skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pomoc zo Slovenska
23:25:08
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
Skoda RBK: to je tiez riesenie 

23:24:47
09.02.2007
09.02.2007

Skoda RBK - zrušená registrace

23:24:00
09.02.2007
09.02.2007

Skoda RBK - zrušená registrace
-> DuriQ: vcelku s tebou aj suhlasim, ale musis uznat ze tie tvoje pseudo korunky pojdu niekomu na zveladovanie svojich zaujmov, ja si myslim ze urco lepsie ako keby mali tiect nejakej DARMOŽRÁCKEJ cirkvi, ktora vodu kaze a vino pije.....................
.....skor by ta malo srat ze zo svojich dani prispievas napriklad little harabinkovi aby si mohol svoju ritku vyvazat vo vladnom passate..................
alebo si spravte vsetci vlastne organizacie a kazdy si poslite 2% na svoju a budete vsetci happy a nebudete sa tu jebat o kokotinkach
alebo si spravte vsetci vlastne organizacie a kazdy si poslite 2% na svoju a budete vsetci happy a nebudete sa tu jebat o kokotinkach
23:23:48
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
minno: sak ja to tiez tak berem a kto chce nech prispeje prosim... ale prispel som aj svojim nazorom to snad smiem ci uz neni demokracia 

23:06:59
09.02.2007
09.02.2007

haso
-> DuriQ:
suhlas, absolutne suhlasim 
a nemam nic proti Gemini Racing team-u
suhlas, absolutne suhlasim 
a nemam nic proti Gemini Racing team-u

21:45:40
09.02.2007
09.02.2007

minno
-> DuriQ: súhlasím, ale bral by som to tu tiež čisto len ako oznam. Keď združenie gemini má takúto možnosť, prečo ju nevyužiť, že
Všetky ostatné organizácie a inštitúcie čo tú možnosť majú, tiež o sebe dávajú vedieť po novinách, časopisoch atď. Bo sám od seba by nikto a nikom nevedel. A kto komu tú čiastku poukáže, to je už každého vec.
A gemini sa o tom, že tie peniaze nie sú tvoje ale štátne možno len blbo vyjadril, tak toľko nevyskakuj. Tá daň ktorú odvádzame štátu síce je naša, ale reálne ju u seba na ruke aj tak nikdy neuvidíme. Štát ju používa na štátne kreposti (aspoň tak by to malo byť) a ty neurčuješ koľko z tvojej dane sa na čo použije a takto aspoň tie 2% môžeš rozhodnúť kde ich poukážeš.
Všetky ostatné organizácie a inštitúcie čo tú možnosť majú, tiež o sebe dávajú vedieť po novinách, časopisoch atď. Bo sám od seba by nikto a nikom nevedel. A kto komu tú čiastku poukáže, to je už každého vec.A gemini sa o tom, že tie peniaze nie sú tvoje ale štátne možno len blbo vyjadril, tak toľko nevyskakuj. Tá daň ktorú odvádzame štátu síce je naša, ale reálne ju u seba na ruke aj tak nikdy neuvidíme. Štát ju používa na štátne kreposti (aspoň tak by to malo byť) a ty neurčuješ koľko z tvojej dane sa na čo použije a takto aspoň tie 2% môžeš rozhodnúť kde ich poukážeš.
16:16:34
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
rolls: keby aspon netrepal picoviny ze to nesu moje prachy ... tak pohoda som tixo ale toto si neneham
ako som uz pisal nech ma svoj klub a nech sa mu dari a kto chce nech mu prispeje... do toho ma nic tiez som len napisal svoj nazor... ja som sa pohyboval v socialnej oblasti a poznam ustavy, za ktore ti viem zarucit ze nekupuju kokotiny, ale ucelove veci pre rozvoj a moznost realizacie sa tazko postihnutych ci fyzicky alebo dusevne...
kazdy nech si podpory toho, alebo to, co mu je blyzsie, mne osobne su blizsie tieto nestastne dietky zeme, na ktore kazdy sere a odsuva ich mimo realitu... ked budete poznat niekoho zo tvojich blizkych co bude dako postihnuty zacnete zmyslat asi inac a zacnete sa zamyslat nad sebou a nad ostatnymi a mozno zacnete chapat aj ine hodnoty ...
ako som uz pisal nech ma svoj klub a nech sa mu dari a kto chce nech mu prispeje... do toho ma nic tiez som len napisal svoj nazor... ja som sa pohyboval v socialnej oblasti a poznam ustavy, za ktore ti viem zarucit ze nekupuju kokotiny, ale ucelove veci pre rozvoj a moznost realizacie sa tazko postihnutych ci fyzicky alebo dusevne...kazdy nech si podpory toho, alebo to, co mu je blyzsie, mne osobne su blizsie tieto nestastne dietky zeme, na ktore kazdy sere a odsuva ich mimo realitu... ked budete poznat niekoho zo tvojich blizkych co bude dako postihnuty zacnete zmyslat asi inac a zacnete sa zamyslat nad sebou a nad ostatnymi a mozno zacnete chapat aj ine hodnoty ...
16:02:14
09.02.2007
09.02.2007

