některých členů
12:41:15
23.02.2007
23.02.2007

Kuba.K
-> Zdany: pokud by někde byla jasně definovaná slova a hlídalo se to nějak automaticky - jak vzpomínáš, myslím, že by to nebylo ani omezování osobní svobody, nemusí ho to hned vykopnout, jen mu to neumožní vložení příspěvku, podobný systém už funguje na hodně iforech. Na druhou stranu si nejsem jistý tím, jestli by tyhle změny byly k něčemu, teda určitě byly, ale tak z 50%, nejvíc je to na lidech a tenhle web, stránky, fórum, nebo jak chcete už je obrovský. Takže to dopadne asi tak, že si tu pěkně pokecáme, za pár dní se na to zapomene a bude, i když to je špatně.
12:40:12
23.02.2007
23.02.2007

Luukkyy
-> Jirik : Taky nasranej z práce 

12:38:58
23.02.2007
23.02.2007

Luukkyy
-> Zdany: Já osobně bych to udělal podobně jako na D-Fensovi. Tam mají sekci Chlívek, do které moderátor přesune komentáře "o hovnech a čůrácích" a v diskusi se na něj objeví akorát odkaz.
A tuším, že tam mají 3x a dost, tedy tři chlívky = ban.
Moderátoři tu jsou, sekce Odpad taky, podle mě it so easy
A tuším, že tam mají 3x a dost, tedy tři chlívky = ban.
Moderátoři tu jsou, sekce Odpad taky, podle mě it so easy

12:36:52
23.02.2007
23.02.2007

Jirik - zrušená registrace
-> Zdany: Abych se přiznal, tak mě je to už celkem jedno, buď se směju, nebo si rejpnu, protože vzhledem k tomu, že jsem v poslední době nasranej z práce a z důležitějších věcí, tak to ani moc nesleduju.
Na Virtu jsem byl už v době, kdy jsme U-geenovi posílali scany fotek na e-mail a bylo tu dobrých 10 - 15 aut. Z toho 1x jsem rušil a zakládal novou registraci.
Teď mám tolik starostí s důležitějšíma věcma, že když by se činnost Virtu zarazila a úplně se zrušil, tak to se mnou ani nehne.
Nějaké ty zbytky nostalgie bych v sobě ještě vyškrábal, ale jsou myslím zajímavější a potřebnější záležitosti, než debilní anonymní korespondence v podobě přidávání příspěvků na internetu.
Nehledě na to, že už mě více než obtěžuje neustále číst to samé dokola.
Jediné východisko vidím v placeném přístupu jako na webu 110R, popř. založení sesterského webu pouze pro vybrané domorodce a pamětníky.
Jinak je to na nic, včetně různých polemizací, pak už jedině šecko zapálit a vyhodit do povětří.
Na Virtu jsem byl už v době, kdy jsme U-geenovi posílali scany fotek na e-mail a bylo tu dobrých 10 - 15 aut. Z toho 1x jsem rušil a zakládal novou registraci.
Teď mám tolik starostí s důležitějšíma věcma, že když by se činnost Virtu zarazila a úplně se zrušil, tak to se mnou ani nehne.
Nějaké ty zbytky nostalgie bych v sobě ještě vyškrábal, ale jsou myslím zajímavější a potřebnější záležitosti, než debilní anonymní korespondence v podobě přidávání příspěvků na internetu.
Nehledě na to, že už mě více než obtěžuje neustále číst to samé dokola.
Jediné východisko vidím v placeném přístupu jako na webu 110R, popř. založení sesterského webu pouze pro vybrané domorodce a pamětníky.
Jinak je to na nic, včetně různých polemizací, pak už jedině šecko zapálit a vyhodit do povětří.
12:27:35
23.02.2007
23.02.2007

Zdany
-> p.b.: Pokud tu tohle téma již bylo, tak nebylo prvni a nebude poslední, pokud se nekteri mistni jedinci nad sebou a svym chováním nezamyslí. Pokud tě tohle téma irituje a nesouhlasis s tim, co se zde rozebira, nebo te to "unavuje" tak se ti omlouvam. Ale napsat jsem to musel.
12:25:24
23.02.2007
23.02.2007

