Zdar, byl jsem požádán, jestli bych nepřispěl do ozvučení jedné akce. No, takže dobrá zpráva je, že mám 2 jakžtakž funkční AZS223 a 4 repro. Jak mám ty zesíky propojit, aby hrály oba dobře, každý na svou hlasitost? Zkusil jsem dinem přivést signál do prvního (AUX IN), to hraje, ale když spojím TAPE(1) a TAPE(2), tak ten druhý hraje jak pod dekou. Nechce se mi študovat návod, ani jsem nenašel připínač na TAPE - v tom bude ten problém. Není TAPE o tom vypnout všechny ostatní vstupy? Je tam taková ta závislá sestava tlačítek či přepínačů - nahození jednoho vyhodí druhý, ale lze zařídit aby vyhozené byly všechny.
repromania.net/tesla/.../
tesla-zesilovace-azs-223-1
1.jpg
DIN do TAPE by to měl řešit - obsahuje přece jak IN, tak OUT. Ale možná ne, když zdroj není v TAPE, ale v něčem jiném.
Jedna za AZS223 měla problém s praskáním, který se ale odležel a tím se zvýšila hodnota zesilovače

(už tak špatně sehnatelného). Naopak mě zklamal můj Transiwatt - nejde pravý kanál ani na jedné sadě výstupů. Budu muset hledat, buď je to pojistka R, nebo ty vypínače, případně i potenciometry. Ty 4 výstupy jsou skoro jistě jen rozbočené, ale údajně to umělo "pseudokvadro". Je pravda, že sada B má hodně divný teslácký konektor, kdy repro lze připojit na dva způsoby pootočením konektoru. Foto (ignorujte, že to je TW44)
www.pctun.czechian.net/TW
_foto/.../02.jpg
Poradí někdo? Nechci si utrhnout ostudu, když jsem to nabídnul, reálně totiž hrozí ruční blútú JBL na baterky (velikost 20 cm) - a to bych nepřežil
(nákup čehosi lepšího je furt ve stádiu usilovného zvažování

)