rolls
-> DuriQ: vazne nechcem tu rozbiehat nejaky krvavu debatu o tomto, len poslednu vec pridam, geminy si zalozil klub, je nejako registrovany, preteka, zhana sponzorov, takze sem dal tento oznam. si myslim, ze co si ostatny o tom myslia je vedlajsie, netreba to tu komentovat a hadat sa kvoli kokotine, kazdy ma na to svoj nazor. napriklad ja by som radsej dal peniaze jemu ako nejakemu domovu pre postihnutych, lebo tam si za to tiez kupia auta pre seba a nie veci pre deti, napriklad. takze fakt si myslim, ze tu netreba rozprudit nejaku nezmyselnu debatu kto kam poukaze peniaze. je tu oznam, ak niekto chce tak prispeje, ak nie tak nie, kazdeho vec, len sa to nebavme o kokotinach
howg

howg
16:00:10
09.02.2007
09.02.2007

DOOlittle
-> Gemini: prave si sa stal nositelom vyznamneho titulu Zemepán

15:56:18
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
rolls: ja mu to neberem nech sportuje mne ide o princip... ja ked budem chcet jazdit tak mne nato tiez nikto neda prachy len tak pre moje pekne hnede oci... proste si nato budem muset zarobit...
a hlavne ma kurevsky vytacaju reci ze to nesu moje peniaze pici a koho su ? bud tie peniaze pojdu statu alebo dakej organizacii ale kto ich tomu statu zarobil ? kua toto ma tak vytaca ze az...
Gemini: ty trulko beres to moc osobne... ja proti tvojmu klubu a ani proti tebe nemam absolutne nic... maj si ho prevadzkuj si ho... tes sa... vyjadril som akurat svoj nazor a uz ne ze som ta len hlboko sklamal ale uz som aj chudak
nepovedal som ani jedno krive slovo na tvoj klub...
tak klidek
mno a moj prispevok by bol v hodnote cca 1000skk (to som troxu podcenil :) ) ako skus mi povedat daky dvovod preco by som ho mal dat prave tebe ? co postavis s toho okruh ci co

neviem ale toto mi nepride ako spravna volba ako si hladat sponzora... ale je to tvoja vec... ked niekto chce nech ti prispeje ja proti tomu niesom... a netvrd mi pls. ze to nesu moje prachy ja som musel tie prachy zarobit aby s toho mohla byt dat pretoze ak by som to nezarobil tak by ziadna dan nebola tak netrep prosim ta a skus trosilinku rozmyslat kym nieco povies ...
a hlavne ma kurevsky vytacaju reci ze to nesu moje peniaze pici a koho su ? bud tie peniaze pojdu statu alebo dakej organizacii ale kto ich tomu statu zarobil ? kua toto ma tak vytaca ze az...
Gemini: ty trulko beres to moc osobne... ja proti tvojmu klubu a ani proti tebe nemam absolutne nic... maj si ho prevadzkuj si ho... tes sa... vyjadril som akurat svoj nazor a uz ne ze som ta len hlboko sklamal ale uz som aj chudak
nepovedal som ani jedno krive slovo na tvoj klub...tak klidek

mno a moj prispevok by bol v hodnote cca 1000skk (to som troxu podcenil :) ) ako skus mi povedat daky dvovod preco by som ho mal dat prave tebe ? co postavis s toho okruh ci co

neviem ale toto mi nepride ako spravna volba ako si hladat sponzora... ale je to tvoja vec... ked niekto chce nech ti prispeje ja proti tomu niesom... a netvrd mi pls. ze to nesu moje prachy ja som musel tie prachy zarobit aby s toho mohla byt dat pretoze ak by som to nezarobil tak by ziadna dan nebola tak netrep prosim ta a skus trosilinku rozmyslat kym nieco povies ...14:48:09
09.02.2007
09.02.2007

Gemini
-> rolls: pekne si to napisal
11:00:05
09.02.2007
09.02.2007

rolls
nechcem sa tu do toho moc miesat, ale ked nikto neplanuje pouzkazat peniaze pre geminiho zdruzenie, tak co to tu rozoberate? aj tak to robi len par korun tak co, okrem toho ide o sport nie a hadam gemini uz dokazal ze sa tomu dost vazne venuje

10:47:32
09.02.2007
09.02.2007

pistaa
neda sa mi ine ako sa smiat

10:22:38
09.02.2007
09.02.2007

Gemini
na slovensku ej zaregistrovanych 5836 sportovych klubov a vidite problem iba v tom mojom ??? chudaci....
01:46:41
09.02.2007
09.02.2007

Pedro boy
DuriQ máš obrovskú pravdu.Aj ja by som radšej dal peniaze posťihnutým,ako nejakej firme,kde sa budú voziť za moje.Hmm sú to ale zvláštný ľudia...
00:05:55
09.02.2007
09.02.2007

DuriQ
Gemini: inac nevolil si ty nahodou smer pretoze mas podobnu logiku inac nic vzlom
00:03:36
09.02.2007
09.02.2007

DOOlittle
-> Gemini: myslim ze taketo navrhy by si zo zaciatku mal davat hlavne pribuznym...