Zdany
-> Luukkyy: Mas pravdu, Roudik byl kapitola taky sama za sebe. :)) Clovek se pri vzpomince na jeho prispevky dneska pousmeje a rekne si svoje. Je pravda, ze lidi tady podobni jemu budou porad a s tim nic neudelame.
Jde spis o to, ze tenhle web navstevuji hodne dlouho a sleduji jeho vyvoj, po celkove strance. A MRZI me, ze si tady lidi nadavaji do debilu a jinych pojmenovani a mnohdy se treba ani v zivote nevideli.
-> Kuba.K: Tvoje myslenka je samozrejme zajimava, ale jde zase o to, kdo se s tim tady bude dodelavat. Jsou tu "moderatori", kteri by meli takovehle "chudaky" hlidat a upozornit je na nevhodne chovani. Kdyz jsem pred casem pouzival program mIRC, tak roboti automaticky hlidaly vepsana slova a pokud se od jednohou autara behem diskuze vyskytlo vicero slov, ktera byla urazliva, kicknul ho na 5minut z mistnosti a byl klidek. Ale to zase muze byt brano jako "omezovani osobni svodobody a projevu".. Coz samozrejme nechceme. Ale neni jineho zbyti jak by se tady dala udrzet slusna uroven vyjadrovani nekterych jedincu.
Co se tyce sekce casto kladene otazky, tak jedine souhlasim, nebot kolikrat se tady resily opravdove hlouposti, ktere ostani uz bez pardonu unavuji. Obrazne receno diskuze na tema jak povolim tenhle sroubek, s odpovedi zkus to sroubovakem, on ti napise, ze to zkousel a porad nic, ze to teda radeji urizne flexou. Tak at urizne, kdyz to "po dobrem" nejde. Dobre jsou treba postupy, jak povolit ci rozebrat ty ci ony dily od sebe, to beru, sam jsem byl nekdy v koncich a pomoc jsem nasel tady nebo osobne v rade kamaradu tady z webu, se kterymi se stykam nebo pisi, ale zachovejte tady nejakou štábní kůlturu příspěvků.
A pokud si s něčím nevíte rady, je tu k dispozici snad již bezproblémové hledání. využívejte toho.
Jde spis o to, ze tenhle web navstevuji hodne dlouho a sleduji jeho vyvoj, po celkove strance. A MRZI me, ze si tady lidi nadavaji do debilu a jinych pojmenovani a mnohdy se treba ani v zivote nevideli.
-> Kuba.K: Tvoje myslenka je samozrejme zajimava, ale jde zase o to, kdo se s tim tady bude dodelavat. Jsou tu "moderatori", kteri by meli takovehle "chudaky" hlidat a upozornit je na nevhodne chovani. Kdyz jsem pred casem pouzival program mIRC, tak roboti automaticky hlidaly vepsana slova a pokud se od jednohou autara behem diskuze vyskytlo vicero slov, ktera byla urazliva, kicknul ho na 5minut z mistnosti a byl klidek. Ale to zase muze byt brano jako "omezovani osobni svodobody a projevu".. Coz samozrejme nechceme. Ale neni jineho zbyti jak by se tady dala udrzet slusna uroven vyjadrovani nekterych jedincu.
Co se tyce sekce casto kladene otazky, tak jedine souhlasim, nebot kolikrat se tady resily opravdove hlouposti, ktere ostani uz bez pardonu unavuji. Obrazne receno diskuze na tema jak povolim tenhle sroubek, s odpovedi zkus to sroubovakem, on ti napise, ze to zkousel a porad nic, ze to teda radeji urizne flexou. Tak at urizne, kdyz to "po dobrem" nejde. Dobre jsou treba postupy, jak povolit ci rozebrat ty ci ony dily od sebe, to beru, sam jsem byl nekdy v koncich a pomoc jsem nasel tady nebo osobne v rade kamaradu tady z webu, se kterymi se stykam nebo pisi, ale zachovejte tady nejakou štábní kůlturu příspěvků.
A pokud si s něčím nevíte rady, je tu k dispozici snad již bezproblémové hledání. využívejte toho.
12:09:53
23.02.2007
23.02.2007

p.b.
Tohle téma už tu dlouho nebylo :)
10:49:19
23.02.2007
23.02.2007

Kuba.K
ale když někomu dáte ban, jak mu zabráníte se přihlásit znova?
jestli to není nějak ošetřený
úroveň by měli držet ti noví moderátoři, měl by to být někdo, kdo to bude dělat poctivě, no, myslím, že to takhle bylo i zamýšleno
nebo novému členu po dobu třeba 3 měsíců dát určitý omezený počet příspěvků na den - s možností psaní vzkazů, nebo mu omezit vkládání do jednotlivých sekcí
nebo vyřešit něco jako rubriku často kladených otázek, dát to někam viditelně
vím, hodně práce, málo času...
jestli to není nějak ošetřený
úroveň by měli držet ti noví moderátoři, měl by to být někdo, kdo to bude dělat poctivě, no, myslím, že to takhle bylo i zamýšleno
nebo novému členu po dobu třeba 3 měsíců dát určitý omezený počet příspěvků na den - s možností psaní vzkazů, nebo mu omezit vkládání do jednotlivých sekcí
nebo vyřešit něco jako rubriku často kladených otázek, dát to někam viditelně
vím, hodně práce, málo času...
10:41:47
23.02.2007
23.02.2007

Labros
-> Luukkyy: máš pravdu s těma bodama to bylo daleko horší
10:39:54
23.02.2007
23.02.2007

Martin33
-> Zdany: taky souhlas
možná by ty bany částečně vyřešili
možná by ty bany částečně vyřešili
10:38:54
23.02.2007
23.02.2007