23:59:52
08.02.2007
08.02.2007

DOOlittle
-> DuriQ: ja mu kludne poslem tie prachy........ v pripade ze mi 80 percent vrati

22:19:13
08.02.2007
08.02.2007

DuriQ
ako ked to nesu moje prachy tak potom koho su tvoje ?
tvoje budu ked ich zaslem na tvoj ucet touto formou... tak tu pls. so mna nerob kokota ked tak tie peniaze dam radsej tazko postihnutym detom ci onkologicky alebo mentalne to uz je jedno... ako nehnevaj sa ak som ta v tomto sklamal tak potom sorry ...
tvoje budu ked ich zaslem na tvoj ucet touto formou... tak tu pls. so mna nerob kokota ked tak tie peniaze dam radsej tazko postihnutym detom ci onkologicky alebo mentalne to uz je jedno... ako nehnevaj sa ak som ta v tomto sklamal tak potom sorry ...22:14:38
08.02.2007
08.02.2007

DuriQ
Gemini: aj ty mne 

10:10:19
08.02.2007
08.02.2007

Gemini
-> DuriQ: to nie su tvoje prachy, ty len urcis statu komu ich da
a ak to myslis takto, tat som sa v tebe hlboko sklamal
a ak to myslis takto, tat som sa v tebe hlboko sklamal
08:18:12
08.02.2007
08.02.2007

DuriQ
ako sorry ale keby si bol kripel tak ti prispejem ale nato aby si si vyvazal rit za moje prachy tak e-e mne nato tiez nikto neda... nic ve zlym 

18:46:01
07.02.2007
07.02.2007

minno
-> Gemini: juuu pan si za zarobok kupi neue fóbia
nic nebude

nic nebude

18:39:28
07.02.2007
07.02.2007

pistaa
pani prosim Vas nebudte lenivy a spravte to pre nas.
Vam to neubere a nam to pomoze, nebudte k nam lahostajny

Dakujeme
Vam to neubere a nam to pomoze, nebudte k nam lahostajny

Dakujeme
02:33:18
07.02.2007
07.02.2007

Gemini
Vazeny spoluobcania, priatelia, skodovkari
......ako mozno viete, kazdy pracujuci clovek ma moznost kazdy rok darovat 2% zo svojich dani nejakej organizacii, ktora mu je nejako sympaticka...
Nase obc. zdruzenie GeminiRacing dostalo moznost prijmat tieto prostriedky a vyuzit ich tak k rozvoju motoristickeho sportu doma i v zahranici
preto, ak mate vo svojom okoli niekoho pracujuceho a chce podporit dobru vec, skuste mu povedat o tejto moznosti....staci vyplnit iba jeden formular....
ten sa nachadza na stranke
www.geminiracing.org/ v sekci 2% z dani
pre oslovenu osobu je to par korun, no ak oslovime dostatocny pocet ludi, suma sa nazbiera a nas team (pribudnu dve auta) vdaka tomu absolvuje viac podujati....
Oslovte svojich znamych, kamosov, rodicov,kolegov a nadriadenych.......ich to nic nestoji a nam to velmi pomoze....
s pozdravom Michal Dobias
predseda o.z. GeminiRacing
......ako mozno viete, kazdy pracujuci clovek ma moznost kazdy rok darovat 2% zo svojich dani nejakej organizacii, ktora mu je nejako sympaticka...
Nase obc. zdruzenie GeminiRacing dostalo moznost prijmat tieto prostriedky a vyuzit ich tak k rozvoju motoristickeho sportu doma i v zahranici
preto, ak mate vo svojom okoli niekoho pracujuceho a chce podporit dobru vec, skuste mu povedat o tejto moznosti....staci vyplnit iba jeden formular....
ten sa nachadza na stranke
www.geminiracing.org/ v sekci 2% z dani
pre oslovenu osobu je to par korun, no ak oslovime dostatocny pocet ludi, suma sa nazbiera a nas team (pribudnu dve auta) vdaka tomu absolvuje viac podujati....
Oslovte svojich znamych, kamosov, rodicov,kolegov a nadriadenych.......ich to nic nestoji a nam to velmi pomoze....
s pozdravom Michal Dobias
predseda o.z. GeminiRacing