Luukkyy
-> Zdany: Teda zírám na jednu věc, totiž, že se beton opravdu používá na tlumení aut 
Co se Černého Džoua týká, tak toho člověka opravdu nestíhám a marně přemítám, co sjíždí. Nic podobného jsem ještě neviděl, a to už jsem měl to "štěstí" potkat hodně divnejch týpků
Myslím, že ten se nad ničím zamýšlet nebude.
-> Zdany: Zas tak drastické bych to neviděl. Když jsem přišel na Virt na podzim 2004 já, zrovna tu dozníval fenomén Roudík (kdo si na něj dneska vzpomene
), lidi se tu hádali o body atd.
Ale myslím si, že by někteří členové měli dostat ban

Co se Černého Džoua týká, tak toho člověka opravdu nestíhám a marně přemítám, co sjíždí. Nic podobného jsem ještě neviděl, a to už jsem měl to "štěstí" potkat hodně divnejch týpků
Myslím, že ten se nad ničím zamýšlet nebude.-> Zdany: Zas tak drastické bych to neviděl. Když jsem přišel na Virt na podzim 2004 já, zrovna tu dozníval fenomén Roudík (kdo si na něj dneska vzpomene
), lidi se tu hádali o body atd.Ale myslím si, že by někteří členové měli dostat ban

10:37:58
23.02.2007
23.02.2007

Shade Nouf
-> Zdany: Máš recht chlape
10:26:58
23.02.2007
23.02.2007

105
Nejsem členem Virtu dlouho ale musím říct že máš bohužel pravdu.
10:24:50
23.02.2007
23.02.2007

MATTESS
-> Zdany: naprostý SOUHLAS
10:17:01
23.02.2007
23.02.2007

Zdany
Kde jsou ty časy, kdy tady byli lidičky, kteří stáli za to, byla s nima sranda, prima pokec, na srazech super zabava. Ted je to web, který se "neřízeně" řítí někam, kam ani U-geen jako autor tohoto webu nechtěl. Sice žijeme v demokratickém státě, i když si tak někdy teda nepřipadám, ale určitá "cenzura" ve formátu, že držkatej uživatel dostane upomínku, a pak rovnou ban a kick by tu mohla být.
Lidi, tenhle web byl založený proto, že tu chtěl jeden člověk nebo možná vícero lidí udělat něco, co bude sjednocovat fandy a příznivce škodovek, Kteří jsou "patrioty" českého automobilového průmyslu.
Ve výsledku se to stává "smetištěm" plechovek, polepených samolepkama a tuningem ala Hypernova a ješte se tady setkáváme s neurvalým, mnohdy hulvátským chováním některých místních členů, kteří ani pomalu neumějí psát česky, kterým je každá rada od zkušenějších akorát tak provokací k tomu, aby všechny poslal do háje, neboť si myslí, že z něj dělají debila.
Některé příspěvky lidí berte s rezervou a pokud tady někdo napíše, ať si třeba z důvodu tlumení vyleje dveře a podlahu třeba betonem i to se dá a takových aut je. Viz treba soutěž dB Drag. A ne hned se kvůli to mu nasr..t a kecat a psát tu pak kraviny.
Ve výsledku je mi fuk, co si tu bude kdo psát, ale je to jen jeho obrázek o tom, co je to za člověka a s kým máme tu čest. ZAMYSLETE SE NAD SVÝM CHOVÁNÍM NA TOMTO WEBU. Díky chování některých jedinců sem přestala spousta lidí chodit, což je škoda, neboť ty lidi byli zdrojem nápadů a zkušeností. Přijít o takovéhle připěvatele na tento web je velká škoda.
Zdany
Lidi, tenhle web byl založený proto, že tu chtěl jeden člověk nebo možná vícero lidí udělat něco, co bude sjednocovat fandy a příznivce škodovek, Kteří jsou "patrioty" českého automobilového průmyslu.
Ve výsledku se to stává "smetištěm" plechovek, polepených samolepkama a tuningem ala Hypernova a ješte se tady setkáváme s neurvalým, mnohdy hulvátským chováním některých místních členů, kteří ani pomalu neumějí psát česky, kterým je každá rada od zkušenějších akorát tak provokací k tomu, aby všechny poslal do háje, neboť si myslí, že z něj dělají debila.
Některé příspěvky lidí berte s rezervou a pokud tady někdo napíše, ať si třeba z důvodu tlumení vyleje dveře a podlahu třeba betonem i to se dá a takových aut je. Viz treba soutěž dB Drag. A ne hned se kvůli to mu nasr..t a kecat a psát tu pak kraviny.
Ve výsledku je mi fuk, co si tu bude kdo psát, ale je to jen jeho obrázek o tom, co je to za člověka a s kým máme tu čest. ZAMYSLETE SE NAD SVÝM CHOVÁNÍM NA TOMTO WEBU. Díky chování některých jedinců sem přestala spousta lidí chodit, což je škoda, neboť ty lidi byli zdrojem nápadů a zkušeností. Přijít o takovéhle připěvatele na tento web je velká škoda.
Zdany